Rugbykapteeni kaapista (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • oscari
  • oscari
  • 1.11.2011 10:39
Milloinkahan meillä Suomessa esim. joku lätkänpelaaja pystyy moiseen? Minäkin voisin sitten fanittaa...
  • 2 / 2
  • Ossi Halme
  • 1.11.2011 19:48
Viitaten oscarin kommenttiin: sitä saa odottaa, mutta enemmän ihmettelen sitä, että kukaan/ketkään ei ole älynnyt "kosiskella" tästä uutta faniryhmää. Muistan jostain (en muista mistä) lukeneeni, että tämä hyödyntämätön kohderyhmä on paitsi keskimääräistä uskollisempaa jengiä, myös keskimääräistä enemmän käteistä käyttävä fanijoukko.

Periaatteesa oikeaan paikkaan heitetyt pari lausetta tai "jotain muuta" riitäisi päänavaukseksi ja varmasti tekisi tehtävänsä. Voi olla, että näin on joku jo jossain haastattelussa tehnytkin, mutta palstatilaa on ollut just sen verran vähän, että kommentti ei ole ikinä päätynyt julkaistavaksi (edes nettiversiossa, missä palstatila on tunnetusti rajallinen...). Veikkaan, että ensiksi apajille ehtivä korjaa potin riippumatta paikkakunnasta, jos kv-esimerkkejä on vähääkään uskominen. Jos pelkona on joku leimautuminen tai jonkun toisen kannattajaryhmän etääntyminen, niin sanon vaan että paskan marjat. Saavutettuun etuun nähden se on minimaalinen tappio, jos pari muovituoppi kädessä, sinapit rinnuksilla olevaa tyyppiä jättää protestiksi pari peliä väliin tai joku angstin vallassa oleva nettikirjoittaja heittää solvauksen, jonka moderaattori tuhoaa vartissa.

Tässä suhteessa Suomi on markkinoinnin ja PR:n kehitysmaa. Jos tietäisin ketä syyttävällä sormella osoitella, niin osoittelisin heti. Katsokaa nyt jotain Sean Averya: mies on taalakaukaloiden rasittavin jätkä, ei erityinen pistemieskään ja paikoin toilailuissaan holtiton, mutta vetänyt puheillaan ja tekosillaan aika ison ja horjumattoman tukijoukon vähemmistön riveistä. SA on sittemmin tehnyt aika paljonkin kuin sanonut paria kaunista sivulausetta, mutta kuitenkin.