Joukkoliikennekortin sukupuolimerkinnästä käydään keskustelua nyt Turussa (juttukommentit)

Miksi bussikortissa on alun alkaenkaan sukupuolimerkintä? Ei sille siinä ole mitään tarvetta, paitsi ehkä jossain Saudi-Arabiassa, jossa nainen ei saa istua miehen vieressä tai jotain muuta schaibaa.
  • 2 / 5
  • Järki käteen jo
  • 19.3.2018 18:00
Miksi ihmeessä vanhemmat pakottavat pojan tytön vaatteisiin?

7-vuotias kun tuskin itse on valinnut olla tytön näköinen vaan tässä on selvästi kyse vanhempien harhakuvitelmista mitä tulee sukupuoleen.

Lopettakaa nyt herran tähden tämä vihervasemmistolainen sukupuolisekoilu niin ei tule ongelmia joka paikassa. Vai onko tarkoituskin aiheuttaa itselleen ongelmia, jotta voi uhriutua ja raivoa somessa?
"Miksi bussikortissa on alun alkaenkaan sukupuolimerkintä?"

Vastaus lukee jutussa kaksi kertaa...

"Sukupuolimerkintä vähentää väärinkäytöksen mahdollisuutta"

ja

"Henkilökohtaisten asiakaskorttien sukupuolimerkintää on perusteltu sillä, että siten voidaan vähentää väärinkäytösten mahdollisuutta."
Nimimerkki "Järki käteen jo", miksi oletat vanhempien pakottaneen pojan "tytön vaatteisiin"? Miksi ajattelet, ettei seitsenvuotias itse olisi valinnut mieleisiään vaatteita? Juuri esittämäsi tyyppiset vähäjärkiset sukupuolirooleja pönkittävät ja omaa tilaa vähättelevät käsitykset aiheuttavat ongelmia - ja pitävät yllä dinosauriiden yhteiskuntaa.