Oulun Becksu Lopetti!

Eilen La.30.7 oli Becksu siis viimeistä kertaa auki, ehti toimia
vuoden ja neljä kk.
Eilen oli Ravintola täynnä ( ennätys väkimäärä ) Kiitokset
kaikille Bailaajille!

Tilalle tulee Hot Night Bar.

Sedu Koskinen avaa Onnelan Hotin tiloissa.

Nyt Oulun siis vailla omaa Gay-Yökerhoa

Uudelle Yrittäjälle oisi saumaa nyt...
oulussa pitäs nyt ottaa joku baari missä bi-miehet kokoontuisivat ja joka ois auki joka ilta.
becksu oli vain auki pe ja la.
kyllä oulun kokoisessa kaupungissa pitäs olla ainakin yksi baari missä porukka tapais kuten ennen oli hilpeä huikka.
Miksi just <bi miehet?
Gay elämä se kaipaa Ravintolaa eikä baaria, siis gay-lesbot
ja mikä helkutin baari? Becksu oli ravintola Yökerho

Baariin voit mennä milloin vain mut ei yökerhoon ravintolaan...
Oli kunnon bileet lauantaina ja myös jo perjantaina oli hyvin porukkaa. Viime viikonlopun asiakasmäärillä varmaan olisi pystytty pitämään toiminta kannattavana? Missä oli kaikki viime viikonlopun porukka silloin, kun juuri teitä kaikkia olisi tarvittu jo aikaisemmin?!?

Mikä on uusi paikka, missä aletaan kokoontua? Susiteetti? Ainakin huhuja olen siitä kuullut.

Jos ei mitään paikkaa löydy/muodostu, vaaditaan Oulun Setalta akvivoitumista eli bileiden järjestämistä vähintään kerran kuukaudessa!
Sedu voisi tosiaan perustaa Helsingin Birdien kaltaisen mixed-paikan sinne Ouluun. Uskon että juuri sellaisia paikkoja kehäkolmosen ulkopuolella kaivattaisiin enemmän. Heterotkin näkisivät silloin että "ei tässä sen kummempia olla kuin muutkaan", ja toisaalta monen kaappihomon kynnys
tulla raviontolaan sisään, madaltuisi.
Jopa oli hyvät bileet vimppana iltana Becksussa, harmi vaan kun paikka jäi nyt historiaan. Nuhjanenhan ja jotenkin kulahtanut koko ravintola oli ja ehkä hieman liian isokin mutta viimeisenä iltana tunnelma oli katossa ja hieman haikein mielen hyvästelimme paikan.

Mutta mitä nyt? Käpertyykö Oulun homokansa nyt koloihinsa ja ripustaa peilipallon kotinsa kattoon ja bailaa kotibileissä? Napsuttelee sitten taskulamppua nurkassa ja puhaltelee savua tupakoista, kaataa kaljansa kaverin syliin kenties (juu, voihan sitä ravintolatunnelmaa yrittää saada silläkin keinolla aikaan... ;) Tyytyykö kohtaloonsa ja säästää rahaa Hesan matkoja varten. Ja odottelee mahdollisia Oulun Setan bileitä (milloinhan niitä lie on tulossakaan?) Synkkä syksy tulossa, eikähän keksitä kuitenkin jotain toimintaa, tanssijalkaa vipattaa jo!

Aurinko kuitenkin kaikille!

Tuulia
Huomenna ainaki jonkunäkönen tyttökööri menossa tsekkaamaan pitävätkö huhut Susiteetin valtauksesta paikkaansa...Sinne siis!!!
Mutta eihän siellä (kait) voi tanssia.... eikö se on sellanen istumispaikka vaan. Hmmmm.... Pelkät heteropaikat ei jaksaisi kiinnostaa kovinkaan paljon. Ne on niin tylsiä!

Tuulin (pakko päästä tanssimaan :)
Mutta eihän siellä (kait) voi tanssia.... eikö se on sellanen istumispaikka vaan. Hmmmm.... Pelkät heteropaikat ei jaksaisi kiinnostaa kovinkaan paljon. Ne on niin tylsiä!

Tuulin (pakko päästä tanssimaan :)
Viimeks ku oon siellä käyny ( siitä o kyllä aikaa ) ni kyl mä ainaki jamittelin siellä..Sinne pitäis ny vaan saada porukkaa ja kunnon me-henki päälle!!!Mäkään en voi olla sellasessa baarissa jossa ei pääse tanssimaan...
Kyllä mun mielestä Oulu ja Pohjois-Suomi tarvii ainakin sen yhden baarin. Enkä nyt tiiä onko Oulu nyt liian pieni kaupunki koska kuitenkin väkeä käy bilettämässä Oulun ulkopuoleltakin.
Tarvii ja tarvii paikkaa, mut ei ole entistäkään käytetty, koska se ei kannattanut. Sitä istutaan koko ilta yhden lasin kanssa.
Joo..ankea oli Peksu ja merkit menosta viitasivat jo pitkään alasajosta. Nyt joku ravintolaheebo perustamaan sellainen kunnon pikkuclubi/baari, joissa olemme viettäneet öitä vaikka Espanjassa. Saa tanssia tahi istua, mut musiikki saisi olla kyllä kelvollisempaa.

Minäkin haluan tanssia...ja heterolat ei vain ole se juttu täällä oulussa.

Sillä aikaa: onko se sitten toi susiteetti, mihin tiemme käy
Susiteettiin vain kaikki, ainakin nyt eka perjantaina siellä oli jo aika monta tuttua becksu naamaa, valtaus vain käyntiin. :) Musiikki on ehkä vähän epäiskevää, mutta se muuttunee jos paikasta saadaan oikea gay rafla.

Ja sinä joka patistelit SETAA aktiivisemmaksi voisit itse vaikka liittyä kyseisen järjestön hallitukseen ja veto porukkaan. Ei meillä ole resursseja alkaa bileitä kovin usein järkkäämään. Hommaa pyöritetetään vaapaaehtois voimin, ja kaikilla meillä on omakin elämä ja omat menot.

Mut Susiteetissä tavataan, sinne vain.

Ai niin, ja siellä saa kyl rauhassa joko istua tai tanssia, ja paikan koko oli mielestäni oikein sopiva. :)
Minkäslaista musaa siellä soitetaan? Pelkkää R`n`B :ta ?? Onko toivoakaan kuulla mitään meikäläisten ihania biisejä,Paula Koivuniemeä yms??? Tänään ollaan menossa tsekkaamaan,mikä on meno ja miltä valtaus näyttää!!!!
Ei minuakaan heteropaikat kiinnosta.. siellä vaan aina saa kuulla typeriä kysymyksiä! Harmi että Becksu piti ajaa alas!!Kyllä siellä oli aina kiva käydä. Mutta eihän meitä niin vain jyrätä..vai mitäs ootte mieltä?
Niin... kuluttajakäyttäytymisestähän on kysymys. Olisiko Oulussa kysyntää loungelle, joosa päivisin olisi kahvila iltaisin pikkuklubi -täällähän ei ole kovin tässä päivässä kiinni olevia kahvila-bistroja myöskään...

Tanssituttaa...
Becksun nyt lopetettua muutama pyöritteli, että millä profiililla moisesta kuppilasta saisi Oulussa *taloudellisesti kannattavan*. Hommastahan pitäisi tulla tekijöilleen särvintä leivän päälle ja kerran vuodessa ulkomaan lomamatkan, muuten homma ns. menee perssiilleen. Mitä te haluaisitte?

Miten olisi? Riittävän viihtyisä sisustus ei-liian-isossa-tilassa (tila esim. kuten 45 Special tai Graali+joku pieni alakerta tai joku vastaavan kokoinen): mukavat tuolit & pöydät, kenties takka jossain nurkassa mm. Setan makkaranpaisto-ja runoiltoja varten, kenties taulu-tv jossain toisessa nurkassa yleisurheilun MM-kisoja, l-koodi-uusintoja, formuloita, jäkismatseja, suurin pudottaja, a-studio jne varten. Kirja- ja lehtinurkkaus alkuillan ’yksinäisille täti-ihmisille’. Muutama helppo kuukausittain vaihtuva pikkupurtava nälkäiselle. Muutama internetti alkuillaksi (klo 20 -23). Taustamusasta huolehtisi varaussysteemillä toimiva jukeboksi: syötät rahan, valitset listalta biisin ja ja biisisi soitetaan ennemmin tai myöhemmin (toimi loistavasti Jenkeissä!!). Teema-iltoja naisille ja miehille joka toinen kuukausi pääsymaksun kera (paikka järjestää tilan ja alkomahoolin ja ovimaksun, Seta ohjelman yhteistyössä paikan kanssa). Loput illat kaikille ilman ovimaksua. Tikkakisanurkkaus tai bilispöytä. Jonkun neliön nurkkaus satunnaiselle tanssikengälle pe- ja la-illoiksi. Teema-iltoja pienelle tanssilattialle: suomimusaa, discoa, lavatanssia (vaikka mm. Koivuniemen Paulaa, Yölintua ja Agentsia...), teknoa jne (jos Teoston kanssa pääsisi sopuun...). Paikka riittävän selvästi Oulun(!) pienessä keskustassa, jotta sen voisi markkinoida tapaamispaikaksi myös heteroille ja esim. muuten-Suomeen-osuneille tai joillekin marginaaleille-mitä-ikinä-keksit -teemailtoja varten pientä vuokraa vastaan. Ja jos paikassa olisi sopivan rento meno muutenkin, niin ainahan joku muutaman euron tuova rennosta menosta kiinnostunut hetero olisi sinne erittäin tervetullut tavallisena viikonloppuinakin (voisi saada tiskiltä vaikka pienen heterotarran rinnuksiinsa sitä varten, ettei tulisi vaivihkaa isketyksi :-)). Emme usko, että homma eläisi loulta kuitenkaan ilman heteroeuroja.

Auki (ti-) ke-la. Se että voisiko se olla päivisin kahvila/pieni lounaspaikka (ke-pe) voisi olla mietittävissä. Kaikki on lopulta kiinni rahasta ja kuinka hyvin ja luovasti tuote myydään lopulta ja kenelle.

Tässäpä aluksi. Kommenteja?
Mun mielestä Pikkuklubin kommentissa oli paljonkin hyviä ideoita. Miten nuista hyvistä aineksista saataisiin toimiva ja fressinoloinen paikka, joka ei liikaa olisi sisäänpäinlämpiävä (se vaara mielestäni aina on). Mutta eikö hetskupiireissä ole jotenkin "muotia" käydä homapaikoissa? Tarpeeksi avoimella asenteella paikaan tulisi myös muita kuin "meikäläisiä". Ja ettei homma menisi riistopuolelle mm pääsymaksujen suhteen. Eikö Oulussa ollut jonkinaikaa vuonna kirves ja vasara joku helsinkiläisen kaiffarin pitämä homopaikka, jossa kuulemma oli törkyhintainen sisäänpääsy? Oliko paikka pystyssä puoli vuotta (jopa?!?)

Ja mistä yrittäjä? Aikamoiset investoinnit tuollanen paikka vaatii.

Pohtii Tuulia
Sori pikkuklubi -minä en varmastikaan tuossa paikassa viihtyisi. Homokerhojen -ja muidenkin- olisi aika siirtyä 2000 luvulle, tunkkaisuudesta ja tinkeydestä cooliin ja trendiin ;-)

Oulun mittakaavassa heteroystävällinen, aikaansaseuraava lounge menestyisi aivan varmasti -kuluttajakysely on tuolla yössö tehty.

Ja susiteetista: mainio tila, kamala musa (ainakin eilen) -lighträppiä ja christina aguilera/j lo *yäk* Ja genre on vähän liian nuorta...

Siis:taidan laittaa baarin pystyyn
Ouluun heteroystävällinen paikka joka olisi auki muulloinkin kuin vain perjantaina ja lauantaina.
Susiteetti oli tilana aivan mainio, sopivan intiimi ja varsinkin se takaosan "käytävä", missä niitä loosheja, hienon näköinen ja siellä pystyi jutteleen rauhassa. Ja bilepuolen musa oli mun makuun, r'n'b on parasta biletysmusaa, mut tiedän, et se ei suurinta osaa homoista/lesboista miellytä, harmi vaan.
  • 24 / 62
  • jotain tietävä
  • 8.8.2005 17:32
huh huh!!!

tällä tavalla ei ainakaan oulussa toimi mikään. en jaksa etes kamalasti kommentoida, mutt teoston kanssa ei sitt voi neuvotella. kaikille on sama maksu ett se siitä.

oululaiset ei sitten tarvi omaa baarii, kun ne ei osaa siellä käydä. hyväntekeväisyys jutut on asia erikseen


mä :)
Hyvä kun tulee kommentteja. Jotain tietävä olisi voinut vaivautua sen verran, että kertoisi kuitenkin mielipiteensä siitä, mikä mahtaisi toimia Oulussa. Kyllä oululainenkin, utajärvinen, iiläinen, kempeleläinen, kemiläinen, kokkolalainen jne voi osata käydä baarissa, jos siellä viihtyy. Ja baari maksaa luonnollisesti ihan normaalit teostot musan soittamisesta, jos se vain tekee riittävästi tulosta maksun eteen ja pysyy pystyssä. Höh.

Morttelille: Ehdottomasti paikan pitäisi olla tyylikkäästi 2000-luvulta kotoisin.:) Ei siis enää mitään kakkosluokan menoa pimeillä kujilla ja vasta korkeintaan aamuyön tunteina, ettei kukaan ulkopuolinen vaan näe tai kuule. Mikä sitten on kenenkin mielestä cool ja trendikäs (missäkin päin maailmaa)? Kaikkia kun ei voi koskaan miellyttää. Mistähän senkin tietäisi mikä suurinta osaa homoja/lesboja miellyttäisi, jos ei Susiteettikaan (kerro Ouluboy)? Fakta lienee vain se, että Oulun kokoisessa paikassa täytyisi kuitenkin päätyä kompromisseihin.Väkeä on niin vähän ja monipuolisuutta paikassa kaivataan, jotta kuitenkin mahdollisimman moni edes joskus kannattaisi paikkaa näyttäytymällä siellä päivällä, illalla tai yöllä. Jos haluaa jotain erityisen spesiaalia, coolia ja viimeistä huutoa tai whatever täytyy häipyä isompiin kyliin (Helsinki ei riitä...). On erittäin vaikea uskoa, että pelkällä homo-&lesbokukkarolla pidetään Oulussa yhtään omaa baaria pystyssä, ei ilman heterokukkaroa. Siitä ei yksinkertaisesti saa taloudellisesti kannattavaa sillä pienellä porukalla, eikä ainakaan pitämällä paikkaa auki muutamana vuorokautena aamuyön tunteina pelkällä biletyskonseptilla.
Nyt pikkuklubi puhuu asiaa...ainakin minun tuttavapiirissä on myös suoran tien kulkijoita, jotka kiljahdellen ja karjahdellen juoksisivat Oulussa ulkoistettuun olohuoneeseen. Että minulla on vahva usko siihen, että täällä olisi kysyntää muissakin genreissä piskuisen enempi mietitylle paikalle. Ja hyvän ei aina tarvitse olle kallista, vaikka anniskeluravintola hyvällä sijainnilla maksaakin aika paljon.

Jos joku ravintolayrittäjäksi aikova seuraa keskustelua, niin kannattaisi ehkäpä ottaa selvää Töölön matkatoimiston tilasta -aivan loistavan kokoinen ja näköinen baarin paikka!
Ja kysymys kuuluu: saatiinko sitä Susiteekkiä sitten "vallattua", oliko viime viikonloppuna paljon meikälaisiä liikenteessä ja mikä oli ikäjakauma? Naisia, miehii, muitakin lie....?

Kyselee
Tuulia
Perjantaina oli kuulema ihan hyvin homoja paikalla, lesboista en tiedä - mut kertokoon joku paikalla ollut enemmän! :)
Paikan "valtauksella" on kyllä hieman negatiivinen sävy. Tulee lähinnä mieleen joku talonvaltaus. Olisko parempi jättää tuon sanan käyttö pois? Ei mene pitkään, kun Susiteetin henkilökunta/omistajat/asiakkaat kuulee homojen/lesbojen "valtaamisyrityksestä", niin mitähän siitäkin seuraa? Eikö olisi parempi, että vaan käydään siellä ilman sen suurempia "valtausyrityksiä" ja katsotaan ajan kanssa rauhassa, tuleeko siitä uusi kokoontumispaikka vai ei?
hm, mainitsiko joku jo et missä se susiteetti on? En oikein tunne kaupunkia vielä...
Joo-o tiedän, fiksuu ei ole mainostaa mutta Susiteekki on Uuden Seurahuoneen tiloissa torinrannassa.

Ja "valtaamisella" ei toisaankaan tarkoittanut mitään "hetikokopaikkameille ja heteroille ei mitää asiaa tänne" juttua vaan sitä ainoastaan että onko ihmiset löytäneet "uuden" paikan? Kai nyt ravintoloitsijalle homojenkin rahat kelpaa ja jos ei, niin ei kai suora homovastaisuuskaan kovin hyvää mainosta on paikkojen pitäjille (saa helposti rasistin leiman otsaansa).

Tietenkin sitä voidaan olla ihan hissun kissun vaan niin ettei vilkastakkaan samaa sukupuolta kohtaan ravintolassa "ettei vaan henkilökunta näe" ja tyttöystävää juuri ja juuri ehkä uskalletaan koskettaa (ainoastaan sillloin kun kukaan ei näe). Joopa joo, sitten mennäänkin aikakoneella 30 vuotta takaisinpäin että kopsahti. Eihän niitä sateenkaarilippuja tarvitse jokapaikassa liehuttaa ja kapinaan nousta (jos itse ei sitä halua, kiitos kaikille jotka sen tekevät) mutta omalla avoimella käyttäytymisellä voi sitä suvitsevaisuutta mielestäni lisätä. Näyttämällä ettei tämä meidänkään elämä sen kummallisempaa ole.

Lipsahtiko aiheesta....ups... Mutta kyllä Ouluun pitäs joku uusi homopaikka saada, edesmennyt Huikka oli ala ja yläkertoineen mainionkokoinen mesta. Kaippa aika ratkaisee tuonkin jutun.

Tuulia
luulen että on tullut aikalailla hajaannusta. ite kävin viimeeksi nightissa, susiteetissa ja kaarlessa. kaikissa oli muutama tuttu homo, mutta mitään tiettyä paikkaa ei nyt kyllä taida olla. tuosta sussusta on puhuttu paljon, mutta jostain syystä se ei oo oikein ottanu tulta käytännössä.
Susiteettiinki oli viime viikonloppuna pääsymaksu ja narikka lisäksi...

Samanlailla perivät pääsymaksuja kuin edesmennyt Becksukin,
ois siellä porukkaa käynyt, niin ois ehkä pysynyt pystyssä ja jatkunut, tai sitten lopettaminen liittyi Lanamäen suurimpiin Ravintola järjestelyihin, joista oli Viikko Kalevassakin juttua, samalla kerrottiin Becksun loppumisesta...
No hitsi, nyt täytyy miettiä joku 2. paikka! Kuinka kallista oli Susiteettiin päästä sisään?
Jospa jättäisitte ton susiteetin rauhaan, ettei tule yhteentörmäyksiä...Siellä nimittiäin pyörii aikalailla tuota homovastaista sakkia...
olipa taas hyvät perustelut
kyllä me siellä ollaan niin kauan kuin viihdytään
eikä paremmasta ole tietoa
Haluan kertoa kuitenkin teille rakaat asiakaat että ei yrittäminen ole samanlaista kuin almujen antaminen,kukaan yrittäjä ei perusta yritystä vain siksi jotta muutama homo sais halpaa kaljaa,miettikkää mitä Ravintolan tai edes Baarin pitäminen nykypäivänä maksaa!!! ja pitäis omistajallekkin jäädä jotain muutakin kuin velkaa ja hyvä sosiaalinen maine,asiakkaat ovat lähes poikkeuksetta valittamassa kun jäävesi maksaa, olut maksaa, bileet maksaa..kaikki maksaa.Niin on se kummallista että ravintoloitsia saa kaiken aina ilmaiseksi ,musiikin,vedet,sähköt,lämmöt,mainonnan,palkat,ilmastoinnin ym ym ym... siis Hyväntekäväisyys on hyvästä,mutta yrittäjäisyys ..mo raakaa BISNESTÄ jos aikoo pärjätä.Anteeksi nyt vaan!
heu,susiteetti ok,tai no jotenki se homma musta ei toimi siellä oikein,mut mennään kaikki koittaan minkälaista se meno ois las vegasissa--->itse ainakin pe. sinne...heip
Las Vegas = Tyrnävä. En todellakaan astu jalallani siihen paikkaan sen jälkeen, kun muutama kuukausi sitten kävin siellä katsomassa sitä "tyrnäväläisten" menoa euron tuoppien perässä.

Lauantaina kaikki Time Tunneliin Seurahuoneelle:
http://www.handprod.com/tt12/
Susiteetti myös tuon tapahtuman käytössä ja lauantaina ei varmaan omaa sisäänkäyntiä/pääsyä pelkästään Susiteettiin.
Joo, nythän olisi Oulun Setalla tosi hyvä sauma järjestää bileitä. Joku kiva paikka vain niin voisi kuvitella yleisömenestyksen olevan kohtalainen? Toivottavasti Oulun Setan aktiiviporukka jaksaa olla aktiivista jatkossakin! Kiitos teille tähänastisesta toiminnastanne!
rauhalaan ei pääse oulun Seta bilettään ainakaan tämän vuoden puolella ku niitten viikonloput on varattu. ja muut paikat on ollu aika tosi nihkeenä setan suhteen. mutta heitelkää vaan ideoita tänne foorumille. kun setalaisetkin tätä kuulemmma seurailee!!! :))
eikös sokerijussissa ole olleet kuitenkin ihan suopeita bileitä kohtaan vai olenko ymmärtänyt väärin?pienihän se on mut silti parempi kuin rauhala ainakin sellaisessa järjestyksessä kuin se on tähän asti ollut.jotenkin kumma halli/huoltismeininki..en tiedä.
Entäs jos vallattas Becksu takas eli rynnittäs koko jengi takas samaan paikkaan..? Vaikka baari onki ny eri nimellä ni varmasti samalla porukalla saatas sama mahtava meininki päälle =) Näytettäs herra ravintoloitsijalle et ähäkutti,et päässykään meistä eroon!
Jep, ei muuta kuin porukalla Bailaamaan ent: Becksuun, nyt kun ovet taas avautuu.

Tehdään siitä oma paikka, mutta se vaatii jokaisen panoksen tulla sinne bailaan, ei muutama ihminen riitä siellä.

Jätetään Susiteetti ja siirrytään takas Becksun tiloihin...
Oulun Setalta on soitettu äskettäin Sokeri-Jussiin. Puhelimeen vastannut henkilö sanoi, että syksyn aikana on vielä muutama viikonloppu vapaana: asia pitäisi kuitenkin varmistaa korkeammalta. Ravintoloitsijan soittaessa hetken kuluttua takaisin, viikonloppuja ei enää ollutkaan. Viesti kuulosti siltä, että ”yrittäkäähän etsiä joku toinen paikka”.

Mainittakoon, että juhannusbileet 2005 oli tarkoitus pitää ko. ravintolassa. Oulun Seta otti asian tiimoilta yhteyttä Sokeri-Jussiin kevättalvella. Asia oli jo sovittu (tosin paperia asiasta ei ollut tehty, koska ravintolan puolesta ei osattu vielä sanoa, pidettäisiinkö bileet perjantaina vai lauantaina). Sokeri-Jussi perui koko homman sen verran myöhään, ettei uuden bilepaikan löytäminen enää onnistunut - yrityksistä huolimatta.

Mutta mutta, potentiaaliset bilepaikat ovat yhä kartoituksessa ja tarina jatkunee..
No mikä oli meno uuden Hot Night Clubin (ent. Becksu) avajaisissa, oliko homoja/lesboja?
ai jaa että sellanen sokerijussi.kummaa väkeä.no,ilmankin kai toimeen tullaan.toivottavasti löytyy joku kiva paikka jolle raha kelpaa!
Mikä on tilanne nyt, onko muodostunut uutta vakipaikkaa Oulussa? Ei oo tullu käytyä baarissa ja ketuttaa kun en päässy Setan bileisiin :/
  • 54 / 62
  • predatorboy
  • 18.11.2005 16:16
Niin, haluaisin iteki vähän tietää, ku jotku sanoo että siellä ja toiset sanoo että tuolla...

-saalistajapoju-
Niin, kertokaapa missä baarissa käytte? Mä olen käynyt yleensä susiteetissa, mut varsinkaan perjantaisin siel ei oo näkynyt yhtä ainoota tuttua kasvoa. Lähimmät kaverit on jättäneet baarissa käymisen melkeen kokonaan kun becksu lopetti..vaikkei homobaaria olekaan niin olis silti kiva kun olis joku paikka mihin porukka keskittyis.
Me ollaan ainaski käyty pääasiassa susiteetissa,siellä näkyy sillon tällön tuttuja...porukka o varmaanki hajaantunu eri paikkoihin, nightissa on kait jonkinnäköistä liikennettä ja huhua oon kuullu, et garagessa kävis lepakkotyttöjä...mut voi maailma et onki ikävä Becksua!!!!!
joo, ei susiteetti oo hyvä vaikka alussa vaikutti siltä. tuttuja ei pahemmin näkynyt. toivottavasti pian ois vaikka jotain setan järkkäämää hommelia.
Kun käyn Oulussa, käyn Nelivitosessa. Paras paikka ikinä: musiikki on suhteellisen hyvää, voi tanssia, sisustuksessa on tyyliä (ja eikös sen baarin logon päällä lennäkin lepakko? ;))... ainoa vain, onhan se vähän kallis. (Aikaisemmin käytiin kavereitten kanssa Becksussa, mutta en kyllä voisi sanoa, että olisin koskaan tutustunut siellä kehenkään. Ja siinäkin oli se ongelma, että siellä kävi niin paljon heterotyttöjä, että mahdollisten epäheteroiden spottaaminen oli vaikeata - siilitukkaisia epäheteroita lukuunottamatta ja mitenkään - öö - syrjimättä ;). Ehkä tämä myös vaikutti siihen, etten tutustunut kehenkään koskaan... "päässyt piireihin".) Susiteetin perusporukka (& musiikki!) on niin kamalaa, ettei sitä kestä... toisaalta se varmaan tekee entisen Becksu-porukan huomaamisen helpommaksi.

Hmm. Mitähän ne/me melko heteronnäköiset lesbot/binaiset tekevät Oulussa sitten nykyään? Käyvät setan kokouksissa?
MiniVinoKino Oulussa 22.-23. marraskuuta!

Esitämme yliopistolla Linnanmaalla leffan ja pari dokumenttia:
Ti 22.11. klo 18 Marsiscos Beach (elokuva)
Ke 23.11. klo 18 A Knock Out sekä Half A Life (dokumentit)

Lipunmyynti (6 euroa, jäseniltä 4) ja opastus klo 17 alkaen "vanhan puolen" vihreillä naulakoilla. Esitykset salissa TF 119 A.

Oulun Seta
Sepä se, kuinkas sitä porukkaa tunnistaa...kun ei oo edes kauheasti tuttuja "piireissä" niin hankalaksi menee kun ei edes tiedä että kuinka avointa porukka missäkin paikkaa on. Itselläkään kun ei sitä siilitukkaa ole ;) No, pitänee jatkaa baarien koluamista tavalliseen tyyliin ja odottaa niitä setan bileitä!
Nii..mua ainaki ärsyttää, et vielä vähemmistön sisälläkin täytyy olla ne "piirit".. Tuntuu, et koskaan ei uskalla mennä kellekkään sanomaan yhtään mitään...Onneks tuo rakas armaani on kunnon moottoriturpa, ollaan sen ansiosta saatu aika monta uutta tuttua.. =) Mut ois kyl kiva, et meillä ois joku yhteinen paikka,alkaa tosiaan se susiteetin musa tulla jo korvista ulos...Mulle saapi laittaa s-postia jos kiinnostais suunnitella jotaki yhteisen tapaamisen tyylistä baari-iltaa tai jotain vastaavaa.. =) Alkaa tympimään tämä baarikiertolaisuus, ihan sama mihin meet, ni tuntuu,et on väärässä paikassa....