Kilpailutuksen vuoksi huoli Karhupuiston kahvilan jatkosta (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • Anonyymi
  • 12.9.2014 18:24
Karhupuiston kioski ja Mikko telkkarin Uudenmaan alueuutisissa!
  • 2 / 5
  • SaintJudy
  • 12.9.2014 19:23
"Karhupuiston lippakioskin aktiiviset käyttäjät katsovat voivansa vaikuttaa kaupungin viranomaisten ratkaisuihin, kun vuokrasopimuksia uusitaan."

Hyvä , että voimme katsovamme näin.

Alakulttuureista. Karhupuiston kahvila on olennainen osa Kalliota ja homojen näkyvyyttä - väheksymättä yhteisöllisyyttä, joka ei koske pelkästään homovähemmistöjä, vaan Karhupuiston kahvilsta on tullut mitä oivallisin kohtaamispaikka suhteessa valtaväestöön, alakulttuurin mitenkään sen erityisemmin "inregroitumatta". Sateenkaarilippu liehuu joka päivä , ei vain Priden aikaan. Nalle menetettiin, toivottavasti ei lippaa.
Yle kirjoittelee verkkosivuillaan, että "Helsinki rauhoittelee lippakiskapaniikkia: kilpailutuksesta ei vielä mitään päätöksiä" ( http://yle.fi/uutiset/helsinki_rauhoittelee_lippakiskapaniikkia_kilpailutuksesta_ei_viela_mitaan_paatoksia/7469091 ), ja kertoo, että kaupunki saattaa antaa vielä vuoden aikalisän ennen jatkotoimista päättämistä. Jutussa haastateltu Karhupuiston Bear Park Cafen Mikko Autio sanoo, että "kannattaa miettiä, että kilpailutetaanko niitä kioskeja, jotka on jo omalla hiellä saatu pyörimään, vai niitä, jotka ovat tyhjillään, joissa on hyvä paikka aloittaa bisnes. Tätä tehdään täydestä sydämestä ja vaikka joku sanoi, että yhteisöllisyydellä ei ole mitään tekemistä bisneksen kanssa, niin kyllä sillä täällä sattumalta on. Pienen yrittäjän pitää vaan saada rauhassa kasvattaa sitä omaa yhteisöään".
Muutama viikko sitten tuli kaupungilta päätös, että jo toimivien lippakioskien yrittäjiä ei kilpailutetakaan, vaan vuokriin tehdään vain indeksitarkistukset.