Tutkimus: Miesten seksistisen ja homokielteisen vitsailun taustalla epävarmuutta omasta miehisyydestä (juttukommentit)

  • 1 / 30
  • Anonyymi
  • 22.4.2017 12:07
No hoh, kylläpäs Ne Naiset on revitellyt otsikossa "Seksistisiä vitsejä kertovat miehet kärsivät henkisistä ongelmista" - jutussa puhutaan vain epävarmuudesta kuten yllä...
Suomi on epävarmojen miesten maa siksi täällä homottelu kukoistaakin...Pohjois-Ruotsi on myös suomalaismiesten asuttama ja siksipä kaikki on siellä knapsua eli neitimäistä. Geenitutkimus on selvittänyt, että venäläiset eivät ole slaaveja vaan koostuvatkin suomalais-ugrilaiskansoista ja siksipä homolaki. Epämiehekäs paskamachoilu on hyvin suomalaiskansallinen piirre. Ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset ovat rennosti ja aidosti miehiä. Suomalaiset saavat pikku pippelilleen jatkon tuntoa mm. "vitsailemalla" ruotsalaismiesten homoudesta. Suomalaisen miehen kuva on hyvin hyvin kapea ja tämä ahdistaa jo poikiamme peruskoulussa ja heti jos et sovi laatikkoon olet homo! Homo on yleisin haukkasana kouluissamme ja urheilutapahtumissamme, mietipä siinä sitten kehittyvää sukupuoli identiteettiä.....
Homottelu kukoistaa myös homojen keskuudessa. Pitää pitää mielessä, että samanlaista seksismiä, naisvihaa ja naisvihaan verrattavaa "tietynlaisia sukupuolittuneita maneereja omaavia homomiehiä", muunsukupuolisia tai itsemäärittelyn kanssa peilaavia henkilöitä kohtaan - puhumattakaan asenteista ja ennakkoluuloista muita seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Mistäköhän vajavaisuuden tunteesta ylimitoitetut Touko Laaksosen piirtämät miehet oikeastaan kertovat positiivisena roolimallina homomiehelle?
Minusta xxx:n huomio on hyvin tärkeä. Omaa asemointia suhteessa muihin muita alentamalla osaavat myös hltbi+ -vähemmistöihin kuuluvat yhtäläisesti harrastaa.
  • 5 / 30
  • Kolmoisritti
  • 22.4.2017 17:09
Minä olen saanut kuulla pitkin matkaa näiltä heteronaisilta kuinka homo ei ole oikeastaan mitään ja mitä tahansa tekeekin, niin saa heiltä tuomion. Heteronaiset ovat myös pilkkaamassa ja vähättelemässä sekä haukkumassa homoja- tämä ei ole mikään vale. He osaavat myös karttaa transsukupuolisia mm. työpaikoilla. Trannsukupuolinen on heteronaiselle pelkkä friikki. Minulla oli työpaikalla trannsukupuolinen joka savustettiin ulos. Naiset voivat olla vielä ilkeämpiä kuin heteromiehet. He kilpailevat keskenään ja haukkavat takanapäin: tätä tapahtuu koko ajan. Leimakirves heiluu ahkerasti. Täällä näitä heteronaisten päänsilittäjiä löytyy. Naiset todellakin haluavat valtaa, koska nyt on alettu puhua siitä. Väkisin johtopaikoille, vaikka ei olisi kykyjä eli papereita. Sukupuolten välinen kilpailu kukoistaa. Homot niputetaan usein heteromiesten kanssa samaan.
  • 6 / 30
  • Jochanan
  • 22.4.2017 18:44
Mä sanon piut paut tälle "tutkimukselle"! Ihan täyttä feministipaskaa taas kaikki tyynni.
Piu pau. Mutta suhteessa elämän varrella koettuun, löydös on ihan uskottava, oletettukin.
  • 8 / 30
  • Public eye
  • 22.4.2017 19:54
Kukas se älähtikään tästä kalikasta....

...ja miksi vaivata päätään tutkimuksilla, kun oma usko on se ainoa oikea ja paljon paremman tiedon väärti. Kaiken maailman dosenttien päätehtävähän on tunnetusti feministipaskan suoltaminen.
Suomessahan on rakennettu, myös tietyissä bt-piireissä, jyrkkää kaksinapaistusta, eli kaikki perikuva-heteroudesta erottuva pyritään väkisin laimaamaan "homoksi", eli pyritään harrastamaan jyrkkää kaksinapaistusta.

Samanhan on huomannut monet kerrat Ranneliikkeen keskusteluissakin, kun sekä uutisteksteissä että eräitten umbinaisten kommenteissa kaikki laimataan vain "homoksi" ja sitten kyseiset tahot saavat itkupotkuraivareita, kun huomauttaa asillaisesti enempi faktapuolta ja monimuotoisuutta, tuon harrastetun jyrkän kaksinapaistus-pakkomielteen sijaan; eli että sehän on biseksuaali, tai sehän on trans-ihminen, eikä lainkaan homo, eikä lainkaan hetero.

Toisaalta tuossa uutisen tutkimuksessa ei huomioitu taustekijöitä juurikaan, eli esim. uskomuksellista taustaa tai sitä, oliko osa vastaajista lainkaan heteroita, vai olivatko he ehkä feikisti heteroita, eli biseksuaaleja :D

Eihän kuitenkaan sen pitäisi olla joillekin itsetunto-ongelma että on ja että he kuuluvat ihmisryhmään, joka on naismies-kiinnostunut eli että he ovat bi&transseksuaalisesti suuntautuneita, eivätkä lainkaan homoja, eivätkä lainkaan heteroita. Todennäköisesti kuitenkin tuo ryhmä nimenomaan on pyrkinyt ja pyrkii könttä-"homottamaan" kaikki erilaisuudet, koska he aristelevat niitä itsessään. Siellä kuitenkin on niitä hammastapurren umbinaisia, joita himottava ne vaimon biikkarit jne., mutta he koettavat machoilla ja harrastavat homotteluita.

Monimuotoistamalla asioitten käsittelyä, eli vaikkapa opettelemalla Ranneliikkeenkin uutisissa kirjoittamaan myös biseksuaaleista ja trans-dragismistä ja trans-euroviisulaulajista, helpotettaisiin kuitenkin tuota erilaisuuksien 2napaista pakko-leimaamista muka "homoksi" - ja annettaisiin niille söötisti täteileville bisse-neideille elämistilaa.

Kommenttia muokattu: 23.04.2017 klo 14:51
Transsukupuolinen henkilö voi olla myös homoseksuaalinen. Myöskään yksilön transvestistisuus ei ole sidoksissa henkilön seksuaaliseen suuntautuneisuuteen.

Eräskin drag-asussa esiintyvä miespuolinen euroviisulaulaja on itse ilmaissut homoseksuaalisuutensa (eroottisen ja romanttisen mielenkiinnon ensisijainen suuntautuminen samaa sukupuolta olevaan henkilöön), mutta jostain syystä nimimerkki human ei tällaiselle itsemäärittelylle itsepintaisesti (ole) suostunut antamaan arvoa.
  • 11 / 30
  • Kolmoisritti
  • 23.4.2017 16:21
Asiat ovat monimutkaisia. Caitlyn Jenner vastasi lapsille olevansa 100% hetero ja kun yksi lapsista tokaisi, että "jos kerran olet koko ajan ollut nainen, niin eikö suhde äitiimme ollut lesbolainen"? Caitlyn ei kyennyt vastaamaan siihen mitään. Meni jauhot suuhun.

Kun asuin naiskollektiivisssa, niin ne akat näytteli suvaitsevaisia, mutta kun tuli eteen vaikka paikat yhdistyksen hallituksessa, niin kaikki paikat piti täyttää naisilla eikä yhtään miestä saanut niissä olla. Kaikki tää paskan lässyttäminen tasa-arvosta sai lentää roskiin samalla sekunnilla! Sen kollektiiviajan jälkeen EN KANNATA naisten tasa-arvoa nimenomaan heidän homofobiansa takia. En ikinä enää.
Lapsen ja vanhemman välinen suhde ei ole "lesbolainen" tai "heterolainen". Se on lapsen ja vanhemman välinen suhde.

Ja Kolmoisritti, ongelmasi näyttää olevan siinä, että yleistät omaa suppeaa kokemusmaailmaasi ja teet sillä perusteella laajempia arvotuksia. Inhimillistä toki, mutta ei kovin fiksua.
Caitlyn Jenner on amerikkalainen kovaksikeitetty, julkisuudesta elävä superjulkkis, jonka ajatusmaailmaa ja elämää myöskään tuskin voi yleistää Caitlyn Jenneriä laajemmalle.
(Ja ilmeisesti nokkelaksi tarkoitettu lapsen - mikäli ylipäänsä todellinen - tokaisu lesbosuhteesta koski todennäköisesti hänen vanhempiensa keskinäistä suhdetta, ei suinkaan lapsen ja vanhemman suhdetta.)
  • 14 / 30
  • Kolmoisritti
  • 23.4.2017 18:00
Caitlyn Jenner on entinen Bruce, joka oli olympiavoittaja maailmanennätyksellä. Siksi hän on superjulkkis: omilla ansioillaan. Hänen ei tarvitse "elää" julkisuudesta. Hän on jo ennestään tarpeeksi rikas.
Aikamoista naisvihaa Kolmoisriitti viljelee edelleen. Häpeän naisia vihaavia homomiehiä.
  • 16 / 30
  • Kolmoisritti
  • 23.4.2017 20:13
Toivottavasti teidän siniset silmänne joskus avautuvat.( Sitäpaitsi minun kokemusmaailmani ei ole suppea )
Yleistää voi, jos naisia on paljon, niinkuin siinä kollektiivissa oli ja jos tietäisitte ketä ja millaisia he olivat.... mutta en aio sitä tässä teille kertoa, koska en voi tehdä sitä.
Vai voiko olla niin että yksittäistapauksista johtuvat kolhut saattavat muurata silmät kiinni?
  • 18 / 30
  • Kolmoisritti
  • 23.4.2017 20:45
Selittäkää vaikka nämä valtavat raha-määrät, jotka Suomen valtio priorisoi ja miksi se niin tekee ja jättää hlbtqi syrjityksi? Minusta tämä on esimerkki RAKENTEELLISESTA syrjinnästä- ja toisaalla homot kärsivät sairauksista!
MIKSI?

" Monenvälisessä yhteistyössä Suomi on tukenut UN Womenia voimakkaasti sen perustamisesta lähtien myös taloudellisesti. Suomen hallitus päätti vuonna 2013 kaksinkertaistaa UN Womenille annettavan tukensa 19 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin. " JA tämä on VAIN OSA siitä rahasummasta, mitä ei edes kerrota, joka menee heteronaisille vuosittain.

Ihmettelen suuresti talouspoliittisia linjanvetoja.

Kommenttia muokattu: 23.04.2017 klo 20:50
Mistä sairauksista homot kärsivät? Terveydenhuolto on auki homoille Suomessa siinä missä muillekin.
"UN Womenin tavoitteena on saavuttaa maailma, jossa on yhtä arvokasta syntyä tytöksi kuin pojaksi – jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet." (www.unwomen.fi)

Mistä olet Kolmoisritti saanut päähäsi, että Suomen tuolle järjestölle osoittama tuki olisi korvamerkitty vain heteronaisille?
  • 21 / 30
  • Kolmoisritti
  • 23.4.2017 22:07
"YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen puolestapuhuja."

Ei puhuta seksuaalisista vähemmistöistä yhtikäs mitään. En ainakaan nähnyt.

Naisten tasa-arvotyö saa järkyttäviä summia rahaa. Minusta liikaa. Jos tuostakin summasta seksuaaliset vähemmistöt saisivat neljäsosan, niin....

Kommenttia muokattu: 23.04.2017 klo 22:10
En ymmärrä mitään humanin kirjoituksesta. Olen itse transsukupuolinen homo. Eli aivoni sanovat minun olevan mies ja olen kiinnostunut seksuaalisesti miehistä. Ei sitä nyt niin vaikeaa ole hahmottaa.
Olen pahoillani,hyvä transhomo. Täällä ollaan yritetty ymmärtää ja korjailla Humanin kirjoituksia, mutta Humanin ymmärtää tuskin Human itsekään. Humanin bi-ja transseksistisen, uskontokielteisen ja homokulttuurin määrittelyn taustalla on ilmeisesti epävarmuutta omasta miehisyydestä.
Kolmoisritti, naisten aseman paraneminen parantaa suoraan myös seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvien naisten asemaa. Välillisesti sillä on pitkällä aikavälillä myönteistä vaikutusta myös transsukupuolisten mahdollisuuksiin elää omana itsenään. Yleisen yhdenvertaisuuden lisääntyminen voi nähdä vaikuttavan myönteisesti kaikkiin hlbti-vähemmistöihin kuuluviin.
  • 25 / 30
  • Kolmoisritti
  • 25.4.2017 15:18
smo, jos väittämäsi olisi totta, niin silloinhan lesbot eivät tarvitsisi SETAa yhtikäs mihinkään. Minä esimerkiksi tunnen lesbon, joka on johtaja - ja kaapissa. Itse asiassa kaikki minun lesboystäväni ovat olleet kaapissa, jos on töitä. Minulla on monta homoystävää, jotka ovat kaapissa. Todellisuus on tällainen ja silloin mitään oleellista edistymistä ei ole ja hyvinvointiin kuuluu myös "asema työpaikoilla". Yhdenvertaisuusvaltuutettu itse kirjoittaa, ettei hänellä ole mahdollisuuksia vaikuttaa SIIHEN millään tavalla!!!!! Meillä on huom. laki ja yhdenvertaisuusvaltuutettu, mutta siitä ei ole hyötyä. Silloin syrjintä on rakenteissa ja valtiovalta ( valtioneuvosto ) tukee suoraan tällaista rakenteellista syrjintää. Sitten on näitä homoja, jotka koko ajan länkyttävät, että "kaikki on hyvin", kun EI OLE. Toimeentulon takia ts, pelosta että menettää sen tai että tulee kiusatuksi ja mahd.savustetuksi työpiakoilta(?) lojutaan kaapissa, koska jos on jalat maassa, niin ON TEHTÄVÄ. Ei ole vaihtoehtoja. Valtiovalta ei anna RAHAA, jotta mikään homon asemassa muuttuisi yhtään paremmaksi! VALTIOVALTA tukee homofobisia rakenteita laittamalla rahahanat KIINNI ja priorisoi naisten tasa-arvon, koska seksuaalisten vähemmistöjen tasa-arvopyrkimyksiä ei tunnusteta. Heteronainen saa miljoonia ja taas miljoonia rahaa kaikenlaiseen toimintaan....summat ovat sky high. Se ei auta seksuaalisia vähemmistöjä, koska mm. SETA tarvitsisi koko ajan rahaa. Tarve on olemassa sekä yksilöillä että ryhmillä ( vrt.SETA ).

Miksi heteronaiset saavat niin paljon rahaa? Siksi koska vain rahalla saa aikaan MUUTOKSIA. Pitää saada puhdasta cashi`ä ja johan alkaa tapahtumaan....mutta minä olen puhunut yksilöstä ja siitä, että homoja pitää tukea yksilöinä, jotta saadaan aikaan suora ja nopea parannus. Kaikki tällainen valistustyö tarvitsee tietty rahaa, mutta sen vaikutus on myös hidas ja altis muutoksille vrt politiikka ja parlamentti. Suora korvamerkitty tuki on ja pysyy, koska sen myöntäminen perustuu lakiin.

Vain yksi valtiovalta on tehnyt jotakin ja tunnustanut seksuaalisten vähemmistöjen oikeuden TALOUDELLISEEN TURVALLISUUTEEN, mutta se koskee NUORIA.

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 15:33
Tuo maaninen kirjoittelu rahasta ei kyllä taas vaihteeksi ole sidoksissa alkuperäiseen aiheeseen.

Mutta kerro nyt ihmeessä siitä kenelle, miten ja millä perusteella tuollaista "suoraa korvamerkittyä tukea" pitäisi maksaa.

On ihan tiedossa, ettei kaikki ole hyvin, vielä. Asiat muuttuvat kestävästi vain asenteiden muuttuessa. Ja asiathan etenevät, vaikka tietysti harmittavan hitaasti.
  • 27 / 30
  • Kolmoisritti
  • 25.4.2017 17:00
Koulutusta,opiskelua, työtä, asumista,yrittäjyyttä, kulttuuria, terveyttä- haluaisin kattavasti tukea, joka nostaa hyvinvointia tässä ryhmässä. Esimerkiksi. asema työelämässä tarvitsisi muutosta parempaan, ilmainen terveydenhuolto homoille ( lesbot saavat jo tukea hedelmöityshoitoihin- homot eivät saa mitään). Homoyrittäjyyttä pitäisi tukea jopa jo sillä perusteella, että kunnallisissa kiusataan, kiintiöitä opiskelupaikkoiin yliopistoa myöten, kiintiöt kunnallisiin asumisjonoihin- yksinasuvat miehet!, korotettu tuki: sateenkaarilisä opintorahaan jota ei tarvitse maksaa takaisin, kultturia: homoille omat tukirahat esim. apurahat, media....jos on työtön, niin pitäisi tukea rahallisesti, että nostetaan työelämävalmiuksia esimerkiksi maksamalla opiskelua korotetulla tuella. Kuulostaa utopistiselta, mutta ei ole. Miksei esimerkiksi Ranneliike.net voisi saada valtiolta suoraa rahallista tukea? Why not? Voisi olla hyvä asia, jos työnantaja saisi rahaa siitä, että palkkaa seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvan työttömän.

Moni ajautuu ennenaikaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle. Siihen tulisi etsiä mahdollisuuksia auttaa, ettei joudu- maksetaan vaikkapa psykoterapia tiettyyn rajaan asti ja maksetaan kuntoutusta esimerkiksi fysioterapia.

Päihdeongelmat ovat iso ongelma. Pitäisi olla erikoistunut hoitokanava seksuaalisille vähemmistöille, uskon näin. Koulutetut ihmiset sitä varten. Voisi käydä anonyymisti, jos on vaikkapa julkkis tms. syistä kaapissa.

Sitten voisi perustaa erikseen säätiön, joka tukee sateenkaariväen kulttuuria. Tämä vasta olisikin loistojuttu. Voisi olla jopa yhteispohjoismainen hanke. Minusta Skandinavian maat voisivat yhdessä tehdä yhteistyötä tällä alueella.

Sosiaali- ja terveydenhoitotyö on minusta luonteeltaan etsivää: löydetään ne yksilöt, joilla on vaje hyvinvoinnista! Pitäisi jalkautua. Tutkimustyö ei saisi sivuuttaa osattomiksi jääneitä ryhmiä. Mikä luo kurjuutta?

Työelämä on vaikea pala! Mikä aiheuttaa jaksamattomuutta työelämässä? Yksi syy voi olla, että vaaditaan tekemään enemmän töitä, koska on sinkku tms. Jos on kaapissa, ei välttämättä kerro mitään itsestään. Huono sosiaalinen asema sinänsä vie voimavaroja. Kuinka vaikeata on esimerkiksi luoda ihmissuhteita ja löytää kavereita!Ei ole normaaleja turvaverkkoja: suku ja perhe ei hyväksy tms. Voi tulla avioero, jos kertoo olevansa bi....
Ammattiliitot voivat olla mukana homofobisissa rakenteissa. Miksi he/ne eivät tee mitään?

Valtiot eivät tunnusta täysimääräisesti sekuaalisten vähemmistöjen tasa-arvopyrimyksiä eivätkä tue ihmisarvoista elämää eli hyvinvointia.
Tiedetään homofobia, että se on olemassa, mutta ei haluta tunnustaa sen syviä todellisia vaikutuksia yksilöön. Sitten on tällaista kansainvälistä propagandaa vrt Venäjä. Venäjä yrittää hajottaa demokraattisia rakenteita EU-alueella. Entäs Kiina sitten?

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 17:53
"Miksi heteronaiset saavat niin paljon rahaa?"

Talouslehden mukaan naisen euro on 83, 94 tai 97 senttiä. Paljonko se homomiehen euro on, homomiehet ovat keskimäärin aika hyvatuloista porukkaa.
  • 29 / 30
  • Kolmoisritti
  • 25.4.2017 21:14
Minä tunnen monta työtöntä homoa ja lesboa. Heidän elämäntilanteensa on huono. Sateenkaariväen työttömyydestä ei paljon kirjoiteta missään, millaista se on.

Sateenkaariyrittäjyydestä ei ole juurikaan kirjoituksia.

"Naisten euro" on keksitty asia. Minä muistan monta johtajanaista, jotka laskivat naisten palkkoja. TÄSTÄ naisten tekemästä syrjinnästä naisia kohtaan ei kirjoiteta mitään missään.

Ammatiliitot neuvottelevat palkankorotukset! Yleiskorotukset ovat eri asia.

( Haluiaisn viitata yhteen asiaan: natsi-Saksan aikana Hitleriä kannattivat kristillisen kasteen saaneet ihmiset, siis kirkkouskovaiset. Samalla lailla voi sanoa, että kirkkouskovaiset riippumatta tunnustuksesta eivät halua ihmisoikeuksia seksuaalisille vähemmistöille nykyään. Metkaa. )

Kommenttia muokattu: 26.04.2017 klo 00:49
"Minä tunnen monta työtöntä homoa ja lesboa. Heidän elämäntilanteensa on huono. Sateenkaariväen työttömyydestä ei paljon kirjoiteta missään, millaista se on. "

Sateenkaarityöttömyys, jos siksi sitä voi kutsua (kuuluminen seksuaali-tai sukupuolivähemmistöön tuskin lisää työttömyyttä) näkyy aikamoisena "luokkaerona" homoscenen pintaliidossa., joka muutenkin luokittelee ja lokeroi toisiaan usein aika ennakkoluuloisesti.

"Sateenkaariyrittäjyydestä ei ole juurikaan kirjoituksia."

Eiköhän yrittäjyys ole yrityksestä kiinni. Ellei sateenkaaren päässä ole kulta-aarretta, tämä vähemmistöön kuuluminen tuskin muuttaa yrittäjän arkea.

""Naisten euro" on keksitty asia."

Dollari, euro, centti, kruunu;

http://www.talouselama.fi/uutiset/miesten-ja-naisten-palkkaero-on-17-6-mutta-samoissa-tehtavissa-ero-katoaa-lahes-taysin-6562766

Suomessa palkkaerot ovat itseasiassa kasvaneet osa-aikatyön yleistyessä.

"Minä muistan monta johtajanaista, jotka laskivat naisten palkkoja. TÄSTÄ naisten tekemästä syrjinnästä naisia kohtaan ei kirjoiteta mitään missään."

Ehkä sinä voita alkaa ruveta kirjoittamaan näistä epäkohdista joita olet joutunut todistamaan.

"Ammatiliitot neuvottelevat palkankorotukset! Yleiskorotukset ovat eri asia"

Aika pitkälle otsikosta..

"( Haluiaisn viitata yhteen asiaan: natsi-Saksan aikana Hitleriä kannattivat kristillisen kasteen saaneet ihmiset, siis kirkkouskovaiset. Samalla lailla voi sanoa, että kirkkouskovaiset riippumatta tunnustuksesta eivät halua ihmisoikeuksia seksuaalisille vähemmistöille nykyään. Metkaa. )"

Ehkä parempi olisi osata lopettaa ajoissa, eiks. vaa?