Intian korkein oikeus laillisti samaa sukupuolta olevien väliset suhteet (juttukommentit)

Todella hienoa, että jos maahanmuuttaja-siirtomaaisäntä-brittien kristillis-raamatullinen tuomiolaki saadaan kumottua Intiassa. Sehän ei sielläkään ole ollut maan oman perinteen arvojen mukainen, sillä Intian omissa uskonnoissa ja kulttuureissa esiintyy seksuaalivähemmistöjen ihmisiä ja hahmoja viljalti, ihan positiivisesti ja normaalisti.

Wikipedia: "Ancient India
Throughout Hindu and Vedic texts there are many descriptions of saints, demigods, and even the Supreme Lord transcending gender norms and manifesting multiple combinations of sex and gender. There are several instances in ancient Indian epic poetry of same sex depictions and unions by gods and goddesses. There are several stories depicting love between those of the same sex, especially among kings and queens. Kamasutra, the ancient Indian treatise on love talks about feelings for same sexes. Transsexuals are also venerated e.g. Lord Vishnu as Mohini and Lord Shiva as Ardhanarishwara (which means half woman)."

https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_India

Lain kumoamisen puolesta ja muutenkin Intiassa on tehnyt töitä myös avoimesti homorakas Prinssi Manvendra Singh Gohil
https://en.wikipedia.org/wiki/Manvendra_Singh_Gohil

Intian HLBTIQ-ihmiset ovat tehneet urheasti ja näkyvästi töitä valistamisen ja näkyvyyden eteen, järjestöissä, tapahtumissa, Prideissä, sekä jopa sorrettuina Gay-iloisesti tanssien eri puolilla Intiaa, eli olemalla omia hyviä rakastavia itseään

https://www.youtube.com/watch?v=5HUS8EePcoQ
https://www.youtube.com/watch?v=spXwkZ15HFU
https://www.youtube.com/watch?v=MaPvHAgXgVo
https://www.youtube.com/watch?v=4fSmPIfnfq0
(Mukavaa kun youtubessa on nykyään flashmob-videoiden tiedoissa kerrottu esitettävät kappaleetkin, sillä esim. noissa em. videoissa on mukana intialaisia homo-teemaisia lauluja, joten mukava tietää.)

Nyt kumottu lakiteksti kielsi ”luonnonjärjestyksen vastaisen lihallisen kanssakäymisen miehen, naisen tai eläimen kanssa”, eli heijasti zarathustralais-abrahamista hömppä-uskomusluulottelua ... Sillä Intiassakin luonnossa, ihmiseläinten lisäksi monilla muillakin elänlajeilla esiintyy homorakastelua - mutta ei-syntyperäistä, vaan vain opeteltua uskomuksiin suuntautumista esiintyy vain ainoastaan joillakin ihmiseläimillä.

Intian katolilaisilla ja kait Suomen plokkaaja-ulkoministerilläkin on nyt hengellinen dilemma, miten suhtautua Intiaan, jossa lapsiin kohdistuva pedofilia on tietenkin rikollista ja tuomittavaa, mutta aikuisten kesken tai nuortenkin keskinäinen rakastaminen ja rakastelu ihan perus-hmisoikeus, kuten kuuluukin olla.
Se hetki, kun 17..18 prosenttia maailman ihmisistä muuttuivat rikollisista kunniallisiksi kansalaisiksi.
  • 3 / 6
  • Jochanan
  • 6.9.2018 23:39
Paitsi, että homoja on alle 2 % maailman väestöstä tutkimusten mukaan.
  • 4 / 6
  • Public eye
  • 7.9.2018 0:25
"Homot" ja ihmiset, joilla on tai on ollut seksuaalista kanssakäymistä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa, eivät kuitenkaan liene sama asia.
Myönnän tehneeni virheen liikaa oikomalla alkuperäistä ajatusta kirjaillessani. Ajatukseni siis avattuna: se hetki, kun 17..18 prosenttia maailman ihmisistä elää maassa, jossa tapahtui ihmeellinen rikosten määrän yhtäkkinen lasku. Pahoitteluni - ja kiitos tarkkaavaisuudesta. :)
  • 6 / 6
  • JAMPPA
  • 7.9.2018 8:23
Jos homoja olisi vain 2% väestöstä, on Intian päätös silti merkittävä. Jos käytetään tuota kahta prosenttia niin tällä päätöksellä tehtiin silmän räpäyksessä "rikollisista kunnon kansalaisia" suunnilleen samasta määrästä ihmisiä kuin Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin yhteenlaskettu väestö.