Hämeenlinnassa kiistaa - sateenkaariliputusta verrataan hakaristilipun vetämiseen hallintorakennusten salkoon (juttukommentit)

Radikalisoituneen ääri-kristillinen kansallissosialismi-natsismihan, haka-ristikuntineen on nimenomaan persuille mieluisa, sillä ovathan persupoliitikot olleet viettämässä muistokokoontumisiaan Suomessakin haka-ristikunnan natsi-kristittyjen aatemiehen haudallakin. Swastika-hakaristejä ovat Manner-Euroopankin kirkot täynnänsä.

Pride-lipun värit eivät symboloi mitään seksuaalisuutta, vaan persu-seksuaalisesti suuntautuneetkin ovat tervetulleita Pride-juhlintaan, jos vain kykenevät olemaan tervehenkisesti, eivätkä pervoile ihan epätervehengellisesti.

Enempikin Teppo Turjan olisi syytä miettiä sitä, miten Suomessa salkoon voidaan vetää ristilippua, jossa on ikäviä viitteitä Lähi-idän takapajuisen pakanallisesta kristinuskomuksesta, joka tuli Suomeen kun perinteisesti rajat olivat auki ystävällisin odotuksin ja joka uhkasi tappaa ihmisiä ja tappoikin, jos he eivät alistuneet tuon Lähi-idän haittamaahanmuuttaja-kristinuskomuksen valtaan ja jos eivät hylänneet suomalaisia arvoja ja suomalaista kulttuuriperintöä.
Hämeenlinnankin kupeessa on Katumajärvi, jossa hämäläisiä kävi miekkapakkokasteen jälkeen laupiaasti kastautumassa pois pakotus-kristinuskomuksesta. https://www.google.fi/maps/@60.986085,24.538962,13.75z

Ehkäpä nimimerkin "Usko.Vapaavuori" olisi syytä käydä jututtamassa persu Teppo Turjaa ja kertomassa, mitä Pride-lipun värit symboloivat, jotta Turja voisi uskonpuhdistua epäsuomalaisesta ristiriitaisuudestaan.