Ryhmä tutkijoita vaatii poppersia valvotuksi tuotteeksi Kanadassa (juttukommentit)

Minä en ole koskaan ymmärtänyt poppersin käyttöä. Siitä mitä olen asiaa koskien kuullut tahi nähnyt, olen lähinnä saanut hivenen huumoripitoisia mielikuvia.

Suomessakin on poppersin ympärillä ollut säpinää ( https://ranneliike.net/keskustelu/4199/poppers ). Kesällä 2019 tulli kertoi tiedotteessaan tutkineensa ns. poppers-tuotteiden laitonta maahantuontia ja myyntiä ( https://tulli.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tulli-on-tutkinut-ns-poppers-tuotteiden-laitonta-maahantuontia-ja-myyntia ), sekä takavarikoineensa tuotteita yli puolen miljoonan euron arvosta.
  • 2 / 2
  • human
  • 7.3.2020 15:47
Niin, tuo poppers kuuluu siihen chemsex-ryppääseen, joita jotkut harrastavat.
Sitä kait käytetään ainakin niissä piireissä ja tilanteissa, joista ilmeisesti uupuu seksiaktiin kiihottamisen taitoja, kykyjäkin ja sillä niitä koetetaan kompensoida.

Ongelmattomia tuotteitahan nuo eivät missään nimessä ole, monien terveydellekään, sekä epämääräisten valmistajatahojen vuoksi, eli mitä kaikkea kemikaalia noissa poppe-valmisteissa lieneekään? Samon kuin sähkötupakka-litkutkn ovat epämääräisiä sörsseleitä kuumentaa ja höyrystää ja imaista limakahvoille ja keuhkoihin, jonne noita poppe-litkujakin kulkeutuu.