Paavin ja Venäjän patriarkan yhteisessä julistuksessa tuomitaan homoavioliitot (juttukommentit)

Sitä sen on kun kaksi, naisia alistavaa ja syrjivää, fantasia-pappa&poika-paria palvovaa pirulaista kohtaavat, niin tyhmyytensä entisestäänkin tiivistyy ja helvettinsä äänensävyt kaikuvat ...

Voi kuubalais-parkoja, jos siellä alkavat vati-kaani ja moskovan patriarkaatti vainota ihmisiä.

Eurooppamme juuret eivät ole lähi-itämäisessä pakanallisessa kristinuskomuksessa, vaan kreikkalaisessa, kelttiläisessä, skandinaavisessa ja slaavilaisessakin kulttuureissa.
Euroopassa on perinteisesti jumaloitu naisiakin ja homot ovat olleet arvostettuja parantajia ja lasten hengen pelastajia.

Mutta sitten Eurooppaamme levisi kristinuskomuksen hengetön syöpä.

Vaikka nimenomaan vati-kaani suhtautuu lapsiin ja nuoriin sekaantumiseen, pedofiliaan ja pederastiaan myönteisen suvaitsevasti ja jopa siitä liki institutionaalisen sakramentin itselleen tehden, niin silti munkit syyttävät siitä homoja http://www.pinknews.co.uk/2016/02/12/judge-overturns-order-that-banned-monk-from-handing-out-leaflets-comparing-gays-to-paedophiles/

Ja juutalaisuuteen&kristinuskomukseen pohjaava abrahaminen islam on samaa saatanallista bermudan kolmiota http://www.pinknews.co.uk/2016/02/12/saudi-youtube-stars-call-for-gays-to-be-executed-in-the-most-horrific-ways-possibe/

Vaikka onhan noilla uskomus-ideologia-mielipidekirjoilla eroakin: http://odintext.com/blog/text-analysis-answers-is-the-quran-really-more-violent-than-the-bible/

Kommenttia muokattu: 13.02.2016 klo 15:12
  • 2 / 11
  • Ääriateisti
  • 13.2.2016 15:57
Humanin kannattaisi ottaa chillpill ja ottaa rennosti uskontojen kanssa.
"ja ottaa rennosti uskontojen kanssa."

Palataan tuohon sitten, kun uskonnot itse alkavat ottamaan rennosti asioiden kanssa ja kun kirkoilla ei enää ole mitään vähänkään merkittävää valtaa missään.

Kommenttia muokattu: 13.02.2016 klo 16:07
Uskonnot eivät ole tietäviä, tuntevia tai jollain tavoilla toimivia ilmiöitä. Kirkoilla toimijoina on tietynlainen suhde uskontoihin ja uskoon.

Kuitenkin monet uskovat ihmiset ottavat ihan rennosti vaikkapa nyt hlbti-asioiden kanssa - ja onpa moni hlbti-vähemmistöön kuuluva uskovainen.

Eri asia tosiaan on tuo kirkkojen valta ja vallankäyttö. Laitoksia on aiheellista kritisoida, vaikkapa nyt siitä, etteivät näe elämää ympärillään, puhumattakaan, että kykenisivät olemaan sen elämän palvelijoita vaikkapa nyt rakkauden kaksoiskäskyn mukaisesti.
Hassut vanhat ukkelit - paavi ainakin maailman suurimman hinttaklubin johdossa ja Venäjällä maailman korkeimmat avioeroluvut.
Elävät muiden rahoilla kultahäkeissään, siroitellen mekoissaan ympärilleen katteettomia lupauksia ikuisesta elämästä, tietämättä mitään oikeasta perhe-elämästä.
Onhan se mukavaa seurata näiden uskontokuntien keskinäistä riitelyä, skismaa ja eripuraa.

Hiekkalaatikko on liian pieni. Kirkkokuntien päät kykenevät parhaimmillaan rakentamaan skenaarionsa tiivistettynä muotoon: "Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku!"

Kun pitäisi koota yhteisymmärrys siihen, miten yhdessä rakennetaan se paras.

Niin lähellä, mutta niin kaukana.
Je suis Charlie http://i17.photobucket.com/albums/b63/SidDithers/63901176.jpg

kirkkokuntien suurin henkisyyden runkkausfantasiahan on saada aasialaiset käännytettyä kristinuskovaisiksi - ja viis niistä aasialaisista ihmisistä, kunhan kantavat vain rahaa kirkkohökötysten rakentamiseen ja kirkkojen kassoihin, eli ei yhtään mitään eroa kommunismiuskonnon kanssa.

Kommenttia muokattu: 14.02.2016 klo 01:13
"Kirkkojen johtajat tapasivat perjantaina ensi kertaa lähes tuhanteen vuoteen Kuubassa Havannan lentokentällä. Kristikunta hajosi itäiseen ja läntiseen haaraan vuonna 1054 ns. suuressa skismassa."

Tosiaan, Kirill ei ole itäisen kirkon johtaja. Ortodoksipatriarkaatit ovat autokefaalisia, ne tekevät itsenäiset päätökset. Ensisijaisuus patriarkkojen keskuudessa lienee edelleen Konstantinopoliin patriarkalla nykyisessä Istanbulissa.

Mutta taitaa valtakirkkojen päällystön helmat aidosti tutista, kun ovat alkaneet tehdä yhteistyötä.

Nykyihminen uskontoineen tuli Eurooppaan n. 40000 vuotta sitten, kristinusko n. 100-luvulla. Vähän nousukasmaista väittää, että kristinusko edustaisi täkäläisiä juuria.
Venäjän patriarkaatti on yksi ns. uusista patriarkaateista. Ei yksi niistä vanhoista.
Kyllähän nämä vanhat patriarkaatit ovat arvojärjestyksessä näiden uusien, kuten Moskovan edellä. Konstantinopolin patriarkka on se Ensimmäinen tasaveroisten joukossa. Antiokia, Aleksandria ja Jerusalem ajavat Moskovan ohi, vaikka Moskovalla on rahaa ja valtaa. Uudesta Patriarkaatista ei koskaan tulee Vanhaa Patriarkaattia. Ortodoksisuudessa Rooma menee Moskovan edelle arvojärjestyksessä, vaikka Rooman patriarkaatti koetaankin tällä hetkellä eksyneeksi.