Bananarama palaa!

  • 2 / 15
  • Kundi -78
  • 23.5.2005 21:04
Voi miten hyviä uutisia!!! Bananarama on mun yks ehdoton suosikki ja oikein kunnon kasarirenkutusta. Kuuntelen yhä säännöllisesti niitä kaikkia vanhojakin, joten uusi materiaali kiinnostaa myös.

Onko bändin kokoonpano vaihtunut? Onko nykyisin duo vai onko jälleen useampi jäsen?
Ilmeisesti duona,löysin tämän lontoolaisen klubin G-A-Y:n sivuilta :)

BANANARAMA RETURN!!!
NEW SINGLE

“ MOVE IN MY DIRECTION “

It’s tempting to say that Bananarama rewrote the pop rulebook. The truth is that they never even read it in the first place - for over twenty years their name has been synonymous with bright, sophisticated and authentically brilliant pop music. And here are Keren and Sara back with some of the strongest material of their career: totally modern, totally pop, totally Bananarama.

Monday July 18th sees the release of “Move In My Direction”, a slice of gorgeous glitterball disco-house – dipped in lush vibes and electro flavoured, it’s the perfect summer soundtrack to unite happy hedonists, club kids and pop-heads everywhere.
Onko biisiä soitettu vielä Suomen radioissa?Ites en ole ainakaan vielä kuullut...
Seuraava sinkku on Look on the floor (Hypnotic Tango). Siit on aivan mahtava Solasso remix ! :)
Joo, ihan hyvältä toi Baniksen uus biisi kuulostaa, mutta tiesittekös, että se on suoraan tehty kappaleesta Hypnotic Tango, minkä esitti My Mine 80-luvulla. Alkuperäinen biisi on jo niin hyvä, et ei siitä ihan helpolla huonoa remiksiä saakaan väännettyä.
  • 9 / 15
  • sunshine
  • 7.10.2005 14:14
Jaa, ja kokonainen albumikin, Drama nimeltään, on tulossa. Julkaisu lokakuun 26. tai marraskuussa, riippuen mistä katsoo.
Sinänsä kamalaa että nämäkin kattilan kannen paukuttajat ovat saaneet tehdä ensimmäisenkin äänitteensä. Paskaa isolla.
Palakoon minun puolestani vaikka helvetissä! ;) Mielenkiintoista huomata, että suurin osa homoista kuuntelee jotain ihme skeidaa.
Leikitetyt banaanit ovat aika namia kinukkiruuan jälkeen. Niihin palaan aina vain yhä uudestaan ja uudestaan sweet&sourin jälkeen... sellaista se elämä on, vuoroin on hapanta sekä makeaa ja aina vaan tekee mieli banskua panna poskeen... mutta aina vaan ne parhaat banskut löytävät kaverikseen jonkun punamulkosilmäisen vihreän sammakon :-( Valitettavasti.