Vanhojen tanssia, karaokea

  • 1 / 2
  • Jartza
  • 10.11.2019 17:15
Tietääkö kukaan onko Tampereella ollenkaan ns. Tanssipaikka vanhemmille homo miehille kun pitäisi tangoa, valssia ja muuta tanssia eikä ainaiset disco, räppi touhut oikein ota onkeen meikäläisellä?
Onko Tampereella karaokeapaikkaa jossa olisi homo genre? Laskin että Helsingissä niitä on toistakymmentä.
Tampereella pitäisi olla muutakin musiikkiravintolaa homoille kuin nykymusiikki. Sitä ei vain jaksa kuunnella.
Niinpä. Sitä vanhempaakin hlbtiq-väkeäkin olisi hyvä liikuttaa ja vaihtelu virkistäisi takuulla muitakin. Etenkin kuin tuota lavatanssi-ravintola-musaa julkaistaan koko ajan lisääkin, uudempien artistien voiminkin, eli ei tarvitse pidättäytyä vain menneitten vuosikymmenten tanssihitteihin tuossakaan.

Taannoinhan sysmäläissyntyinen Sirkka Vähä-aho järjesti tansseja sekä Stadissa että Mansessakin, kuten Ranneliikkeen jutuissa muistellaankin:
https://ranneliike.net/teemat/9736/moni-vanhempi-muistaa-sirkan-tanssit
https://ranneliike.net/blogit/hulivilipoika/homohistoriallinen+helsinki+3+kay+tanssimaan/26504
https://ranneliike.net/teemat/9734/sirkka-on-poissa

Tosin lavatanssi-ravintolatanssi -paikkojen poiskuihtuminen on ollut yhdenvertaista myös heteromaailmassakin, vaikka lavatanssimusan lyriikoissa on aiempaakin enemmän ihan sp-neutraaleja sanoituksiakin.

Helsingissä tosiaan ainakin suurin gay-yökerho Hercules on näyttänyt järjestävän lavatanssimusiikin artistienkin livemusiikki-iltoja silloin tällöin, eli siellä Eini, Markku Aro, Jari Sillanpää yms ovat esiintyneet tänäkin vuonna ja Eini taitaa esiintyä piakkoin taas. http://www.hercules.fi/ Ja siinä vieressähän on hlbtiq-ystävällinen Helka-hotellikin.

Mixeihän se Mansen yökerho koesta jotain lavatanssi-iltaakin, vaikkapas kerran kuussa.

Tai onkos manselaisella heteroseksuaalisesti suuntautuneella porukalla vielä toleranssikykyä hlbtiq-ihmisten tanssia samoissa tansseissakin?
No ehkä se vanhemmilla porukoilla voi olsin vähän kitsasta vielä olla, mutta ehkei ihan kaikissa paikoissa Mansessakaan?