Kylie Minogue pidättäytyy naimisiinmenosta kunnes Australia hyväksyy samaa sukupuolta olevien avioliitot (juttukommentit)

  • 2 / 9
  • Public eye
  • 8.10.2016 0:21
Reps
Pajonpuhuva kommentti, eikä tarvinne sanoa mistä ja mitä...
Luulen että Kylien ja Sassen naimalakolla on toisenlainen vaikutus yleisöön: heteromiehet fantasioivat sinkku-Kyliestä, ei-heteromiehet taas Sassesta...
  • 4 / 9
  • human
  • 8.10.2016 21:15
Hienoa Minogue ja Sasse - kaikki aito hyvä Rakkauden puolesta kannattaa aina : )

Siellä ovat aussi-uskovaisilla naamat "kegurun kyrsillä", kun naapuri Uusi-Seelanti ei olekaan kadonnut maan päältä, vaikka säätivätkin yhdenvertaisen avioliiton jo kolme vuotta sitten.

Ja aussi-katolisilla on puuhaa pedofilia-skandaali-vyyhdessään, kun ovat lapsiinsekaantumisiin suuntautuneet uskomuksensa harrastamisessaan.

Kommenttia muokattu: 09.10.2016 klo 23:13
  • 5 / 9
  • Zephyr
  • 9.10.2016 12:07
Ja täällä ecce-human/anti human taas paasaa "Rakkaudesta" joka koskee lähinnä homomiehiä. Ja tietty lempiaiheestaan uskomuksista. Liekö kaksisuuntainen joka estää ymmärtämästä uusia asioita kuten pysymässä aiheessa. Uskonto-jaaritteluille on oma topiikkinsa. Ehkä sairautesi estää tämän ymmärtämisen?
Human: rakkaus on toki muutakin kuin avioliitto. Avioliittolain päivittämisen koskemaan samaa sukupuolta on kysymys lakimuutoksesta, ei uskonnosta eikä rakkaudesta - tasa-arvosta yhteiskunnassa.
  • 7 / 9
  • human
  • 9.10.2016 23:22
xxx, avioliiton perusta on rakkaus, ainakin nykymaailmassa. avioliiton palauttamisessa yhdenvertaisieksi on kyse siitä, että korjataan sitä, mitä uskovaiset tekivät taannoin kun varastivat ja valehtelivat avioliiton muka vain hlbt-viha-uskontojutuksi.

Zephyr, kun jätän raamatun&koraanin lukematta, niin ehdin huomata maailman menostakin asioita, joihin Ranneliikkeen uutisjuttu liittyy, koska nimenomaan umpi-uskovaiset vastustavat Australiassakin yhdenvertaista avioliittoa ja sateenkaari-perheitä, vaikka nuo uskovaistahot ovat sekaantuneet Australiassakin moraalittomiin tekoihin, lapsiakin kohtaan:

https://www.theguardian.com/australia-news/2016/sep/24/farrell-scandal-puts-catholic-churchs-attitude-to-australian-law-under-the-microscope

https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sexual_abuse_cases_in_Australia

http://www.virtueonline.org/pedophile-sex-ring-scandal-rocks-anglican-church-australia

Zephyr, minulla ei edelleenkään ole yhtään mitään sitä vastaan, että uskonnot tervehekistyisivät, mutta niin kauan kuin ne eivät ryhdy itsehoidollisiin toimenpiteisiin ongelmiensa suhteen, pitää niitä muistuttaa synninteoistaan luonnonluomakuntaamme vastaan.

Kommenttia muokattu: 09.10.2016 klo 23:32
  • 9 / 9
  • Havainnoija
  • 10.10.2016 1:18
Kansanäänestys kariutumassa

Työväenpuolueen puheenjohtaja Bill Shorten kertoo, että hänellä on ollut viikkoja kestävien neuvonpitojen aikana vaikea löytää ketään, joka pitäisi kansanäänestyksen järjestämistä hyvänä ideana.
Työväenpuolue kokoustaa tiistaina, ja nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että se päättää vastustaa kansanäänestystä eli äänestys kariutuu, koska myös vihreät ja pari pienpuoluetta ovat ehdottomasti samalla kannalla.

Kyselytutkimuksen mukaan 3/4 australialaisista ”pitää tärkeänä”, että nimenomaan parlamentti päättää avioliittolaista vielä tämän vuoden aikana. Neuvoa-antavan kansanäänestyksen vastustajat muistuttavat kalleuden lisäksi kielteisestä vaikutuksesta sateenkaarinuorten hyvinvointiin.
Queenslandin yliopiston selvityksen mukaan Irlannin kansanäänestys tasa-arvoisesta avioliittolaista, siis ei-puolen homovihamielinen kampanjointi, aiheutti erityisesti sateenkaarinuorille ja sateenkaariperheiden lapsille henkisiä traumoja.
http://www.pinknews.co.uk/2016/10/09/survey-finds-irish-campaign-against-same-sex-marriage-had-negative-effect-on-lgbt-people/

Australians for Equalityn toiminnanjohtajan mukaan kansanäänestysaloitteen kariuduttua olisi sopivin hetki parlamentin säätää tasa-arvoinen avioliittolaki.
Tässä tämänhetkinen tilanne:
http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/labor-to-torpedo-same-sex-marriage-plebiscite-as-new-poll-finds-twothirds-want-vote-in-parliament-20161009-gry84p.html