Heteropride (juttukommentit)

Ihan hauska mennä vuorostaan pällistelemää tällaista eläintarhaa! :)
Jos vain olen tuolloin maisemissa, ajattelin minäkin hankkiutua paikalle kateselemaan. Ehkä nappaan sateenkaarilipun harteilleni ja kulkuereitin varrella heiluttelen "Go heterot, go!" -kylttiä? Tai jotain.
Facebookissa kutsutaan homoja ja muita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia tukemaan Hetero Pride Finland -kulkueeseen heteroiden tasa-arvopyrkimyksiä otsikolla "Homot heterojen puolesta Hetero Pride!": http://www.facebook.com/events/159301837604471/

Mainittua Hetero Pride -kulkuetta käsitellään torstaina 5. syyskuuta kello 20 alkaen nähtävässä Ylen Silminnäkijä-ohjelmassa. Mukana on myös Helsingin Hetero Pride Finland -kulkueen puuhahenkilö Jani, jonka mielestä homoseksuaalisuus ei ole normaalia, mutta jokaisella on siihen oikeus. Hänen mielestään yhteiskunta ja tiedotusvälineet ylikorostavat homoseksuaalisuutta, ja hän on antanut ilmiölle nimenkin: homosaatio. Hän kokee, että "heteroudesta ei saa olla ylpeä, koska me olemme käytännössä vähemmistönä. Vaikka olemme oikeasti enemmistö. Ei tarvi kun mediaa seurata, niin ei heteroista puhuta sanaakaan. Homottamista kyllä tulee joka tuutista riittävästi." http://yle.fi/uutiset/liikaa_homotusta/6787540

Alkuperäisenä aikomuksenani oli julkaista tämä "Heterpride"-kirjoitus vasta viikon..parin päästä, lähempänä H-hetkeä, mutta Hesarissa ilmestyi tänään vastaavasta näkökulmasta tehty kiinnostava "Älä pelkää, heterorukka" -kirjoitus. Mitäpä tätä sitten enää säästelemään. http://www.hs.fi/kotimaa/%C3%84l%C3%A4+pelk%C3%A4%C3%A4+heterorukka/a1377827435617
Ei hyvää päivää, Jani! Päivän paska-annos tuli sitten sieltä suunnalta eikä edes lautaselle mahdu.

Heteroutta ja siihen liittyvää ylistystä sun muuta pursuaa joka helvetin reiästä moninkymmenkertainen määrä verrattuna homoseksuaalisuuteen liittyvään asiaan. Heteroutta on joka puolella, eikä sitä voi päästä pakoon. Herkän ja heikon hetero"miehen" pää sitten järkkyy, kun alempiarvoseissa asemassa oleva joukko haluaa yhtäläiset oikeudet ja joskus voi joutua jopa kohtaamaan tähän asiaan liittyvää materiaalia! Hei, Jani, kerro ihmeessä mihin osoitteeseen voin laittaa hamekangasta tulemaan! Oma veikkaukseni on:
Pumpulitie 1
00000000
Kukkaketo

Siellä sinä nimittäin elät homoseksuaaleihin verrattuna, ja silti ottaa noin koville. Helvetti, noin neitiä hinttiäkään ole tullut koskaan vastaan.

Kommenttia muokattu: 02.09.2013 klo 01:09
  • 6 / 12
  • Havainnoija
  • 2.9.2013 7:27
Jokainen varmaan tietääkin, että tämä "heteropride" on osaksi mm. perussuomalaisten tempaus. Sen eräs puuhamies Jani Viinikainen on kunnanvaltuutettu Kangasalta. Hän on aiemmin perustanut kaksi homoviharyhmää Facebookiin, yhden romanivihamielisen ja paljon muuta.

Ensimmäinen homoviharyhmä Irti Setan otteesta

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194707727132/artikkeli/perussuomalaisten+aktiivi+pirkanmaalta+perusti+homovastaisen+ryhman+facebookiin.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112814840050_uu.shtml

suljettiin melko pian. Sen jälkeen hän perusti toisen nimeltään R.I.P. Irti Setan otteesta.

Poliisi varoitti vihasivustolle kirjoittavia:

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194707867181/artikkeli/nain+poliisi+varoitta+seta-vihasivustolle+kirjoittavia.html

Viinikainen perusti sen jälkeen mm. vihasivuston Mannet kuriin!, jossa vitsailtiin romanien tappamisella:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaisaktivisti-perusti-romaneja-mollaavan-facebook-ryhman/1174467
---
Seuraava lainaus kertoo selväsanaisesti, mikä on tällä hetkellä möykkäävän porukan sivistystaso.
Hetero Pride Finlandin perustaja Facebookissa:
"Vituttaa toi saatanan homo tyrkytys jota tykitetään joka perkeleen kanavalla ja vielä sellaiseen aikaan, kun lapset katsoo telkkaria--- lapsilla on oikeus olla ilman pakko homotusta."

Kommenttia muokattu: 20.09.2013 klo 09:52
Yhden yön päästä tämä sitten on. Harmittaa, etten itse pääse paikalle tukemaan ja kannustamaan tapahtumaan osallistuvia heteroseksuaalisuudessaan. Lupaan kyllä olla hengessä mukana.
  • 8 / 12
  • Havainnoija
  • 20.9.2013 10:42
Hieman harmittaa minuakin, kun en pääse tilaisuutta kuvaamaan. Seuraavasta blogistani nimittäin puuttuu vielä pari eläinkuvaa.

Kassi- ja paitavinkkejä osallistujille:

http://www.zazzle.co.uk/hetero+pride+bags

http://www.cafepress.com/nateritter
---
Seuraavassa kolumnissa on myös joitakin heteropriden puuhamiesten ulostuloja:

http://www.aamulehti.fi/Viihde/1194834071304/artikkeli/kolumni+homohyokkays.html

Kommenttia muokattu: 20.09.2013 klo 12:11
Etukäteen (täälläkin) julkaistut ivalliset jutut ja se asiaton vastamielenosoitus todistavat mielestäni sen että hetero pridelle on ihan aito tarve. Omasta puolestani tällaisen voisi järjestää vaikka joka päivä kunnes kaikki oppivat hyväksymään sen.

Vastamielenosoittajien "tulkaa homoilemaan" -huutelu oli inhottavaa ja siinä loukataan yksilön vapautta omaan seksualisuuteensa, tai ainakin vähätellään sitä koska se on ikäänkuin "väärä". Kylteissä puhuttiin myös natseista - mitä ihmeen tekemistä tällaisen priden järjestämisellä olisi kansallissosialismin kanssa?

Toisaalta jos joku hetero priden osanottaja käyttäytyi asiattomasti niin on kohtuutonta leimata sen vuoksi kaikki. Pidän erityisen vahingollisena sitä että esimerkiksi täällä ranneliikkeen keskusteluissa rakennetaan aika usein sellaista projektiota missä on ikäänkuin luonnollista että "hyvät homot taistelee ikuisesti pahoja heteroita vastaan".
Nimimerkki "Skag": En usko että täällä tai juuri muuallakaan kukaan näkee asiaa "hyvien homojen taistelua ikuisesti pahoja heteroita vastaan". Aivan eri asia on kamppailu seksuaalivähemmistöihin kuuluvien tasa-arvoisen aseman puolesta ja luutuneita asenteita vastaan.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat heikommassa asemassa yhteiskunnassa kuin vähemmistöön kuulumattomat. Vähemmistöillä on oltava tila vaatia yhdenvertaista asemaa. Väitteet esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ylikorostuneesta näkymisestä mediassa ovat lähinnä absurdeja. Mediaminuutteja voi laskea, eivätkä sateenkaari-ihmisiin liittyvät aiheet saa mainittavaa osuutta. Sanojen "hetero" ja "homo" esiintyvyys ei muuten ole käyttökelpoinen mittari.

Jokainen vähänkin ajatteleva ymmärtää sen, että suurin osa ihmisistä on suuntautumiseltaan käytännössä heteroita ja ovat identiteetiltään heteroita. Yhtä selvästi jokainen vähänkin ajatteleva ymmärtää sen, että heterona olemista ei ole ajettu ahtaalle, eikä tällaista ole näköpiirissäkään.

Homoja, lesboja, biseksuaaleja, transsukupuolisia, intersukupuolisia ja muihin vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä on olemassa. Näiden vähemmistöjen olemassaolon näkyminen ei millään tavoin heikennä näihin vähemmistöihin kuulumattomien asemaa, olemisen oikeutta tai mahdollisuutta näkymiseen.

Siitä on kyse.
niin no syrjäytyneiden homovastaiset heterothan vastustivat tasa arvoa ihan kaasuiskuin ja heteropridet on 24/7 käynnissä. ja kyllä homofobit pitävät homoja ali-ihmisinä, lyövät raamatulla päähän yms.

ja gay pride yrittää tuoda esille miten homoja syrjitään esim lain mukaan sekä mm työelämässä, koulussa, kadulla ym.

heteropridet taas tahtovat että kaikki homot olisivat poissa silmistä ja syrjintä ja natsi saksaan vertaaminen on ihan oikein koska siellä homoja syrjittiin ihan kimppuun käymällä valtion tuella, kuten monessa maassa vieläkin esim afrikassa ja venäjällä.

vastasin vaikka nimimerkki skag on trolli.