Homopari ja adoptiolapsi (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Onnellinen mies
  • 27.2.2013 15:16
Zwei Männer dürfen nicht Eltern sein -uutisen luettuani minua kiukuttaa, nolottaa ja hävettää se, että Euroopan Unionissa ei edelleenkään näitä asioita koskevia lakeja ole saatettu yhteneväisiksi. Euroopassa puhutaan juhlapuheissa lasten oikeuksista samalla kun niiden toteuttaminen jää käytännössä pelkiksi puheiksi. Suhteessa toisiinsa, yhteiskuntaan ja ympäristöönsä elävien mies- ja naisparien oikeudet perheenä, lasten huoltajina ja kasvattajina on toden totta syytä saada mitä pikimmin ajantasalle. On julmaa vääryyttä ja ihmisraakuutta olla myöntämättä lapselle oikeutta hänen rakastamiin, hänestä huolehtiviin ja häntä turvaaviin läheisiin, jotka arvostavat, rakastavat ja kunnioittavat lasta, sekä mahdollistavat hänelle elämän turvallisen rakentumisen kohti hänen tulevaisuuttaan. Tämän aikakauden ja ainakin suomalaisen kulttuurin häpeä on homoseksuaalien syrjintä ja epäarvoinen kohtelu yhteiskunnan jäseninä.

Kaikesta mielestäni, sielustani ja sydämestäni toivon Patrick´ille, Mike´lle ja Vuydo-pojalle ja heidän asialleen myönteistä ratkaisua. Samalla toivon, että ei kenenkään enää tarvitsisi joutu moiseen, nykyaikaan päivittämättömien lakien, epäinhimilliseen pyöritykseen.
  • 2 / 2
  • Onnellinen mies
  • 27.2.2013 15:53
Korjaus: Suhteessa toisiinsa, yhteiskuntaan ja ympäristöönsä vastuullisesti elävien mies- ja naisparien oikeudet perheenä, sekä lasten huoltajina ja kasvattajina, on toden totta syytä saada mitä pikimmin ajantasalle.