Brittitutkimus: Korkeampi ikä ja kumppanin kanssa eläminen parantavat homo- ja bi-miesten henkistä hyvinvointia (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • Tomppa
  • 6.5.2016 22:45
Kyllähän jo terve järkikin sanoo että voi henkisesti paremmin kotona ja ulkoilemassa kumppanin kanssa kuin päivystämässä monta iltaa viikossa esim Herculeksessa.
  • 2 / 7
  • human
  • 7.5.2016 17:48
Niin ei kotona kannata ollamöllöttää löhötä, tissutelle ja ryypätä yksin tai kumppanin kanssa - siitähän menee ihan täysin bilalle (etekin kun vaimo jättää, kun jos huomaa että hänelle on näytelty heteroa, vaikka onkin bissukka), vaan kannattaa käydä yhdessä tanssimassakin ja tapaamassa muitakin ihmisiä, nauttia sosiaalisesta elämästä, vaikkapa Herculeksessa ; )

Kommenttia muokattu: 07.05.2016 klo 17:54
Kännissä huolet unohtuu ja discovalojen välkkeessä kaikki näyttää paremmilta?
  • 4 / 7
  • Miks näin?
  • 13.5.2016 10:04
Ei homoja bissejä pitäis tutkia yhdessä. Biillähän de facto-elintapa on että muijan/muijakaverin kanssa asutaan ja eletään ja muijan selän takana haetaan miesseuraa jolla "paikka ja 100% luottamus". Usemmilla tuo tuntuu toimivan hyvin eli elämän laadussa ei pitäs myöskään olla valittamista. Tutkimus olis sitten joku pettävien parien mielialojen yms. kartoitus.
"Ei homoja bissejä pitäis tutkia yhdessä."

Riippuu varmaankin tutkimuksesta ja sen laadusta. Yksinäisyydellä vs. parisuhde lienee samankaltaiset mielenterveydelliset ja fysiologiset vaikutukset riippumatta suuntautumisesta. Uskalltaisin jopa väittää, että biseksuaalilla voi olla paremmat mahdollisuudet parisuhteiseen, koska ihastuminen tai rakastuminen ei sido tiettyä sukupuolta. Tietysti tässä on eroja, seksuaalisuus ja kiintymyksen osoitus ei aina kohtaa .

"Biillähän de facto-elintapa on että muijan/muijakaverin kanssa asutaan ja eletään ja muijan selän takana haetaan miesseuraa jolla "paikka ja 100% luottamus" "

Näinkin voi biseksuaalisuus näkyä, jos ainut kontaktipinta on deittisaitit. Kiinnostavaa sinänsä että tämä esitetty järjestely nähtiin ennen kaappihomoutena, nykään biseksuaalisuutena. Yhtälailla se koetaan ja esitetään negatiivisena yleistyksenä, joka koskee pelkästään miesten biseksuaalisuutta?
Eihän tuossa seksuaalisuuden ja kiintymyksen kohtaamattomuudessa ole välttämättä mitään ihmeellistä - ainakaan minun mielestäni. Joskus (paljon nykyistä) nuorempana ihastuin/kiinnyin muutaman kerran aivan toisenlaista ihmistyyppiä edustavaan henkilöön kuin sellaiset, jotka herättivät "alkukanataiset lihalliset himoni".
Luullakseni tuo on aika yleinen piirre ihmisapinan kaikilla sukupuolilla, pesän rakentamiseen tarvitaan toisenlaisia avuja kuin pesän...kohentamiseen.