Kuuluuko perusoikeuksiin oikeus syrjiä homoja? (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 1.3.2014 12:25
Onko sitten yhtä hyväksyttävää pitää heterouden harrastamista moraalisesti negatiivisena ja tuomittavana?

Ovatko uskovaiset ihan oikeasti sitä mieltä, että heitäkin, uskovaisia saa ihan syystäkin syrjiä ja kieltäytyä esim. majoittamasta hotelliin uskovaista pariskuntaa?

Ovatko uskovaiset todellakin sitä mieltä uskovaisistakin että "tehkööt (uskovaiset) yksityisissä tiloissa mitä tahansa, mutta uskovaisuutta ei pidä tuoda julkisille paikoille kuten kouluun tai jalkapallokentälle."? Aikovatko Saksan uskovaiset nyt kieltää siellä ristisaatot yms. suuntauksensa julkiset esilläpidot?
Eikös siellä raamattu-uskovaisten kirjasessa ole jotain juttua että "tehkää toisille niin, kuin haluatte itsellennekin tehtävän"? Vai onko se raamattu totta, tuoltakaan osin? Eli mitä nuo saksalaiset uskovaiset oikein hölynpölisevät?

Ovatko uskovaiset todellakin sitä mieltä, että heidän uskontonsa ja uskovaisuutensa on jotenkin parempaa sillä että he vainoavat vähemmistöjä ihan samalla tavalla kuin (kuulemma) uskovaista vähemmistöä vainottiin Antiikin Roomassa alkuunsa.

Uskovaisethan vainohaluillaan oikeuttavat ja tekevät hyväksytyksi sen, miten heitä on joskus jossain vainottu. Pitääkö nyt historian koulukirjoja muuttaa niin että niissä lukeekin

"koska antiikin roomalaiset eivät pitäneet alkukristittyjen elämäntapaa moraalisesti hyväksyttynä ja koska antiikin roomalaisilla oli täysi oikeus pitää alkukristittyjen elämäntapaa negatiivisena, antiikin roomalaisilla olli täysi oikeus toisinajatella ja siksi syrjiä ja vainota alkukristittyjä ..."

Kommenttia muokattu: 01.03.2014 klo 12:42