Ranskan presidentti vahvisti lain tasa-arvoisesta avioliitosta (juttukommentit)

  • 2 / 15
  • Havainnoija
  • 18.5.2013 12:54
Viimeisimmän tiedon mukaan uusi avioliittolaki tulee siis voimaan 29. tätä kuuta eli noin puolentoista viikon päästä.
Montpellierin pormestari Hélène Mandroux ilmoittaa vihkivänsä ensimmäiseksi Brunon ja Vincentin:

http://www.gaystarnews.com/article/france%E2%80%99s-first-gay-marriage-end-month180513
---
Tasa-arvoa vastustavat järjestävät edelleen mielenosoituksia, viimeksi Sorbonnen yliopiston edessä ja lisää on tulossa.
Presidentti Hollande otti eilen tiukan kannan ja ilmoitti, että laki tulee täydellisesti voimaan koko Ranskassa eikä mitään vihkitilaisuuksien häirintää sallita.
Sopivasti sattumoisin perjantaina Hesassa, Savoy-teatterissa pidetyssä maahanmuuttajiemme Ourvision 2013 -laulukilpailujen semifinaalissa ranskalainen maahanmuuttaja lauloi koskettavan hienosti Rakkauden hymnin (Hymne à l'amour). Kappalehan on kahden ranskalaisnaisen tekemä (sävellys Marguerite Monnot ja sanat Édith Piaf) ja senhän sanat sopivat kaikille rakastavaisille - tasa-arvoisesti.

http://lyricstranslate.com/en/l039hymne-l039amour-hymn-love.html

Tässä mies-laulajan versio kappaleesta http://www.youtube.com/watch?v=kfVKsDxEwmc
  • 5 / 15
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 18.5.2013 13:56
Tässä sen huomaa miten perustuslakineuvostoa pitkään dominoineet oikeistokonservatiivit vastustivat tietoisesti homoseksuaalien perustuslaillisia oikeuksia. Tosipaikan tullen perustuslakia ei kuitenkaan saa vääristellä luottamusasemassa, joten tasa-arvoinen avioliittolaki oli tunnustettava.

Tästä syystä myös UMP luovutti käytännössä lähettämällä lain silmänkääntötemppuna neuvoston arvioitavaksi. Aiemmin vielä uhattiin kumota tasa-arvoinen avioliittolaki heti kun palattaisiin valtaan. Nyt on ilmeisesti Jean-François Copé'lla toinen ääni kellossa. Säälittävää kieroilua ja homovihaa.

Ja taikauskoinen roskajoukko mellakoikoot kadulla kaikessa rauhassa ja pilatkoon loputkin katolisen kirkon ja UMP:n maineiden rippeistä. Kaikki tietävät jo, millaisia paskiaisia he ovat.
  • 6 / 15
  • puppeliassi
  • 18.5.2013 14:20
homopallero: yhä isompi määrä ihmisiä näkee että kenelle ei kannata antaa tukeaan. katolinen kirkko on kriisissä ja ne puolueet jotka tukevat sitä tulevat kokemaan vielä vaalitappion.
  • 7 / 15
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 18.5.2013 17:34
"Ja taikauskoinen roskajoukko mellakoikoot kadulla kaikessa rauhassa ja pilatkoon loputkin katolisen kirkon ja UMP:n maineiden rippeistä. Kaikki tietävät jo, millaisia paskiaisia he ovat."

Reps. Taidat olla vähän pihalla Ranskan poliittisesta tilanteesta. Tilanne nimittäinhän on se, että sosialistien talous- ja homoliittosekoilujen takia kannatus on alempana kuin vuosikausiin. Oikeisto nousee Ranskassa, kuten nousee tällä hetkellä myös esim. Tanskassa ja Norjassa sekä monessa muussa maassa, jossa sosialistit ovat vallassa. Saksassakin CDU:n kannatuksen lasku on pysähtynyt ja viime gallupit ovat näyttäneet nousua. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että marxistien kannatus on jyrkässä laskussa koko Euroopassa.
  • 8 / 15
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 19.5.2013 11:17
Reps, reps, reps tosiaan. xD

Yritän kovasti keksiä jotain mikä saisi vatsani muljahtamaan tuosta EAH:n uudesta metsäänmenon maailmanennätyksestä. Millä tavoin minun pitäisi olla huolissani siitä, että oikeiston kannatus on nousussa Ranskassa, Tanskassa ja Norjassa, joissa tasa-arvoinen avioliitto on pultattu kiinni??? Saksassakin odotellaan innolla perustuslakituomistuimen päätöstä.

Niin on vasemmisto-oppositio johdossa Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Ruotsissa, joissa on porvarijohtoiset hallitukset. Vai eivätkö ne kuulu Eurooppaan nyt kun yrität epätoivoisesti päteä kerrankin elämässäsi? Kaikki heterot eivät katsos vietä aikaa trollaten homosivustoilla, eikä homoviha ohjaile heidän äänestyskäyttäytymistään.

Taisit vittuuntua aika tavalla kun Ranskan konservatiivien hallitsema perustuslakineuvostokin osoitti että puhut paskaa, muttet silti osaa lopettaa edes hävitessäsi. Säälittävää.
  • 9 / 15
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 19.5.2013 12:03
Iso-Britanniassa sosialistien kannatus on alhaisempi kuin kahteen ja puoleen vuoteen. Konservatiivit ja UKIP saavat yhdessä 50% kannatuksen. Ruotsissa puolestaan Ruotsidemokraatit tekevät kovaa nousua ja vaikuttaa siltä, että moderaattien on pakko ottaa heidät liittolaisekseen. Toisaalta Ruotsissa kaikki puolueet Ruotsidemokraatteja lukuunottamatta ovat kulttuurimarxismin pauloissa, joten sillä ei ole väliä, kuka siellä maata loppuen lopuksi johtaa. Ruotsi on menetetty maa kaikilla mittareilla.

Mutta kuten huomataan, yleinen trendi Euroopassa on se, että konservatiiviset ja homo- sekä sukupuolineutraaliusvouhotusta vastustavat voimat nostavat kannatustaan.
Aika saamattomia tuntuvat olevan, kun tasa-arvoinen avioliitto etenee silti. Ehkä se johtuu siitä, etteivät UKIP ja Ruotsidemokraatit mahda yksin asialle mitään.

Keidenkäs kannatusta luulet UKIP:n todellisuudessa syövän ja mistäs ihmeestä kuvittelet porvarien repäisevän edes rasistien tuella mitään enemmistöä Ruotsin valtiopäiville jos puolet porvariblokin puolueista tippuu kokonaan pois seuraavissa vaaleissa?

Yleinen trendi tosiaan... taitaa olla se, että "homo- ja sukupuolineutraaliusvouhotusta" vastustavat konservatiivipuolueet joutuvat nielemään tappionsa ja mukautumaan - vaikka olisivat hallituksessa. Oiva esimerkki siitä on UMP-fiasko Ranskassa ja Konservatiivien ryhtiliike tasa-arvon puolesta Britanniassa. :D

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 13:46
Joku kirjoitti:
"Ruotsissa puolestaan Ruotsidemokraatit tekevät kovaa nousua"

Kommentoija elää harhoissa. Ruotsin puolueiden kannatus tuoreimman kyselyn (5/2013) mukaan:

Sosialidemokraatit 33,7
Maltillinen kokoomus 29,5
Ympäristöpuolue 8,2
Ruotsidemokraatit 6,7
Kansanpuolue 6,6
Vasemmistopuolue 6,0
Keskustapuolue 4,8
Kristillisdemokraatit 3,0

http://www.dn.se/nyheter/politik/farre-vill-rosta-pa-sd

---
Joku kirjoitti:
"Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että marxistien kannatus on jyrkässä laskussa koko Euroopassa."

Nimimerkin kommentit käyvät entistäkin oudommiksi.

Kommenttia muokattu: 20.05.2013 klo 08:59
Mitä yrität todistaa EAH? Noiden galluplukujen mukaan porvarit eivät saa enemmistöä edes rasistien tuella. Keskusta tippuisi valtiopäiviltä kokonaan. Useimmissa gallupeissa tippuvat myös kristilliset.

Trolli on pihalla kuin lumiukko. :D
Sifo toukokuu 2013. Puolueiden kannatus Ruotsissa.


Maltillinen kokoomus 28,4 (+0,5)

Kansanpuolue 6,4 (+1,0)

Kristillisdemokraatit 2,7 (-0,9)

Keskustapuopue 4,1 (+0,6)



Sosiaalidemokraatit 32,8 (-1,6)

Ympäristöpuolue 10,9 (+2,0)

Vasemmistopuolue 7,0 (0,0)



Ruotsidemokraatit 6,6 (-1,4)


Hallituspuolueet 41,6

Oppositio 50,7



Miljöpartiet ökar - Kristdemokraterna tappar väljare
SVT (19.05.2013)
http://www.svt.se/nyheter/sverige/tuffa-tider-for-kristdemokraterna-tapper-valjarstod
---

Kommenttia muokattu: 21.05.2013 klo 06:40

Kommenttia muokattu: 21.05.2013 klo 06:41
Pariisissa juhlittiin eilen tasa-arvoista aviolittolakia mm. ilmaiskonsertilla.
Pitopaikkana oli Place de la Bastille ja esiintyjinä oli mm. brittiartisti Mika. 35000 osallistujan joukossa olivat myös Pariisin avoimesti homo pormestari Bertrand Delanoë, perheministeri Dominique Bertinotti ja kulttuuriministeri Jack Lang.

Kaikki tapahtumat sujuivat häiriöittä.