Tom of Finland -postimerkit ennakkomyyntiin (juttukommentit)

Ilmeisesti ToF-postimerkkien aiheuttama kävijäryntäys on saanut Postin verkkokaupan palvelimenkin nurin...
Niinhän siinä kävi että halut Tomppaa kohtaan vetivät Itellan verkkokaupan polvilleen http://yle.fi/uutiset/tom_of_finland_-merkit_ennakkomyyntiin__kavijaryntays_kaatoi_verkkokaupan/7204852

ToF Kake-sarjiksissa tuokin ennakoitu >> http://www.comiz.net/?attachment_id=9899
- vai onkohan tuo sitten noitten ToF-merkkien toimitustapa?

Itellan aikoo seurata postimerkin menekkiä ja kertoo kasvattavan tarpeen mukaan painosmäärää 200 000 :sta suuremmaksikin, jotta merkkejä voisi ostaa postin toimipisteistä syyskuussakin.

Verkossa onnistuttiin iltapäivällä ostamaan postimerkkejä ja vaikuttaisi siltä että Itella on siirtänyt ainakin tilapäisesti verkkokauppansa kapasiteetiltään joustavamman suuremmalle pilvipalvelualustalle.

Tom of Finlandhan saattaa hyvinkin pelastaa muutaman työpaikan säilymisen Itellalla.

Kommenttia muokattu: 24.04.2014 klo 18:31
Tätä ilmoitusta on moni saanut katsella tänään tuntien ajan Itellan palvelimelta. Puoli tuntia ei ole siis sittenkään riittänyt mihinkään. Onkohan se edelleen niin, että kun Kusti polkee, niin posti kulkee?

"Palvelussamme on tilapäinen käyttökatkos

Pahoittelemme käyttökatkosta ja korjaamme häiriötä kiireellisesti. Pyrimme saamaan palvelun käyttöösi puolen tunnin sisällä. "
Se kyllä vähän harmittaa, että tuo pylly-postimerkin kuva ei ole ehkä ihan realistinen - eli kuvasta puuttuu näkyviltä miehen pallit

http://fierth.com/wp-content/uploads/2014/04/Tom-of-Finland-stamps.jpg

Oikeastihan ne tuosta kuvakulmasta nivushaaroissa näkyisivät.
Tai no, jos on kova seisokki päällä, niin vetäytyväthän pallit munan juureen toki.

Tuo postimerkin kuva on kyllä Tompan originaalin kuvan mukainenkin
http://bloglog.globo.com/FCKeditor/UserFiles/Image/2(76).jpg

Osassa näistä Tompan kuvista hän on jostain syystä jättänyt pallit aika pieniksi
http://www.eroticartcollection.com/Media/Tom_of_Finland/Tom_of_Finland_22.jpg

Kommenttia muokattu: 25.04.2014 klo 15:14
Ylen Kultakuume-ohjelmassa:
Tom of Finland -postimerkit tuulettavat kansalliskuvaamme

Kulttuurin ajankohtaisohjelma. Ensi syksynä julkaistavat Tom of Finland –postimerkit ovat saaneet aikaan kuhinaa Suomessa ja maailmalla. Itellaa on kiitelty rohkeudesta julkaista homoeroottisia postimerkkejä. Toisaalta postimerkkien julkaisu halutaan kieltää. Aiheesta on tehty eduskuntakysely ja Ei Tom of Finland -adressiin kerätään nimiä.

Mitä kohu kertoo Suomesta ja suomalaisuudesta vuonna 2014? Onko aika vihdoin kypsä Tom of Finlandin taiteen laajemmalle hyväksynnälle ja suvaitsevaisuudelle? Taidehistorioitsija Annamari Vänskä ja kirjallisuuden tutkija Pia Livia Hekanaho Kultakuumeen vieraina.

http://areena.yle.fi/radio/2197632
  • 9 / 13
  • SaintJudy
  • 30.4.2014 18:31
Ehkäpä pastori Martti Tuure ei vain näe edellisen viestin liitteinä olevia merkeissä sek­si- ja por­no­sym­bo­lii­kkaa...ja pidä niitä mitenkään erityisen kiihottavina?
Peukalonpään kokoinen postimerkki ei jätä fundiksia rauhaan.
Hörhöilyyn omistautunut Sirpa Rikkinen, joka yleensä kirjoittaa raamatunlauseita, sai tänään äkillisen kohtauksen, jonka seurauksia seuraavassa:
"LIITTYYKÖ Tom of Finland, taiteilijan agenda natsi-homoudesta, kuten miesten sadistiset joukkoraiskaukset ja ruoskimiset tai NATSIKOTKA lakissa, agenda; "LÄHEISESTI" (?) jäsenmaan kulttuuri-IDENTITEETTIIN? (siis Suomalaisuuteen OLENNAISESTI?)"

http://sirpaleita.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166917-rikkooko-itella-suomen-lakia-ja-eu-postimerkki-direktiivia
Sirpaleita tosiaankin. Koskakohan nämä uskis-fundulaatit hiffaavat Muumien luojan Tove Janssonin lesbouden ja alkavat metelöidä Muumien olevan homopropagandaa lapsille?

*typö

Kommenttia muokattu: 03.05.2014 klo 06:48
Uuden Suomen ylläpito on poistanut hörhöfanaatikko Sirpa Rikkisen huonolla suomella väsätyn kirjoitelman:

http://sirpaleita.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166917-rikkooko-itella-suomen-lakia-ja-eu-postimerkki-direktiivia

Sirpa pahoitti herkän mielensä:

http://sirpaleita.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167119-blogini-poistettiin-se-siita-sananvapaudesta
---
Lisäys
Petra Nyqvist on vastannut Rikkisen purkaukseen:

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167046-pablo-picasso-tom-of-finland-ja-epamukava-taide

Kommenttia muokattu: 03.05.2014 klo 23:10
Sirpaleen kommentoississa käy selväksi se, että tässä ei enää vastusteta merkkejä, vaan homoseksuaalisuutta, tasa-arvoista avioliittoa - ja kaikkea mitä näihin kysymyksiin liittyy. Uutena kai liene tuo lasten oikeuksien puolustaminen; suojelu homopropagandalta. Valitettava suunta, joka näkyy Venäjän lainsäädännössä. Kuten Sirpaleen kommentointi osoittaa, tietämättömyys yhdistettynä uskonnolliseen vakaumukseen ja vääristyneeseen isänmaallisuuten on suurempi uhka, kuin joku postimerkki.
Blogisensuroinnilla Sirpale saa agendaansa liitettyä myös sananvapauden loukkaamisen, mikä on aika kummallista kun hän on rajoittamassa sitä näinkin kiihkeästi toisilta. Homojen näkyvyys ja tasa-arvo näyttäisi olevan ongelma, eivät mitkään postimerkit.