Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher kertoi homoseksuaalisuudestaan (juttukommentit)

  • 1 / 8
  • Busis
  • 16.7.2024 11:49
Olisipa hienoa ja todella mielenkiintoista, jos joku nykyisistä F1-kuskeista tulisi kaapista. Varsinkin joku edelleen kilpailevista MM-kuskeista, jonka kaikki tuntee esim. Lewis Hamilton (on kuitenkin kaiketi hetero vaikka pride-kypärää aina välillä käyttääkin https://www.outsports.com/2024/6/22/24096676/lewis-hamilton-love-is-love-pride-rainbow-helmet-spanish-grand-prix-f1/ ).
Tällainen kilpaileva homokuski pistäisi kyllä luun kurkkuun monelle alan pääjehulle, jotka tulevat homofobisista öljyvaltioista. Olisi jännää nähdä, miten kilpailua muutettaisiin, jos tällainen homokuski kieltäytyisi kilpailemasta maassa, jossa homoudesta edelleen voidaan tuomita vankeuteen.
Niinpä. Ja Formula-kisathan alkoivat 1946 FIFA:n perustamisella ja silloin Euroopassakin oli maita, joissa oli rikollista miehen rakastaa toista miestä.
Ja vähän tuota ennekin oli tuhansia, jopa 15 000 homomiehiä ja muita hlbtiq-ihmisiä joukkosurmattu äärikristittyjen natsien keskitysleireillä ja Mengelen sadistisissa lobotomia-yms-kokeissa. Noita kristikunnan hirmutekoja ajatellen olikin myös nyt nimenomaan saksalaisen ex-Formula-kuskin ulostulo sopivalta taholta.

Pitkään kestikin että edes kukaan Formula-kuski uskalsi edes sateenkaarilippua pitää esillä Euroopassakaan.

Tosin seksuaalivähemmistöihin kuuluvia formula-kuljettajia, ehkä vähemmän tunnettuja, on tullut kaapista ulos jo aiemminkin, esim. Mike Beuttler, Lella Lombardi, Mario de Araujo Cabral (bi) ja Hurley Haywood, sekä W-sarjan nais-formula-kuljettajista Sarah Moore, Abbie Eaton, Jess Hawkins ja Charlie Martin (trans).

Lewis Hamilton on ollut tosiaan kiitoksia ansaitseva ihmisoikeuksien puolustaja, jollaiseen haaleaihoiset formulakuskit eivät kyenneet, mutta hän afrokaribialais-brittinä, suuntautumisestaan riippumattakin kykeni - ja hänhän käytti sateenkaarikypäräänsä Saudi-Arabiassa, Emiraateissa ja Qatarissakin Formula-kisoissa - eivätkä abrahamikkoänkyrät noissa uskaltaneet häntä uhmata.

Sebastian Vettelhän jo 2021 piti yllään sateenkaaripystyraitaista t-paitaa, jossa rinnassa oli suurin kirjaimin SAME LOVE, sekä hänellä oli näkyvällä sateenkaari"aalto"raidalla varustetut kengätkin mm. Saudi-Arabiassa.

Nyt onkin puhuttu, avasivatko Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel Ralfin kaapin lukkoja - Formula-maailmassahan kun on nähty myös homofobisia naljailuja:

https://www.essentiallysports.com/f1-news-perspective-news-should-ralf-schumacher-thank-lewis-hamilton-sebastian-vettel-as-he-comes-out-as-gay/
  • 3 / 8
  • Mixa
  • 17.7.2024 10:59
Yritän olla kiinnittämättä huomiota Humanin henkilökohtaiseen, kaikkialle tunkevaan uskontoantipatiaan, mutta väite "äärikristittyjen natsien keskitysleireillä" vaatii kyllä huomautuksen. Varmasti natsien joukossa oli myös äärikristittyjä - mitä se sitten tarkoittaa - mutta natsien suhtautuminen kristinuskoon ylipäätään ole enemmänkin välttelevä, joskus jopa ongelmallisen ristiriitainen johtuen suurelta osin Jeesuksen juutalaisesta syntyperästä. Tämän vuoksi heidän propagandakoneistonsa muokkasi fiktiivistä narratiivia arkaaisesta teutonigeeniniperimästä, johon myös moni ylätason natsi tunsi lähes abnormia henkilökohtaista kiinnostusta.
  • 4 / 8
  • vaeltaja2006
  • 17.7.2024 14:39
Tänään keskviikkona 17.7.2024 kerrotaan, että Ralf Schumacherin uusi ystävä on jo vuosien ajan ollut mukana äärioikeistolaisessa liikkeessä. Hän liittyi 17-vuotiaana Rassemblement National (RN)-puolueeseen. Se on Marine Le Penin johtama äärioikeistolainen puolue. Hän toimi siellä aktiivisesti 13 vuotta. Edelleen hän ilmaisee puolueelle sympatiansa. Hän nousi puolueessa nopeasti ylöspäin ja oli 27-vuotiaana parlamenttivaaleissa nuorimpana kandidaattina Front Nationalin riveissä kuten puoluetta silloin kutsuttiin. Hän oli kaupunkitasolla mukana puolueorganisaatiossa. Yhdessä kuvassa hän on rasistisista, juutalaisvastaisista ja homovastaisista lausunnoista useasti tuomitun Jean-Marie Le Penin rinnalla. Vuonna 2020 hän lopetti poliittisen uransa. Juuri pidetyissä Ranskan vaaleissa äärioikeistolaisten puolueiden voittokulku torjuttiin tehokkaalla vaalityöllä.
Pitäisi tietty jaksaa tutustua hänen kirjoituksiinsa netissä yms., jotta ymmärtäisi juuri hänen ajatuskuviot äärioikeiston tukemisessa, mutta monet ranskalaiset homot ovat tukeneet äärioikeistoa lähinnä maahanmuuttokysymyksen takia: toiset näkevät viime aikojen ongelmat maahanmuuttajalähiöissä ja toiset eivät ylipäätänsä halua lisää homofobisia muslimeja maahan. Toisaalta Etienne taitaa tulla Nizzasta ja siellä RN:n kannatus on 50% luokkaa, joten voi olla, että on vain ajautunut muiden mukana puolueen kannattajaksi. Mene ja tiedä.

Kaikkinensa monesti olen ihmetellyt Perussuomalaisten kannatusta homojen keskuudessa. Luulisi löytyvän paremmin omia asioita edistäviä puolueita ilman että ne samanaikaisesti tallovat meidän oikeuksia. Eduskunnassakin taitaa olla useampi perussuomalainen homo, joista Sebastian Tynkkynen äänesti translakia vastaan ja Joakim Vigeliuksesta Päivi Räsäsen kirjoittelussa ei ole mitään vikaa.
Autourheilu on tosiaan miesten joukkuelajien ohella ympäristö, missä avoimesti seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ei ole näkynyt. Miesten joukkueurheilussa on viime vuosina ollut joitain ulostuloja, lähinnä uransa päättäneissä ja taustavoimissa, mutta jo aktiivipelaajissakin. Pikku hiljaa. Formula 1 on vahvasti sidoksissa maihin, joissa asenteet ovat vanhoillisia.

Mitä sitten tulee Schumacherin nykyisen kumppanin poliittiseen taustaan, niin toki on odotettua, että se pengotaan.

Ranskassa Rassemblement National on merkittävä poliittinen voima, ollut jo pitkään. Jotkut kutsuvat sitä äärioikeistolaiseksi tai laitaoikeistolaiseksi, mutta värittymättömämpi kuvaus ideologista lienee "populistinen ja kansalliskonservatiivinen". Sen kannatuksen taustalla ovat samankaltaiset syyt kuin Suomessa Perussuomalaisten kannatuksellakin: suurimpana rakennemuutos, joka pakottaa muuttamaan totuttua elämisen muotoa siten, että koetaan jotain olennaista joutuvan menetetyksi - ja puolueella ajatellaan olevan keinoja pysäyttää kellot. Nizzan seudulla RN:n edustajia meni läpi ensimmäisellä kierroksella (eli saivat alueellaan yli 50 prosentin kannatuksen). Itse olin sattumalta Nizzan seudulla juuri vaalien aikaan, ja suurten kaupunkien keskustojen ulkopuolella näkee syitäkin ihmisten poliittisille valinnoille. Maaseudulla perinteiset elinkeinot eivät enää elätä entiseen malliin. Mitä tulee (muiden) tehokkaaseen sikäläisen vaalijärjestelmän mahdollistamaan (etenkin RN:n voittokulun torpanneeseen) vaalityöhön, niin siinä monet luopuivat ehdokkuudestaan niin, että äänet saatiin keskitettyä kullakin alueella ehdokkaalle, jolla oli parhaat saumat peitota RN:n ehdokas. Noh, valituiksi tuli euroskeptistäkin vasemmistoa.

Homoja toki koskettavat samat rakennemuutokset kuin muitakin, lisäksi monet seksuaalivähemmistöihin kuuluvat kokevat maahanmuuton ongelmalliseksi oman turvallisuutensa kannalta. Maallistuneempi yhteiskunta ja kesyyntyneet alueen perinteiset uskonnot eivät ole enää tuntuneet esteiltä elämälle omana itsenään. Edellä tuli mainituksi maahan tulevat "homofobiset muslimit"; runsas määrä islamilaisia arvoja noudattavan kulttuurin kasvattamia nuoria miehiä saattaa hyvinkin tuntua uhkalta. Tällaisen kehityksen vastustaminen on näkyvintä nimenomaan populistisissa ja kansalliskonservatiivisissa liikkeissä, kuten PS ja RN. Ne ovat siinä mitassa kesyyntyneet homojen suhteen, että moni kokee siedettäväksi tasapainoilun seksuaalivähemmistöjen oikeuksien suhteen, kun toisessa vaakakupissa on kasvavalta tuntuvan uhkan torjuminen.

PS. itse olen muuten sitä mieltä, että Päivi Räsäsen kirjoituksissa on yhtä ja toistakin vikaa - mutta en näe niissä sellaista ongelmaa, että niitä pitäisi leivättömän pöydän äärellä puida. Hänen ulostuloihinsa tulisi vastata siviilikeinoin.
nimim. Mixa, antipatia-syyttelyysi ja natsismin kristillisyyden epäilyysi toki hyvä vastata.
Pitäähän uskomusten perisynneistä puhua, etenkin kun niitä tupataan kaunistelemaan.

Natsismin kristillisyyshän on koko lailla samaa, kuin miten ortodoksisuus, katolilaisuus, protestanttisuus ... pitävät kukin itseään "oikeana" kristillisyytenä ja toisiaan harhaoppisina. Ja sama toki sunnalaisuuden, shiialaisuuden yms keskinäisen suhteenkin.

Natsismin osaltakinhan (useissa Euroopankin maissa pakkouskonnoksi taannoin vuosisadoiksi itsensä asemoineesta) krisinukomuksella on keskeinen rooli.
Ensinnäkin siinä että pangermanismi-natsismin synnytysaikoina Saksassa valitetavasti kaikkein suurin väestöosuus kuului kirkkokuntiin, eli enempi kuin missään muussa Euroopan maassa ja se oli hedelmällistä pohjaa uskontokiihkoilulle.

Hitlerhän ei kehitellyt natsismia, vaan sen synnyttäjinä olivat mm. Wienin opiseluaikansa pangermanisti-antisemitistit, mm. Wienin pormestarina toiminut kristillissosiaalisen puolueen Karl Lueger
https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Lueger
ja myös mm.
https://en.wikipedia.org/wiki/Georg_Ritter_von_Sch%C3%B6nerer

Natsismin kristillisyydelle pohjaa tarjosi toki myös tarinahahmo-jeesuksen vihapuhe että "jeesukseen uskomattomat juutalaiset ovat saatanan lapsia" - ja juutalaisethan eivät usko jeesukseen.

Martin Lutherin kaksi hirvittävää juutalaisvihapuhekirjaa 1550-luvulta tarjosivat konkreettisen käsikirjoituksen holokaustille. Noista juuri tuo holokaustin käsikirjoituskirja suomennettiinkin innolla 1930-luvulla ja siitä otettiin useita painoksia ja sen luterilaisen hirvittävän tekstin voi lukea Helsingin yliopiston teologisen "tiede"kunnan nettikirjastosta:
https://helda.helsinki.fi/server/api/core/bitstreams/c92c73dc-07ac-433f-8398-a8e64ac1d287/content

Kun Euroopan moni muu maa oli edistynyt pakko-kristinuskonnosta (ja muistakin takapajuisista uskomuksista) ja sen takapajuisista asenteista vapautumiseen, eli esim. Suomikin 1923 perustuslaillisella uskonnoistavapauslailla ja naisten demokraattisten yhdenvertaisuusoikeuksien palauttamisella, niin natsismi peruutti miesten sepustaman uskonnon takapajulaan. Natsien ideologiassahan naisten paikka oli kotona, hoitamassa perhettä ja miesten tarpeita, eikä korkeampi koulutus, eivätkä korkeammat yhteiskunnalliset asemat kuuluneet naisille ja naisten tuli natsien mielestä käydä säännöllisesti kirkossa. Ikäviä faktoja toki umpi-kristityille nuo.

Miksihän kouluhistoriassa ei silti vieläkään kerrota siitä, mitä juutalaistytöille ja -naisille tehtiin kristillisissä pogromeissa ja holokaustissa. Vaikka googlaus tutkimuksiin "jewish women raped pogroms / holocaus" kertoo hirveyksistä:
Ukrainan, Valkovenäjän, Puolan, Keski-Euroopan pogromeissa vähintään 150 000 juutalaistyttöä ja -naista raiskattiin, silvottiin, tapettiin. Ja holokaustissa surmatuista yli 2 miljoonasta juutalaisnaisesta vähintään 1 000 000 myös raiskattiin, silvottiin sukuelimiään ja kehoaan myöten, surmattiin. ... kristittyjen toimesta.

Samalla mm. Pariisin moskeija piilotti monia juutalaisia natseilta, samoin albanialaiset ja muutkin Balkanin muslimit piilottivat juutalaisia koteihinsa, sekä Pohjois-Afrikassa ihmiset murtautuivat natsien juutalais-vankileireille ja vapauttivat juutalaisia ja piilottivat heitä turvassa natsien tuolta kukistamiseen asti.
Pelestiinalaiset arabimuslimit/arabikristityt eivät osallistuneet holokaustiin, vaan heitä meni mm. Pohjois-Afrikkaan sotimaan brittien kanssa natseja vastaan.

Nykyisin kristillisesti suuntautuneet/virittyneet äärioikeistolaispuolueet leimaavat lähi-itätaustaiset kaikki maahanmuuttajat muslimeiksi, vaikka heissä vain vähemmistö on vakaumuksellisempia muslimeita ja heistä suurin osa on sekulaareja tai abrahamisista (vain miesten kyhäämistä) uskomuksista vapaina olla haluavia.

Äärioikeistolaiset hissuttelevat Afrikassa lähetyssaarnaajien ja jenkkilä-kristillis-homofoobikko-järjestöjen agitoimien kristittyjen, siis kristittyjen, maahantuloa.
Mikä on kummallisuus, sillä meillähän Suomessa hlbtiq+ -ihmisten vainoaminen on perinteisesti kristillisen lähimmäisenrakkaudettomuuden aiheuttamaa.

persuissahan on porukkaa, joka vaatii mm. "luomisopin" ottamista mukaan koulujen biologian opetukseen yms. epäsivistävän soopan vaatimuksiaan. Ja kristinuskomusta harrastavat yhtä lailla niiteen vakaumuksellisten islamikkojen kanssa vaativat ihan samaa ukonnonopetuksen väkipakkoa - mikä ei ihmekään, kun ovathan nuo ihan samasta puusta ukkeleitten veistelemiä pakanallisia abramisuskomuksia. toora, raamattu ja koraani ovat kaikki ihan siinä samassa päivittämättömässä tilassa jämähtäneinä. Ja buddhalaisuushan on sekin vain ukkeleitten uskomus.

(Euroopan) kristityille suureksi häpeäksi on toki sekin, että kristittyjen tekemien pogromien ja holokaustin vastuunkannosta he muitta mutkitta pesivät vain kätensä ja vierittivät vastuun juutalais-arabien vainoamisistaan ja joukkosurmaamisistaan viattomien ihmisten niskaan, eli muiden arabi-ihmisten niskaan Palestiinaan.
(On se vaan niin väärin että jeesukseen uskottelemalla saisi kaikki pahimmatkin pahanteot muka anteeksi, edesvastuuttomasti. juutalaisuuden ja islamin moraali toki yhtä heikoissa kantimissa.)

Otan toki mieluusti palautetta vastaan ja etenkin naisten viisailla sanoilla, joita raamatusta, toorasta ja koraanista ja buddhalaisuudesta löytyy?kö?
Vaikka toki yksikään noista ei ole Euroopassa mikään "perinteinen uskonto", vaan nuo kaikki ovat tyystin aasialaisuskontoja. Räsänenhän yms. toki valehtelevat tuostakin ihan muuta, eli samaa kuin Putin&Kirill-pariskuntakin Venäjän "perinteisestä" kristillisyydestä. Myöskin Iranissa mm. zarathustralaisuus on ollut paljon pidempään yhtenä uskonnoista, eivätkä abrahamikot, mutta tuo Lähi-idän vanhin monoteistinen zarathustralaisuuskin miesten kehittelemä uskomus, jossa miesjumalat niputettiin jumalaksi ja naisjumalat niputettiin kaikeksi mukamas pahaksi.
  • 8 / 8
  • Tommi A
  • 29.7.2024 15:02
^^^ Käsi ylös kuka jaksoi lukea humanin 12898293680 vuodatusluennon kristinuskosta. Nyt human haet apua traumaasi esim uskontojenuhrit ry:ltä :-)