YK: Venäjä otti homo-avioparien puolisoiden edut pelinappuloiksi (juttukommentit)

Jee!
YK:han on tämän planeetan alin 'yhteisen' nimittäjän muodostama yhteisö.
Sen 'turvallisuus'neuvosto on tietysti reliikki kylmästä sodasta ja kolonialinismista jäätynyt eliittikopla (Saksaa - kolonialisti tosin, Brasiliaa, Intiaa eikä Jaapponia (kolonialisti) hyväksytty pysyviksi jäseniksi).
Suurin osa YK:n jäsenvaltioista on diktatuureja tai quasi-sellaisia (kuten Bush Jr. taisi ilmaista!!!).
TÄRKEÄÄ: Venäjä ja Kiina haluavat siirtää esim. Internetin YK:n sääntelyn alaiseksi (whoo: vaikka Ugandan tai, sanotaan se nyt: Venäjän), kun taas EU ja US (tietenkin) ajavat Euroopan Neuvoston (Venäjä jostain syystä vielä äänivaltainen jäsen) vaativat ns. Budapestin sopimuksessa olevaa vapaan sanan politiikkaa.
Samat (rajoituksiin sitoutuneet) maat inhoavat myös vapaita rajojenylittäviä TV/radio -lähetyksiä (joista - herranjestas ministeri Tanja ..mikähänse silloin olikaan.. miss-suomi - oli 'neuvottelemassa').
Syyriassa annettiin 20% palkankorotus Arabikevään alkaessa siviilihalinnolle, miksei siis samalla kaavalla toisinpäin heikennettäisi julkishallinnon resursseja, kun niin tarvitaan? Asiantunteva siviilihallintohan on jokaisen poliitikon pahin vihollinen.
Olkaa varovaisia tämän YK:n suhteen! (Vaikkei presidentit Halonen ja Ahtisaari tykkäiskään)
  • 2 / 2
  • human
  • 24.3.2015 18:25
Kävi hyvin : ) eli Venäjä, abrahamisine sortovalta-uskonveljineen hävisi YK:ssa.

Asiasta äänestettiin tänään YK:n yleiskokouksen budjettikomitean kokouksessa, koska siis Venäjä ei hyväksynyt uudistusta.
Muutos meni kuitenkin läpi äänestyksessä liki 2/3 enemmistöllä selvin luvuin 80–43.