Soini saattaa äänestää Haavistoa kakkoskierroksella (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 23.1.2012 19:08
Soini taitaa poliittisen pelin. Puhe poliitikon suusta jonkun kilpakumppanin suvaitsevaisuudesta on aina epäilyttävää. Minulla ei juuri nyt ole mielikuvaa Soinin ja Niinistön suhtautumisista toisiinsa. Mielestäni Soini kiusaisi tuolla ilmoituksellaan Niinistöä oikein kunnolla.

Kommenttia muokattu: 23.01.2012 klo 19:09
  • 2 / 6
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 23.1.2012 21:39
Nyt uutisissa jo kerrotaan Soinin vetäneen lupauksensa takaisin. Tuuliviiri!
Timo Soini kertoi saattavansa äänestää Haavistoa, sitten hän kertoi, ettei kerro mitään, seuraavaksi hän oli kallistumassa Haaviston kannalle, mutta viimeisimmän tiedon mukaan ei nyt sitten kuitenkaan. –Aha.

Perussuomalaisten saama monen miljoonan puoluetuki mahdollisti osallistumisen eri kampanjoihin, joista ainakaan tämä viimeisin ei mennyt ihan putkeen. Soini kertoi satsaavansa täysillä, mutta kun saalis jäi vähäiseksi, kampanjatyömies Putkonen paljastikin totuuden: -Kyllä viesti oli aika selkeä koko vaalien ajan, että emme halua Soinia presidentiksi, vaan seuraavaksi pääministeriksi. Itähelsinkiläisetkin haluavat nähdä Soinin mieluummin pääministerinä. –Aha.

Varapuheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala, joka tuli tunnetuksi mm. homovihamielisyydestään, jätti varapuheenjohtajan tehtävät, sillä systeemit oli kuulemma puolueessa huonosti hoidettu. Presidentinvaalikampanjasta hän toteaa: -Tämä homma ryssittiin ihan itse.
Saarakkalakaan ei näemmä ymmärrä, että syy oli siinä, että kansa ei halua nähdä Soinia presidenttinä.

Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtaja ja kansanedustaja Juha Väätäinen raivostui päivällä radiohaastattelussa, tarttui mikrofoniin, jolloin lähetykseen tuli katko. Toimittaja joutui kertomaan katkon syyn, jolloin Väätäinen sanoi: -Toimittaja toimii häiriönä. Hän puhuu ihan pupuasiaa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012012315114511_uu.shtml

Kansanedustaja Penttihauveli Oinonen, joka ei tykännyt osallistua linnanjuhlien homotansseihin, on palannut parrasvaloihin. Hän antoi päivällä haastattelun, jossa kertoi, miksi ei äänestä Haavistoa: -Meillä on "hivenen" eri näkökanta seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyvissä asioissa.
Ajatella kuinka originelli vastaus! Jonka voi lisäksi ymmärtää monella tavalla.

Välillä olin pitkästymäisilläni, mutta onneksi perussuomalaiset muistivat tärkeimmän tehtävänsä eli sirkushuvit ja kansan viihdyttämisen. Kansahan kaiken maksaa, joten jokaisella on lupa nauraa ja kritisoida.
  • 4 / 6
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 24.1.2012 7:29
Soinin ahkera sivakoidensa kääntely viittaa siihen, että perussuomalaisten leirissä asiat ovat pahan kerran sekaisin. Soinilla on käytettävänään iso voitto ja iso kasa rahaa. Soini on minun näkemykseni mukaan jotenkin puun ja kuoren välissä. He eivät suostuneet hallitukseen, mitä vaalivoitto olisi ehdottomasti edellyttänyt. Omat äänestäjät ja puolueen jäsenet ovat muuttuneet rauhattomiksi, kun isosta Jytkystä onkin vain vähän todellisia vaikutuksia. Soini on tähdännyt kunnallisvaaleihin. Saas nähdä, kuinka siinä käy. Niihin vaaleihin on Soinin kannalta liian pitkä aika.

Soinilla on nyt käsissään kapallinen kirppuja, joiden hallitsemisessa puheejohtajan taidot ovat tosikoetuksella. ;-)