Tukholmassa osa gay-paikoista kiinni terrori-iskun vuoksi (juttukommentit)

 • 1 / 4
 • Tomppa
 • 8.4.2017 0:44
Perhetuttuni Israelista totesi parikymmentä vuotta sitten, että eurooppalaisetkin voivat joutua vielä kokemaan minkälaista on yhteiselo arabien kanssa......valitettavasti tämä vanha ja viisas juutalaismies oli pelottavan oikeassa.
 • 2 / 4
 • Public eye
 • 8.4.2017 13:46
Mahdatko Tomppa olla tosissasi...
"Yhteiselo arabien kanssa" Israelissa ja Euroopassa eroaa kyllä kuin yö ja päivä - kummankin osapuolen näkökulmasta.
Sitäpaitsi... mistä lähtien uzbekit ovat olleet arabeja?
 • 3 / 4
 • human
 • 8.4.2017 14:53
Tomppa, ymmärrätkö millaista on ollut elo Palestiinassa israelilaisten maahanmuuttajien/tunkeutujien kanssa?

Se on ollut äidin- ja isänmaan menettämistä, kotien menettämistä, erillismääräyksiä laeissa uskonnon mukaan jne. Sekä pakolaisleireille vieraisiin kulttuureiihin Palestiinan naapurimaihin joutumista ja pakolaisuuteen muuallekin maailmaa joutumista.

Joten israelilaisten on halpamaista syytellä arabeja, kun he itse ovat aiheuttaneet ongelmat Palestiinassa.

Ensimmäiset terroristijärjestöt Palestiinan alueellaha olivat nämä:
irgun https://en.wikipedia.org/wiki/Irgun
lehi https://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)

Palestiinalaiset ovat kamppailleet tosin itsenäisyydestään aiemminkin
1834 https://en.wikipedia.org/wiki/Peasants%27_revolt_in_Palestine
1936 https://en.wikipedia.org/wiki/1936%E2%80%931939_Arab_revolt_in_Palestine

Palestiinalaisethan ovat suurimmaksi osaksi kanaanilaisten jälkeläisiä, eli Palestiinaahan kutsuttiin aiemmin Kanaaninmaaksi, jonne taannoin juutalaisten beduiiniheimo hyökkäsi, sotaisan jahve-jumalansa nimissä, kuten tiedämme.
https://en.wikipedia.org/wiki/Canaan

Ja faktahan on sekin, että juutalaisia ovat joukkotuhonneet miljoonittain, yli 10 miljoonaa, kristityt, etenkin ääri-kristityt natsit ja saksalaiset kristityt muutenkin, jo 1000-luvullakin
https://en.wikipedia.org/wiki/Rhineland_massacres
inkvisitionkin uhreissa oli paljon juutalaisia.

Meille hlbt-ihmisillehän pahin uskontotaakka on ollut abrahamisista uskomuksista wanhimman uskomuksen, juutalaisuuden tooran sodoma&gomorra-vihapuheet meitä vastaan ... eivätkä juutalaiset ole vieläkään kyenneet niitä sieltä toorastaan siivoamaan ja siksi yhä ortodoksi-juutalaiset jopa puukottavat yhä selkään naisia, lesboja Pride-tapahtumassa Jerusalemissa. Valitettavasti.
Sekä ut:ssä että koraanissahan viitataan juutalaisten tooran sodoma-vihapuheisiin ja toistetaan niitä, valitettavasti.

Joten Tomppa, voisitko sanoa sille israelilais-juutalais-tutullesi että voisivatko juutalaiset viimein jo viisastua ja siivota sen tooransa kaikesta pahansuovasta toora-moskasta. Kiitos.
juutalais-uskomushan muuten oli alunpitäen monijumalainen, eli siellä lis naisiakin jumalain, joten sen monijumalaisuuden palauttaminen ei olisi yhtään pahitteeksi.
yksi jumala ja sen yksi valittu kansahan on ihan pahinta, mitä kenellekään on vonut suin surminkaan päähän pälkähtää.
Mutta ei niin pahaa ettei yhtä hyvääkin: juutalaiset eivät uskottele kuoleman jälkeiseen elämään laisinkaan, vaan heillä elämä päättyy iänkaikkisesti kuolemaan; eli toisin kuin antiikin egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset, sekä noilta uskomuksensa juttuja napsineet kristinuskovaiset uskottelevat.

Kommenttia muokattu: 08.04.2017 klo 15:11
 • 4 / 4
 • Tomppa
 • 8.4.2017 15:34
Islamistisista naapurimaista tullaan bilettämään Israelin gaypaikkohin.....Israel on alueen ainoa paikka joissa myös kristityillä ja homoilla on oikeus elää! Islamivaltioissa homot heitetään joko katolta alas tahi kivitetään....Hesan kuplassa ei oikein tahdota ymmärtää ja uskoa tätä karua faktaa....Israelin vapautta osaavat arvostaa myös gaymuslimit. Helsingin suurmoskeijaa kannattavat homohörhöt ampuivat omaan jalkaansa.