Unkarin homopropagandalaki astui voimaan (juttukommentit)

Europarlamentti vaatii komissiota aloittamaan rikkomusmenettelyn, ja samalla se kehottaa EU-valtioita viemään asian EU-tuomioistuimeen ja valittamaan asiasta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, mikäli komissio ei toimi asian suhteen ( https://www.bbc.com/news/world-europe-57761216 ) Europarlamentti hyväksyi päätöslauselman torstaina äänin 459-147. Eurokansanedustajat katsovat, että Unkarin laki ei ole yksittäinen asia, vaan osa tahallista ja harkittua ihmisoikeuksien alasajoa Unkarissa. Parlamentti pitää lakia EU:n arvojen järjestelmällisenä rikkomisena, joka liittyy pyrkimykseen demokratian ja oikeusvaltion toiminnan tukahduttamiseen.
  • 2 / 2
  • human
  • 10.7.2021 1:06
Umpikristillisen kieroitunutta tuo Unkarin politiikka.

Siellä ei saa kertoa lapsille luonnollisista, normaaleista asioista ja rakkaudesta.

Mutta siellä saa kertoa lapsille esim. kieroutuneesta jumala-saatanasta, saatanallisista säkeistä miten se jumala-saatana hukutti liki kaikki maailman lapset, surmasi viattomat egyptiläislapset ja miten sen jumala-saatanan nimissä sen uskomuskirjan uudemmassakin osassa tuomitaan ihmisiä.
Miksei Unkarissa kielletä tuollaisesta karmeudesta kertomista lapsille.

Tosin kertoohan tuo ettei Unkarissa jylläävällä umpikristillisyydellä olen ainakaan yhtään mitään tekemistä todellisen, ikiaikaisen lähimmäisenrakkauden kanssa.