Sarjakuvasankari Vihreä Lyhty Alan Scott kaapista ulos (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 3.6.2012 20:48
Ja siinä menee taas puurot ja vellit sekaisin, kun naisen kanssa naimisissa olleesta biseksuaalista tehdäänkin mukamas homo. Ruokkii vain joidenkin ajatuksia siitä, että homona oleminen on muka valinta ja että homot menisivät muka naisten kanssa naimisiin.

Tuosta Green Lanternistahan tehtiin viime vuodeksi leffakin, jossa pääosaa esitti Ryan Reynolds - leffan mahdollisesta jatko-osasta tulisikin sitten varsin kutkuttava, homoyleisöllekin.
Niin, vaikea sanoa, onko kyse biseksuaalisuudesta vai homoseksuaalisuudesta. Sen voi lopulta määritellä vain itse ja yksin. Tai tässä tapauksessa tarinan kirjoittaja. On paljonkin tapauksia, jolloin oma (umpi)homoseksuaalisuus on löytynyt vasta vanhoilla päivillä, perinteisen perheellisen heteroelämän jälkeen. Olo on kuulemma kuin palapelin palat loksahtaisivat kohdilleen.
Voihan naimisiin mennä naisen kanssa pelkän kulissinkin takia, vaikka kuinka olisii homo.
  • 4 / 4
  • Marvel-fani
  • 12.6.2012 19:20
Mitä tarkoittaa "Naisen kanssa naimisissa ollut biseksuaali"?
Eikö alkuperäinen Alan Scott ollut ihan hetero,mutta kun DC päätti ns. aloittaa alusta kaikki sarjakuvansa (tavoitellakseen nuorempaa lukijakuntaa) niin "Uudesta" Alan Scottista päätettiin tehdä homo? Vanhan DC-universumin eli Earth 1:n ja Earth 2:n eli uuden DC-universumin Alan Scott ovat periaatteessa kaksi eri henkilöä.
Alan Scotti ei ole ainut jonka taustoja muutettiin tässä yhteydessä (esimerkiksi Wonder Womanin alkuperää muutettiin niin että uusissa tarinoissa hän on Hippolytan ja Zeuksen tytär vaikka alunperin hän oli savipatsas,jonka jumalat olivat muuttaneet eläväksi.)