Yhdysvaltain hallituksen ulkoministeri Hillary Clintonin ja Setan edustajien tapaaminen oli agendalla (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 6.7.2012 20:14
Harmi että Seta missasi tuollaisen mahdollisuuden, jossa olisi ollut paljon mediajulkisuusarvoakin. Jos "aikataulusyy" tuon missaamiseen oli Seta:n puolella, olipa ajattelematonta.

Tänä vuonnahan kuitenkin uusi asia oli kahden ulkomaisen suurlähetystön osallistuminen Helsinki Priden kulkueeseen ja puistojuhlaan. Lauantaina Senaatintorilta Pride-kulkueen kärkijoukossa, Paavo Arhinmäen ja Oras Tynkkysen seurassa marssivat siis Usa:n ja Kanadan Suomen suurlähettiläät, Bruce J. Oreck ja Christopher Shapardanov. He olivat läsnä myös Priden puistojuhlassa.

Hieman yllätyin tuosta Kanadankin suurlähettilään osallistumisesta.

He ovat laittaneet Usa:n Suomen suurlähetystön viralliselle YouTube-kanavallekin videon ja kuvavideon Helsinki Pridestä. Videolla myös suurlähettiläiden tervehdyssanat Senaatintorilta. Puheesta ymmärtää Usan presidentti Obaman hallinnon kannatuksen hlbt-ihmisoikeuksile ja Pridelle ja ulkoministeri Hillary Clinton, joka äskettäin kävi Helsingissä, mainitaan eli Hillary on ilmeisestikin kannustanut heitä osallistumaan Prideen. Tässä linkit noihin:

http://www.youtube.com/watch?v=b52Zbp4lksU

http://www.youtube.com/watch?v=84cQV7FOifE