Homokielteisiä ja sovinistisia kommentteja esittänyt nyrkkeilijä halutaan pois Vuoden urheilija -äänestyksestä (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 9.12.2015 16:21
"Herätyskristillinen Fury sanoi taannoin Mail on Sunday -lehden haastattelussa, että kolme asiaa pitää tapahtua ennen kuin saatana tulee kotiin. ”Yksi niistä on homoseksuaalisuuden laillistaminen kaikissa maissa, yksi on abortti ja kolmas on pedofilia. Kuka olisi uskonut 50–60-luvuilla, että kaksi ensimmäistä laillistettaisiin”, Fury sanoi."

Noista kaksi ensimmäistä, tervehenkistä, on laillistanut valtio.
Kolmannen, epätervehenkisen, on laillistanut keskuudessaan herätys-kristillinen uskomus.


"Fury on kiistänyt olevansa homofobinen tai seksistinen ja sanoi, että hänen näkemyksensä lähinnä heijastelevat raamattua."

Valitettavasti tuo raamattu on täynnänsä saatanallisia säkeitä.
Siellähän ei ole edes yhtään ilosanomaa, ei yhtään hersyvän hauskaa kertomusta, eikä yhtään hyvää vitsiäkään.

Mutta huonoa seksismiä raamatussa riittää
https://en.wikipedia.org/wiki/Incest_in_the_Bible#Specific_incestuous_relationships_in_the_Bible
  • 2 / 3
  • Furyn mielipide
  • 17.1.2016 23:44
Eikös se Fury sanonut vain mielipiteensä, ei kai se niin kauheaa ole. Onhan se homostelu luonnotonta monen muunkin mielestä, miksi pitäisi muuttaa mielipidettään mielistelläkseen ihmisiä jos ei ole samaa mieltä? Eihän Fury haukkunut ketään eikä nimitllyt ketään sanoi vain raamatun kannan että homous on luonnonvastaista ja niinhän siellä sanotaan.
Karvoistaan koira tunnetaan. Mielipiteiden möläyttely on yksi paikka arvioida henkilön sopivuutta johonkin asemaan. Omissa suhteissaan ja omassa elämässään muutenkin voi tietysti pidättäytyä Raamatun tulkinnoissaan.