Jälkilöylyjä ja kuvia: Helsinki Hetero Pride 2013 (juttukommentit)

Hommafoorumia myöten on huomioitu se, että järjestetty "heteropride" edustaa vahvasti "white pride" -viestiä.

Martti Tulenheimo kirjoittaa blogissaan, että "White Pride -ajattelua edustavilla on totisesti oikeus mielipiteeseensä - mutta ei koskaan, ikinä, milloinkaan ilman arvostelua". Kirjoitus otsikolla "Hetero Pride, White Power ja journalismin vastuu" on osoitteessa http://marttitulenheimo.fi/2013/09/hetero-pride-white-power-ja-journalismin-vastuu/#.Uj9KEIZ7J8F
Heteropriden järjestäjiin kuuluva Perussuomalaisten Pirkanmaan piirin sihteeri ja piirihallituksen jäsen sekä Kangasalan kunnanhallituksen jäsen Jani Viinikainen on ilmeisesti saanut yksimielisesti lemput Kangasalan perussuomalaisten valtuustoryhmästä.

Mutta puolueen puheenjohtaja Timo Soinin syli näyttää yhä olevan avara.

On myös huomioitava, että perussuomalaista kansaa edustava Mika Niikko poikkesi lauantaina harkitusti sattumalta paikalle aatetovereidensa edesottamuksia katsomaan. Niikkohan on ollut huolissaan vähän samoista asioista kuin Viinikainen, Salomaa ja kumppanit.
  • 3 / 6
  • Totuus
  • 23.9.2013 0:02
Vai ihan ääriainesta? Arvostelemalla äärioikeistoa aatteena? Mitäs nuo Eduskuntatalon portaalla tutisevat uusnatsit sitten ovat? Niitä samoja jotka hyökkää ihmisten kimppuun nyrkein, puukoin ja kaasuiskuin?

Ps. Väkivalta ei kuulu vasemmiston politiikkaan, oikeustolla se on päämäärä.
  • 4 / 6
  • Havainnoija
  • 23.9.2013 0:05
Viinikainen erotettiin ja erosi natsikohun takia, kertoo AL:

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194840704223/artikkeli/natsikohu+valtuutettu+seka+erotettiin+etta+erosi+itse+kangasalla.html
---
Oudossa porukassa kristillisdemokraatti ja Espoon kaupungin perhepäivähoitaja Maria Rajakari viihtyy. Rajakari mainosti heteropridea teeveessä ja Usarin puheenvuorossa. Kuvissä hän esiintyy hymyilevänä Viinikaisen ja Lehdon seurassa.
Saas nähdä, reagoiko Rajakarin puolue.

Rajakari tykkäsi kovasti tapahtumasta sekä Seppo Lehdosta, sillä hän kirjoitti pari tuntia sitten:
"Minusta oli upeaa, että ne ihmiset tulivat paikalle antamaan tukensa. Seppo Lehto vaikutti tapaamisen perusteella hyvin huumorintajuiselta ihmiseltä."
---
Kansanedustaja Mika Niikon oleskelua tapahtumapaikalla on myös ihmetelty.
Jotkut olivat sitä mieltä, että jospa kansanedustaja Niikko oli vertailemassa rikosrekisterinsä pituutta muiden osallistujien kanssa.

Kommenttia muokattu: 23.09.2013 klo 00:43