´8´ suorana Los Angelesista (juttukommentit)

  • 2 / 3
  • human
  • 4.3.2012 22:36
Tuon näytelmän voi myös ladata YouTubesta videotiestona omalle koneelleen jos käyttää Firefox-selainta ja asentaa siihen esim. tämän lisäosan

https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/video-downloadhelper/

Sitten vaan käynnistää YouTubesta videon katselun, jonka jälkeen Firefox-selaimen yläosassa tuon em. lisäosan (DownloadHelper) kuvaketta klikaten voi valita, minkä tasoisena (kokoisena) videotiedoston lataa ja minne sen koneellaan tallentaa. Videon koko on suuriimmillaan 1,1 gb ja nopealla internet-yhteydellä sen lataus kestää muutaman minuutin, hitaammalla jopa tunnin. Etenkin hitaammalla internet-yhteydellä samalla kannattaa Firefox-selaimessa keskeyttää videon katselu YouTubesta ja antaa tiedoston latautua tuolla latauslisäosalla.

Mikäli käyttää Windowsia, voi siihen videon katsomiseksi olla tarvetta asentaa lisävideokoodekkipaketti (standard-versio) täältä

http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

Tuon asennuksessa valitse asennusvalintojen loppupuolella sen videokoodekit kytkettäviksi Windowsin Media Player -sovellukseen.

Kommenttia muokattu: 04.03.2012 klo 22:40
Tuossa "8" -näytelmässähän on mukana myös suomalais-sukujuurinen, mutta amerikassa syntynyt Christine Lahti, joka Jamie Lee Curtisin kanssa esittää näytelmässä prop 8:n kumoamiseksi syytteen nostaneita Kris Perryä ja Sandi Stieria. Christine Lahden roolia ja roolisuoritusta on kehuttu näytelmän kommenteissa.

http://www.buddytv.com/articles/glee/watch-the-new-prop-8-play-with-44292.aspx

Yleisön joukossa näytelmää esitettäessä oli paljon tunnettuja näyttelijöitä ja julkisuuden henkilöitä, mm. Barbra Streisand, miehensä James Brolin, sekä Sally Field, Vanessa Williams, Leonard Nimoy, Toni Collette, Sofía Vergara ja Kalifornian varakuvernööri Gavin Newsom.

Prad Pitt on puuhaamassa myös tuottajana elokuvaa The Normal Heart, joka kertoo AIDS:n tulosta ja vaikutuksista New Yorkiin 1980-luvulla. Siihen on tulossa nimekäs näyttelijäkaarti, mm. Matt Bomer, Mark Ruffalon, Julia Roberts, Alec Baldwin.

http://www.gay.net/entertainment/2012/01/23/mark-ruffalo-falls-matt-bomer-normal-heart