Venäjän homovainot osa sisäpoliittista valtapeliä (juttukommentit)

Venäjällä kaikki politiikka - myös ulkopolitiikka - on sisäpolitiikkaa. Aggressiivisilla tempuilla ja kontrollilla hallinto pyrkii todistamaan kykenevänsä hallitsemaan. Näytöksillä viedään samalla kansan huomiota pois varsinaisista sisäpoliittisista ongelmista.
  • 2 / 5
  • jnsto
  • 31.3.2014 8:58
Kaikki nämä puheet "Suomen ottamisesta" horjuttavat luottamusta Suomen tulevaisuuteen jo sinällään ja hämärtävät sitä tulevaisuuden valon kajastusta, joka on siintänyt ajalta, jolloin suuret ikäluokat ovat jo vieneet kestävyysvajeen mennessään. Osaajien maastamuutto voi alkaa muutoinkin siis. - Oikea muuttaminen EU:n piirissä ilman työpaikkaa (Pohjoismaiden ulkopuolelle) ei ole etenkään ikääntyneille lainkaan yksinkertaista, koska muuttajan tulee päästä kohdemaan sosiaalijärjestelmään. Paitsi jos Suomi katsotaan asyylihakemuspohjaksi. Tilapäisasumisen terveydenhoito toimii tietenkin EU-korteilla, mutta se voi olla varhaisia osumia. Suomi myös edellyttää todennettavaa asumista Suomessa, jotta Kela pysyy voimassa. Mutta vaikka Kela olisi mennyt, verottajahan jatkaa globaalina verottajana vuosia - vaikka todelliset siteet on katkaistu..
Pitää katsoa ettei ainakaan itse, eikä tuttavapiirissäkään kovin moni äänestäisi vaaleissa persuja, eikä kepun/kokoomuksen änkyrä-linjalaisia.

Ja pitää tehdä töitä sen eteen, että noita jenkki-evankelistoja saataisiin pidettyä täältä mahdollisimman hyvin poissa.

Suomessa on kuitenkin varsin paljon pidempi parempi hlbt-historia jo, kuin Itä-blokin maissa.

Eli kyllä meidän tehtäväksemme enempi jää koettaa avittaa itärajan takana vainottuja kanssaihmisiämme.
  • 4 / 5
  • Public eye
  • 1.4.2014 9:50
Äänestäessä kannattaa myös muistaa se, että vaikka äänestäisit jonkin puolueen liberaalisiipeen kuuluvaa ehdokasta, hänen saamansa äänet kilahtavat iloisesti sille änkyrä-ääniharavalle, joka on puolueen lopullisia äänimääriä laskettaessa vertailulistalla liberaalia ylempänä.

Toisin sanoen kannattaa keskittää äänensä sellaisen puolueen ehdokkaalle, jonka valtavirta kannattaa samoja arvoja kuin äänestäjä. Marginaaliehdokkaat on otettu mukaan vain kerryttämään änkyröiden äänisaalista.
  • 5 / 5
  • korpin nokkima
  • 4.4.2014 15:37
Kyynikkona ennustan V. Putinin voittavan myös seuraavat vaalit...