Pariisi: Homoavioliittojen vastustaja ampui itsensä Notre-Damessa (juttukommentit)

 • 1 / 13
 • ERKKI - VAASA
 • 22.5.2013 1:32
Tähän sopii mielestäni alla oleva mietelause.
”Lähes jokainen joka on lukenut historiaa hieman tavallista enemmän, tietää että silloin kuin hahmo nimeltä Jumala sotkeutuu kiistaan, ampuminen ei voi olla kaukana”.
- Stewart H. Holbrook
Ottakaa ihmeessä suomalaisetkin homojen vastustajat miehestä mallia! Homojen tasavertaistumisen takia tehdyillä itsemurhilla onkin kova työ saavuttaa homojen alempiarvoisuudesta johtuvat tapaukset.
 • 4 / 13
 • Xx_Val_xX
 • 22.5.2013 11:43
En toivo kenenkään tekevän itsemurhaa, en edes homo/transfoobikon vaikka kuinka tuntisin kiukkua heitä kohtaan.
 • 5 / 13
 • Isänmaallinen keskustalainen
 • 22.5.2013 15:56
Ranskan homopolitiikan taustalla on vuosisatojen amerikka-trauma. Ranskahan sai jo 1700-luvun lopulla kunnian olla historian ensimmäinen valtio jossa toteutettiin usa:n masinoima värivallankumous. Nuoren usa:n "founding fathersit" todellakin tukivat avoimesti tätä "ranskan suurta vallankumousta". Sittemmin kyseisen tapahtuman matkiminen on ollut monien roolipelaajien suosiossa. Viimeisin larp-tapahtuma järjestettiin pohjois-afrikassa & lähi-idässä vuosina 2011-2013. Viime aikoina järjestäjät ovat tosin kohdanneet ylitsepääsemättömiä vaikeuksia erityisesti syyriassa, sekä euroopan larp-pippaloissa venäjällä ja valko-venäjällä. Jopa niin pahoja, ettän kaikkien tulevien tapahtumien järjestäminen on vaakalaudalla! Ranskan "sosialistihallitus" on muuten euroopan suurin amerikkalaisrahoitteisten terroristien tukija lähi-idässä. Että sellaista sosialismia.
 • 6 / 13
 • puppeliassi
 • 22.5.2013 17:31
homofobeille pitäisi antaa terapia-apua homokammoonsa, vaikken nyt huonona uutisena pidäkään homofobien itsemurhia. ja iso osa äänekkäistä homofobeista on kaappihomoja joten onhan se sillä tavalla surullista että häpeää mitä on ja ettei vaan kukaan arvaa niin oman ryhmän mustamaalaus on heille ainoa mahdollisuus.

eli homofobit jotka on homoja/bissejä niitä säälin ja homofobeja jotka heteroja, niitä vihaan.
 • 7 / 13
 • SaintJudy
 • 24.5.2013 7:13
Antisemitisti Dominique Venner oli myös tunnettu homovastaisista lausunnoistaan, hän protestoi tasa-avioliittoisen avioliittolakia vastaan Ranskassa. Enemmän kuin juuri tasa-arvoisesta avioliittolaista, Venner oli viimeisessä enemmän blogissa huolissaan valkoisen rodun tulevaisuudesta niin Ranskassa kuin koko Euroopassa.

http://www.newyorker.com/online/blogs/newsdesk/2013/05/dominique-venners-final-solution.html

Itsemurhan tapahtumapaikan, alttarin, arvellaan olevan symbolinen protesti juuri läpimenneelle avioliittolaille.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/farright-french-historian-78yearold-dominique-venner-commits-suicide-in-notre-dame-in-protest-against-gay-marriage-8625877.html
 • 8 / 13
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 24.5.2013 8:51
Edellä olevista kommenteista näkee jälleen hienosti, kuinka suvaitsevaisia nämä "suvaitsevaiset" ihmiset ovat.
Kyllähän välillä tietynlaisten ihmisten suvaitsevaisuus on kovilla sellaisia kohtaan, joilla on kuvaannollisesti tapana säännöllisesti käydä ruikkimassa kusta tietynlaisten ihmisten kotiportaille.

Turhaan sinä, EAH, sovittelet marttyyrin viittaa harteillesi.

Homo-ongelmaisia ihmisiä on toki hyvä ymmärtää - kuin lapsia ikään, mutta minusta ei ole kuitenkaan suuriakaan perusteita hyssytellä tällaista ongelmaisuutta, jos sitä käytetään vallan välineenä.
Koska kommenttini on tuossa "edellä", voin sanoa Eehooaalle, että en ole koskaan väittänyt suvaitsevani kaikkea.
On monia sellaisia asioita jotka ovat täysin minua tai periaatteitani vastaan, joita en suvaitse.
On myös sellaisia asioita, jotka suoranaisesti eivät kosketa minua, ja silti "suvaitsen" niiden olemassaolon, koska muutakaan en voi.

"Ihmisoikeuksien kunnioittamisen periaatteen mukaisesti suvaitsevaisuuden osoittaminen ei merkitse yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden sietämistä eikä omasta vakaumuksesta luopumista eikä sen heikentämistä. Se merkitsee, että ihminen saa vapaasti pitää kiinni vakaumuksestaan ja hyväksyy sen, että toiset pitävät kiinni omastaan. Se merkitsee sen tosiasian hyväksymistä, että ihmisillä, jotka ovat luonnostaan erilaisia ulkomuotonsa, asemansa, puhetapansa, käyttäytymismuotojensa ja arvojensa puolesta, on oikeus elää rauhassa ja olla sellaisia kuin ovat. Se merkitsee myös, ettei kukaan saa väkisin tyrkyttää näkemyksiään toisille." Unesco


Pidätkö sinä, hyvä Eehooaa, itseäsi suvaitsevana?
e_a_h suvaitsemattomuutta ei tarvitse suvaita. jos joku seksuaalisuuden tai ihonvärin yms takia syrjii ei sitä pidä suvaita.
e_a_h...Niinkö? Luepa uudelleen jos nyt mitenkään kaiken inhon ja vihasi perään pystyt!
Alttari on kuin uskovat Jumalan edessä. Siinä mielessä(kin) Vennerin teon symboliikka on todella omituista...