Näyttelijä Kevin Spacey kaapista, Anthony Rapp syyttää seksuaalisesta ahdistelusta 30 vuotta sitten (juttukommentit)

  • 2 / 10
  • Kolmoisritti
  • 30.10.2017 22:28
Minusta tällaista kateellisten outtaamista, kun keksitään tai valehdellaan( mustamaalataan). Kukaanhan ei voi kiistää, kun tyyppi ei ole koskaan puhunut tapahtuneesta kellekään, mikä myös herättää epäilemään, että valhetta koko juttu. Halutaan tuhota toisen ura ja kerätään huomiota...todella ilkeätä ja laskelmoitua.

Nyt naiset tekevät tätä samaa menestyneille ja rikkaille miehille. He haluavat päättää kuka saa tehdä töitä....jos homot kertoisivat kaikki jutut mitä naiset tekevät mm. minua yksi akka lääppäilee koko ajan duunissa ( mä en tiedä miksi ), niin pitäisi perustaa uusi naisvankila. Naisethan kostaa sen homoille, jos niiden flirtti ei pure, koska niiden itsetunto ei kestä sitä.

Kommenttia muokattu: 30.10.2017 klo 22:31
Kevin Spacey ei ole varmasti tippaakaan bi, kun miestä katselee ja kuuntele hän on homompi kuin human tanssimassa afganistanilaisia huntutansseja pridessa.
Käytöksensä puolesta hän tuntuu olevan kuin kuka tahansa ikäisensä känninen homo homobaarissa...valitettavasti.

Koska joku ottaa ihan oikeasti esille seksuaalisen häirinnän homobaareissa?

#metoo
Valitettavasti ahdistelija voi olla "kuka tahansa", ei tuolla taida olla mitään tiettyä tyyppiä, useimmiten kuitenkin keski-ikäinen känninen örveltäjä.
Olen odottanut, että presidentti Trumpin aikaisemmat örvellykset, joista on aivan kunnollista aineistoakin, nousisivat nyt takaisin otsikoihin. Mutta kun ei. Vaalikampanjan aikana siitä oli iso häly ja se oli sitten siinä. Ikään kuin se luu olisi kaluttu loppuun. Odotetaan paljon isompaa juttua.

Trumpin tilannetta kuvaa mielestäni erinomaisen osuvasti The Independent -lehden pilapiirtäjän Daily Cartoon (29 October 2017). En saa kuvaan suoraa linkkiä. Pilapiirrokset löytyvät verkkolehden alaosasta.

http://www.independent.co.uk/#gallery

Jossakin kolumnissa todettiin, että nyt on tämä häly, jonka kuluessa muutamia henkilöitä nostetaan tikun nokkaan ja kärvennetään. Ajan kuluessa palataan aivan samaan asetelmaan ja tapoihin kuin ennen tätä skandaalia. Niin on aina ollut. Valitettavasti en nyt pysty löytämään enää tuota kolumnia.

Historioitsija Teemu Keskisarja on Ylen aamu-TV:n haastattelussa. Keskisarjan mielestä luterilaisten pappien oikeus mennä naimisiin selibaatin sijaan on estänyt luterilaista kirkkoa sortumasta samaan, mitä katolisen kirkon piirissä on tapahtunut vuosikymmeniä, kenties satoja vuosia: laajamittaisia pedofiliaskandaaleja.

Olen jo pitkään ihmetellyt sitä, että vuosikymmenten aikana esille tulleet jättimäisetkään skandaalit eivät ole lopettaneet tuollaista vääristynyttä periaatetta (selibaatti) katolisen kirkon piirissä. Keskisarja kutsuu sitä institutionaaliseksi tavaksi. Jossakin muussa organisaatiossa selvästi virheelliseksi todettu toimintamalli olisi kuopattu jo kauan sitten. Selibaatista katolinen kirkko pitää edelleen kiinni kynsin ja hampain ja väärinkäytökset saavat jatkua.

https://areena.yle.fi/1-4272468
"Jo 26-vuotiaana känninen keski-ikäinen örveltäjä?"

No miten olisi, kuka tahansa joka kuvittelee olevansa vähintään hollywoodtähden oloinen ja _etuoikeutettu_ humalapäissään käyttäytymään sikamaisesti toisia kohtaan?
Tämä henkilö tietenkin voi olla kuka tahansa ja itseasiassa perseen kourimiset homobaarissa on vain tapa kätellä eikä siihen millään lailla sisälly seksuaalista häirintää vaan itseasiassa seksuaalista hyväksyntää: onhan perse puristeltavan näköinen ja tuntuinen - turha siitä vetää hernettä johonkin reikään, eiks' nii? Ehkäpä tästä ongelmasta joskus voidaan oikeasti puhua.