UK: Merkittävä päätös. Ääriuskovainen eheyttäjäpsykoterapeutti menetti oikeutensa (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 24.5.2012 22:58
Minulla on myös henkilökohtainen kokemus aikeista hoitaa homoutta erikoisella tavalla. Aikana, jolloin homoseksuaaliset teot olivat vielä rangaistavia Suomessa (->1971) kävin yleislääkärin (!) juttusilla kertomassa ahdistuneisuudestani. Syyksi mainitsin homoseksuaalisuuteni. Hän oli valmis kirjoittamaan LSD-reseptin. Sitä myytiin apteekeissa Suomessa kahtena eri valmisteena. LSD:tä käytettiin psyyken lääkkeenä vuosina 1947-1965 (Wikipedia). Sen jälkeen se poistettiin apteekeista.

Onnekseni luin jonkin amerikkalaisen lehtikirjoituksen, jossa varoitettiin LSD:n käyttämisestä psyyken hoitamiseen. En uskaltanut lähteä sitä kokeilemaan. Sen sijaan lääkäri kirjoitti testosteronia, jota nappailin jonkin aikaa. Kun sillä ei ollut minkäänlaista vaikutusta yhtään mihinkään, lopetin niidenkin käytön.
  • 2 / 6
  • Homopallero
  • 25.5.2012 13:01
Vai yritettiin homoista tehdä "oikeita miehiä" testosteronia ja huumeita syöttämällä. Nauraako tuolle pitäisi vai itkeä? Itselleni tuli ihan kylmän väreet ja syvä inhon ja vastenmielisyyden tunne. Kunpa Juhanin kokemukset olisivatkin mennyttä aikaa, mutta kun sisäministerinäkin on samanhenkinen puoskaroiva, kiihkouskonnollinen homovihaaja, joka vastoin oman ammattikuntansa parempaa tietämystä valehtelee homoseksuaalisuuden olevan psyykkinen häiriö.
  • 3 / 6
  • Onnellinen mies
  • 25.5.2012 13:14
Kun ei tiedä pitäisikö noille homoseksuaalien heteroseksuaaleiksi muuttamisille itkeä vaiko nauraa, niin parhainta lienee olla tekemättä kumpaakaan ja sensijaan katsoa elämässään mihin menee mukaan ja mistä pysyy erossa.

Jo aikuistuneista ja elämänsä horisonttiin tutustuneista en niinkään ole huolissani, he jo pystyvät, ainakin kohtuullisesti, katsomaan mihin menevät mukaan ja mistä pysyvät erossa. Huolissani olen nuorista homoseksuaaleista, joita kohtaan ympäristön nurja suhtautuminen aiheuttaa usein syrjäytymistä ihmis-suhteissa, vahingoittaa vankan itsetunnon rakentumista ja hankalimmissa tilanteissa saattaa johtaa pyrkimyksiin kieltää oikeutensa omaan, syntymänsä perusteella muodostuneeseen seksuaaliseen suuntaukseen.

Homoseksuaalisuuden synnittely, syyttely, syrjintä, pilkka, iva jne. on yksi henkisen ja hengellisen terrorismin muoto. Ensin ympäristö luo omalla raakalaismaisella suhtautumisellaan ahdistavan ongelman ja sitten tarjoaa " parantavaa hoitoa " rukouksilla, kätten päälle panemisilla, kastraatiolla, lääkehoidoilla ( LSD, testosteroni tbl, Sustanon 250 mg injektiot... ) ja tempputerapioilla.

Ihmisen seksuaaliseen suuntaukseen kajoaminen on julmaa ja raakalaismaista. Jokaisella on syntymänsä perusteella oikeus siihen seksuaaliseen suuntaukseen, joka hänelle on muodostunut. Kenenkään ei tarvitse ympäristönsä mieliksi edes pyrkiä olemaan joku muu jossakin muualla.

Homoseksuaaleja on toistuvasti pyritty " kaapittelemaan " homofobisen ympäristön toimesta. Homofobiset joutavat itse luomiinsa häpeän kaappeihin tutkiskelemaan tekemisiään ja sanomisiaan.

Niin tässä yhteiskunnassa, kuin maailmassakin, tarvitaan ihmisen seksuaaliseen suuntaukseen kohdistuvien muutospyrkimysten kriminalisoimista. Jo tähän mennessä on asiassa jahkailtu liiankin pitkään ja niin yksilöiden kuin kokonaisten sukupolvien elämänaika on tuhraantunut sensijaan, että jokainen voisi rakentaa elämäänsä onnellisena ja rakastettunakin oman olemassaolonsa mukaisesti itselleen soveltuvissa elämänsä yhteisöissä aina ja kaikkialla.
  • 5 / 6
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 25.5.2012 23:22
Olli, ranneliike.netin lukijoille tekisit palveluksen, jos noukkisit massiivisesta aineistostasi tähän keskusteluun lyhyesti jonkin keskeisimmän seikan, joka sivuaa uutisen aihetta.
  • 6 / 6
  • Havainnoija
  • 6.10.2012 0:42
Eheytysterapointia harjoittanut äärikristillinen Leslie Pilkington on nyt vihdoinkin saatu erotettua, sillä artikkelissa mainittu Britannian suurin terapeuttien järjestö BACP (yli 30 000 jäsentä) erotti Pilkingtonin jäsenyydestään keskiviikkona.

BACP totesi kesällä 2011 Pilkingtonin syyllistyneen hoitovirheeseen, sillä hän kertoi toimittaja Patrick Strudwickille vuonna 2010 muun muassa, että homous on mielisairaus, jonka voi parantaa. Patrick teki valituksen, jonka käsittely ja lopullinen päätös kestivät näin kauan, koska Pilkingtonille annettiin pitkä valitusaika ja niin edelleen. Byrokratia työllistää myös Britanniassa, sillä koko prosessi kesti peräti 2,5 vuotta.

http://www.pinknews.co.uk/2012/10/04/uk-journalist-welcomes-bacp-decision-to-strike-off-anti-gay-therapist/

BACP on nyt sitten vihdoinkin valistanut jäseniään siitä, että homous ei ole mielenterveyden häiriö ja terapeuttien on pidättäydyttävä kaikesta käännytys- ja eheytysterapoinnista:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/9580118/Psychotherapists-warned-against-offering-sexuality-conversion-treatment.html

Britannian toiseksi suurin psykoterapeuttien järjestö antoi vastaavat ohjeet vuonna 2010, sillä oli ilmennyt, että osa sen jäsenkunnasta syyllistyi eheytyspuoskarointiin.
---
Tässä eheytyspuoskaroinnin paljastanut toimittaja Patrick Strudwick kertoo koko tapahtumaketjun, joka paljastaa terapeutteja valvovien järjestöjen saamattomuuden ja hitauden. Eräs keino hengenvaarallisen eheytyspuoskaroinnin lopettamiseksi on koko maata koskeva eheytyskieltolaki ja sen kunnollinen valvonta.

http://www.independent.co.uk/voices/comment/psychotherapist-who-tried-to-cure-me-of-homosexuality-has-at-last-been-struck-off-8197844.html