Tutkimus: trans/muunsukupuolisuus ja minkälaista töissä tai ammattikoulussa (etenkin aloilla peliala, tekstiiliala, valokuvaus, kone- ja tuotantotekniikka tai lähihoitajat)

  • 1 / 1
  • unicorn_being
  • 17.8.2018 16:47
Hei!

Teen väitöskirjaa ja etsin haastateltavia tutkimukseen, joka käsittelee ammatillista koulutusta ja sukupuolta.

Toivoisin että löydän haastateltaviksi transsukupuoliseksi tai muunsukupuoliseksi identifioituvia henkilöitä, jotka opiskelevat ammattikoulussa tai työskentelevät seuraavilla aloilla: peliala, tekstiiliala, valokuvaus, kone- ja tuotantotekniikka tai sosiaali- ja terveysalalla (lähihoitajat).

Myös sellaiset henkilöt, jotka ovat hiljattain käyneet jonkun näistä koulutuksista ammattikoulussa (peliala, tekstiiliala, valokuvaus, kone- ja tuotantotekniikka, sosiaali- ja terveysala), mutta eivät ole työllistyneet alalle, olisivat kiinnostavia haastateltavia.

Jos siis tämä sopii sinuun, niin olen tosin iloinen jos tulet haastateltavaksi. Voit myös vain lähettää viestin ja kysyä ensin asiasta lisää.

Haastattelu on vapaamuotoinen keskustelu siitä, minkälaista on opiskella ja/tai työskennellä alallasi trans- tai muunsukupuolisena.

Ota yhteyttä: inkeri.tanhua@gmail.com

Haastattelukutsu voimassa nyt ainakin 31.12.2018 asti.