Selvitys: Puolet Ison-Britannian muslimeista haluaa homoseksin laittomaksi (juttukommentit)

  • 1 / 10
  • Heavenly Sky Daddy
  • 11.4.2016 12:11
Uskonto on vaarallista lapsille ja aikuisille. Uskonnon tyrkytys alle 18 vuotiaille on kiellettävä maailmanlaajuisesti.
Toisaalta on olemassa tämä 48% joka ei halua homoseksiä laittomaksi...?
  • 3 / 10
  • Kolmoisritti
  • 11.4.2016 15:59
En ymmärrä, että pitää edes kysyä mitään ryhmältä, joka elää keskiajassa.

Kommenttia muokattu: 11.04.2016 klo 16:13
  • 4 / 10
  • Public eye
  • 11.4.2016 18:41
Kolmoisritti, minä ymmärrän.

On tärkeää tietää, mitä mieltä ihmiset ovat. On tärkeää että myös kuhunkin ryhmään kuuluvat ihmiset tietävät, mitä heidän kanssaan jollain tietyllä perusteella samaan viitekehykseen kuuluvat ihmiset ajattelevat.

Jos mitään ei olisi kysytty tai tulosta ei olisi julkistettu, moni brittimuslimi saattaisi esimerkiksi kuvitella, että kaikki hänen uskonveljensä /-sisarensa ovat vanhoillisia ja suvaitsemattomia. Ja yhtä tärkeää on myös kyseiseen uskontokuntaan kuulumattomien tietää, että muslimit eivät ole mikään monliitti, joista kaikilla on samanlainen ajatusmaailma.
Tuossa viime viikolla kun Kolumbia sai yhdenvertaisen avioliitto-oikeuden, tuli katsottua, mitä sielläkin on historiassa puuhattu meitä vastaan - ja kristinuskomuksen syntilista sielläkin on karmea

https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_in_Colombia

Mutta eipä taideta meillä kouluhistoriassakaan vielä kertoa sitäkään että inkvisitio meni Espanjan kaikkiin siirtomaihinkin, Amerikoihin, Filippiineille, Goalle silloin taannoin ja sen kiduttamia ja surmaamia uhreaja on ollut siellä varmasti iso joukko.

Mikähän mahtaakaan olla se naisten ja homojen määrä, joka Euroopassa poltettiin rovioilla aina 1750-luvulle astikin.

Kommenttia muokattu: 11.04.2016 klo 20:48
  • 7 / 10
  • persu tässä asiassa
  • 13.4.2016 12:32
Juuri tälläisen takia ei suomeen pitäisi päästää ketään muslimipakolaisia, kyllä täytyy olla sitten oikeasti helvetillinen hätä jos tänne haluaa ja pitää päästä.
  • 8 / 10
  • Huolestunut
  • 15.4.2016 1:14
Tämä muslimien hallitsemattoman suuri massamuutto länsimaihin ja Suomeen on minusta todella pelottava asia. Näillä muuttomäärillä tulee suhteellisen lyhyessä ajassa länsimaalaiset ihmiset jäämään vähemmistöksi, kun mukaan lasketaan perheenyhdistämiset ja se, että nämä maahanmuuttajatkin hankkivat lapsia.

Viime vuonna Suomeen tuli noin 32000 turvapaikanhakijaa, joista suurin osa muslimiehiä. Vertailun vuoksi yhden vuoden aikana syntyy Suomessa alle 30000 poikaa, joista kaiken lisäksi osa on jo entuudestaan maassa asuville muslimiperheisiin syntyviä. Jos samanlainen muuttovauhti jatkuu, niin vaikka maahanmuuttajat eivät tekisi lainkaan lapsia, muutamassa vuosikymmenessä puolet väestöstä olisi muslimeita. Kun huomioidaan se, että nämä maahanmuuttajatkin tekevät lapsia, niin tämä tarkoittaa, että muutamassa vuosikymmenessä tuolla muuttovauhdilla muslimeista tulee Suomessa enemmistö ja esimerkiksi homoseksuaalisuuden kriminalisointi tai sharia-laki voidaan sitten saattaa äänestämällä voimaan.

Ihmettelen sitä, että miksi tästä ollaan niin hiljaa. Kun islam saa todellisen jalansijan Euroopassa, niin homojen ihmisoikeuksille voidaan heittää hyväksi. Eikä siinä vaiheessa ole enää käytännössä keinoja palata menneeseen, vaikka kehitys todettaisiin pahaksi virheeksi.

Vielä sitäkin ennen on edessä hyvinvointivaltion loppu, kun rahjat yksinkertaisesti loppuvat, kun sosiaaliturvan piiriin haluaa muuttaa käytännössä loputon virta ihmisiä. Kuten talousnobelisti Milton Friedman totesi, on hyvinvointivaltio ja vapaa maahanmuutto keskenään yhteensopimattomia.

Ja ennen kuin joku yrittää ohittaa nämä faktat väittämällä niitä rasismiksi, niin suosittelen laskemaan vähän itse näitä asioita eteenpäin. Lisäksi minulla muuten sattuu olemaan paras ystäväni muslimitaustainen homo ja hänen kauttaan tunnen muslimien todellisuutta etenkin homojen suhteen paljon paremmin kuin varsin naiiveilta vaikuttava rajat auki -väki, jotka eivät joko tunnu tajuavan millaisia uhkia islamiin liittyy tai sitten haluavat kieltää ne. Maahanmuuttajataustaisistakin muuten moni vaatii rajoja kiinni tältä massamuutolta, koska pelkäävät sen romahduttavan hyvinvointivaltion ja koska he ovat itse nähneet kuinka erittäin suuri osa turvapaikanhakijoina tänne asti pyrkivistä on tosiasiassa huijareita.
Ja esittämäsi faktat oli arvioosi maahanmuuttajien tekemistä lapsista tulevaisuudessa, epäilysi sharialain liittämisen perustulakiin, lainaus nobelpalkitulta Milton Friedmanilta ja paras muslimiystäväsi?

Et varmaankaan ole rasisti, Rasismi käsitteenä "tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät". Ilmeisesti pelkosi pelkästään muslimeihin, vaan maahanmuuttoon yleensä? Olet maahanmuuttokriittinen. Onnittelut!

Ole kuitenkin huoleti, turvapaikanhakioista kaikki eivät suinkaan saa turvapaikkaa ja väärin perustein turvapaikkaa hakijat selvitetään. Rajat auki -väki on itselleni kuitenkin hieman hämärä käsite, mutta tuskin kukaan tänne halua islamistisia ääriliikkeitä ja terrorismia? Ei edes maahanmuuttoa puolustavat tahot? Ja mitä tulee hyvinvointivaltioon sellaisena kuin sen tunsimme, se on jo kauan sitten loppu, tai ainakin suurien muutosten kourissa. Syistä, jotka eivät suinkaan johdu maahanmuuttajataustaisista...
se miten kysmys on astettu vaikutta myös vastaukseen..aikaisemassa kyselyssa 99 % vastasi että homoseksualisuus ei ole moraalisesti oikein.
tämä kertoo paljon