Pride pelkkää ulkokultaa!

  • 1 / 1
  • random
  • 5.8.2018 0:04
Näin kesällä järjestetään useampiakin pride tapahtumia eri puolilla Suomea. On isompia ja vähän pienempiä, sateenkaari liput liehuvat ja hymy loistaa osallistujien kasvoilta. Mutta mitä kaikkea onkaan niiden kirjava lippujen ja hymyilevien homojen lesbojen ja biseksuaalinen takana on suurelta yleisöltä täysin pimennossa. Joten sitä ajattelin itsekkin homoseksuaalina tässä valaista ettei totuus pääsisi unohtumaan.

Kävin tuossa viime keväänä homobaarissa ja voin sanoa että en ole pahimmiltakaan homofoobikoilta saanut yhtä tylyä kohtelua kuin sen kyseisen baarin asiakkailta. Pakenemista toiseen pöytään ikärasismia ja jopa suoraa vittuilua. Qruiserissa ei vastata viesteihin vaikka varta vasten profiilitekstissä ollaan niitä vailla. Tinderissä ei anneta osumia ja jos annetaankin niin ei vastata viesteihin joten neki osumat ovat pelkkiä vahinkoja.

Kyllä ollaan muilta vailla suvaitsevaisuutta mutta kokemuksesta voin sanoa että homojen pahimpia vihollisia eivät ole mitkään uskonlahkot tai muutkaan homofobiset juntit vaan homot itse.