Hlbti-vähemmistöt elävät väkivallan pelossa Venäjällä (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 12.4.2015 19:33
"Venäjällä hyväksyttiin kesällä 2013 laki, jolla mm. kielletään kertomasta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä tai muista kuin heterosuhteista myönteisessä valossa alle 18-vuotiaille."

Tuo on ollut tosiaan ikävää, että 80-luvun thatcherismi (section 28) levisi Venäjällekin tällä vuosikymmenellä https://www.youtube.com/watch?v=8VRRWuryb4k

saatanaansa uskova Venäjän ortodoksikirkko, islam-hyvävelineen, on lähimmäisenrakkaudettomuuden ja luonnottomuuden perikuva, valitettavasti.

Kommenttia muokattu: 12.04.2015 klo 19:35
En ajattelisi, että se levisi. Venäjällä lähteet ovat kotikutoiset. Mukana on aimo annos halua suunnata huonoon hallintoon liittyvä huomio johonkin muuhun uhkakuvaan. Homot ovat yksi niistä. Samalla hallinto tavallaan maksaa hintaa siitä, että ortodoksikirkko tukee hallintoa. Tuo hinta on nähdyn kaltainen puuttuminen "moraalikysymyksiin".
smo:"Mukana on aimo annos halua suunnata huonoon hallintoon liittyvä huomio johonkin muuhun uhkakuvaan. Homot ovat yksi niistä.

HLBT-kansan kannalta tämä - huomion kohteena oleminen - olisi kaikista paras tilanne nykyisessä homofobisessa tilanteessa. Koska talouden olojen parantuessa, hallinto löysää ruuvia ja homotkin saa vähitellen oikeuksiaan takaisin.

Mutta pahoin pelkää, että kyseessä ei ole rationaalisen hallituksen ns. syntipukki-sumutus vaan hallinnon aito vainoharhainen suhtautuminen homoihin. Homot nähdään ryhmänä, joka juonittelee jotakin katalaa yhdessä liberaalien ja länsimaiden kanssa Venäjän tuhoamiseksi.
Venäjän historiassa tuommoinen vainoharhainen suhtautuminen vähemmistöryhmiin ei ole mitään uutta esim. tsaarin ajan suhtautuminen juutalaisiin.

Kommenttia muokattu: 18.04.2015 klo 12:44