Perussuomalaiset: pois vihreä homo- ja lesboliittovouhotus (juttukommentit)

  • 1 / 13
  • Hannu, Tre
  • 25.9.2010 18:17
Olipa hyvä, että hra Saarakkala toi näinkin selkeästi esiin ns. perussuomalaisten arvomaailman: homoviha, muukalaisviha, viha ruotsinkielisiä, vihreitä jne. kohtaan. Ns. perussuomalaiset vastustavat näin ollen perustuslakia, joka takaa samat oikeudet kaikille ja kieltää samalla syrjinnän.
Nyt on otettava yhteyttä sekä hetero- että homotuttuihin ja alettava suunnitella keinoja perussuomalaisroskasakin älyttömyyden vastustamiseksi.
  • 2 / 13
  • Hannu, Tre
  • 25.9.2010 19:58
Lisäys: kansanedustaja Oras Tynkkynen kommentoi Aamulehden nettisivuilla Saarakkalan möläytyksiä.
  • 4 / 13
  • JesseJones
  • 26.9.2010 0:11
"Ainakin 12 % äänestyshalukkaista voi erittäin huonosti."

Olettaen, että ne ajattelevat asiaa tunteella, mikä on todennäköisesti aika väärä lähestymistapa siihen sakkiin. Aiemman tutkimuksen mukaan ne ovat keskituloisia huonosti koulutettuja protestiäänestäjiä.

Luulen, että persut menivät kannatuksessa SMPeen kaikkien aikojen huipun ohi. Olisikohan SMPeen maksimikannatus ollut 10.5%.

Oras Tynkkynen on huolissaan, että persujoukot vievät häneltä ministeripaikan http://www.vihreat.fi/node/5300 sysäämällä vihreät ja RKPeen ulos hallituksesta. Se taannoinen puolivillainen vihreiden juridinen rähinöinti persujen kanssa oli strategisesti vikatikki, koska ensinnäkin politiikkaa harvemmin tehdään niin ja toiseksi persujen juridinen tuki oli vihreitä parempi.

Persut siis suunnittelevat muokkaavansa seuraavan hallituksen mielensä mukaiseksi. Isoihin puolueisiin he eivät voi vaikuttaa, mutta ulos lentävät vihreät ja RKP, tilalle tulee tietysti jeesustelijat. Ehkä vasemmistoliitto myös.

Vihreiden kannattaisi nyt halata RKPeetä ja vasemmistoliittoa. Vihreät ampuivat myös itseään jalkaan julistautumalla naisten puolueeksi, se rajoittaa äänestäjäpohjaa.

Miten strategisesti noin kömpelö puolue pääsee vaaleista toiseen edes eduskuntaan?

3 suurta vastaavat varmaan persujen nousuun vaatimalla lisää kilpailukykyä? Eläkeiän nostokin taisi juuri lykkääntyä vaalien yli. Ja vaalirahaakin varataan kuumeisesti tilaamalla kaikenlaista kivaa veronmaksajien rahoilla kivoilta tutuilta gryndereiltä.

Persujen kannatustutkimus elokuulta:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/100396-is-taman-takia-timo-soinin-kannatus-nousee

SMP oli tämmöinen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Maaseudun_Puolue
JesseJones.
En tarkoittanut, että he ajattelevat tunteella, vaan, että heillä on omia ongelmia, joita prosessoivat ulkoistamalla ne. Ulkoistaminen voi tapahtua monella tavalla.
  • 6 / 13
  • Rokkihomo
  • 26.9.2010 2:32
"Miten strategisesti noin kömpelö puolue pääsee vaaleista toiseen edes eduskuntaan?"

Koska yrittävät olla pelaamisen sijaan rehellisiä?

Nimim. puoluekirjaton
  • 7 / 13
  • vaeltaja2006
  • 26.9.2010 5:08
Soini haluaa luoda perussuomalaisista puolueena luotettavan mielikuvan. Viimeksi viime viikolla hän a-studiossa lausui, että puolueesta on saatava pois äärimmäiset hörhöt. Se on lähellä aivopesutaktiikkaa.

Äänestäjän ongelma on siinä, ettei kukaan tiedä, missä perussuomalaiset loppuvat ja mistä alkavat vielä äärimmäisemmät puolueet (jos niitä on). Raja liukuu, liukuu kohti ääripäätä.
Surullista kyllä, äänestäisin varmaankin persuja heidän maahanmuuttokriittisyytensä vuoksi, mutta heidän homovihamielisyytensä vuoksi en sitä tule tekemään.
Vaeltajan kommenttiin:
Oikea ja vasen ovat politiikassa ympyrän kehällä. Kun ne erkanevat riittävän kauaksi toisistaan, ne lopulta kohtaavat...

Muuten. Miten ihmeessä maassa, joka on suunnilleen joka toinen vuosi ollut pelkästään Norjan kanssa kilpaillessaan "maailman protestanttisin maa", voi olla itseään perussuomalaisiksi kutsuva puolue, jonka puheenjohtaja on katolinen?
Paavin opit kunniaan puheenjohtajan siunauksella?
  • 9 / 13
  • Public eye
  • 26.9.2010 19:11
Mielenkiintoisia sanavalintoja muuten, Pete. Persut ovat siis maahanmuuttokriittisiä mutta homovihamielisiä.
Kelpaisivatko he sinulle, jos olisivatkin vain homokriittisiä mutta sen sijaan maahanmuuttovihamielisiä?
Siitä ei kyllä ole pelkoa, etteikö RKP hallituksessa istuisi seuraavallikin vaalikaudella. Eikös se nimenomaan ole RKP, jolle vaalien voittaja valitsee hallituskumppanit?
Perussuomalaisia liian vasemmistolaisena pitävä ryhmä on nyt tehtailemassa uutta puoluetta, joka tottelee nimeä "Vapauspuolue", kertoo Helsingin Sanomat.

Vapauspuolueen asialistan kärjessä on maahanmuuttovastaisuus. Eduskuntavaaleihin tähtäävä ryhmä on saanut kasaan tarpeeksi kannattajakortteja, jotta ryhmä voidaan rekisteröidä puolueeksi.

Vapauspuolueen puheenjohtaja on Kalevi Helo. Puolueen piirissä vaikuttaa myös sakkotuomioita kansanryhmää vastaan kiihoittamisesta saanut turkulainen kunnanvaltuutettu Olavi Mäenpää.
Jees. Tervetuloa vapauspuolue, ole hyvä ja hajota äänet!

Ja toivottavasti äänestyspäivä osuu la tai su -aamuun, jolloin suurempi osa pölvästeistä on krapulassa.
Ja sataa saisi myös, kautta maan, mutta erityisen rankasti Turun reunamilla ja Itähelsingissä.
>"Miten strategisesti noin kömpelö puolue [viherpipertäjät] pääsee vaaleista toiseen edes >eduskuntaan?"

>Koska yrittävät olla pelaamisen sijaan rehellisiä?

Cronberg pörryytteli citymaasturilla ja perämoottorilla.

Ydinvoiman kohdalla vihreät ovat kääntäneet takkinsa.

Viherpipertäjät ottavat ympäristöasioilla jarruttamisen puheeksi vain silloin kuin heille itselleen sopii. Esimerkiksi Tampereella gryndereiden tekemisistä ei jää mitään hiilijalanjälkeä. Rakentaminen on valtapuolue vihreiden mielestä melkein ympäristöteko.

Poliitikkoja tehdään rahalla eli mainoksilla. Paljonkohan viherpipertäjät saavat seuraavissa vaaleissa rahaa rakennusliikkeiltä.

Turkulainen Janina Andersson jää eläkkeelle nelikymppisenä eduskunnasta. Mikäköhän lienee moisen teon hiilijalanjälki?

Varsinais-Suomen vaalipiiristä Ville Niinistöltä voi tiedustella, miten siellä sattui sellainen sekaannus, että kaksi vihreiden ehdokasehdokasta törmäsi toisiinsa ja huomasi, että heille kummallekin oli väitetty, että he tulisivat olemaan ainoita ehdokkaita.

Vihreiden sisäpiiristä yleinen arvio vihreistä on, että aate on ihan hyvä, mutta nämä puolueen ihmiset ovat kyllä ihan sitä itseään.

Noinhan se on politiikassa. Mitä paremmin näyttelet aitoa, sitä paremmin pärjäät.

>En tarkoittanut, että he ajattelevat tunteella, vaan, että heillä on omia >ongelmia, joita prosessoivat ulkoistamalla ne. Ulkoistaminen voi >tapahtua monella tavalla.

No se kyllä vaikutti siltä, että sinun mielestäsi "natseilla oli varmaan huono päivä, kun ne tekivät juutalaista nahkarumpuja".

Politiikka on omien etujen ajamista, ja ei sillä ole väliä, poistaako joku eturyhmä omia ongelmiaan (kuten homot) vai hankkiiko lisää etuja entisten päälle (sikarikkaat).

Asiat harvemmin myöskään edistyvät abstraktilla lässytyksellä.

Persupoliitikkojen tavoitteena on ollut koota tyytymätön vaalikarja ja tarjota sille valheellinen näennäisratkaisu, jonka perässä niitä juoksuttaa. Maassa on 30 000 ulkomaista rakennusmiestä ja saman verran kortistossa. Persut ovat tasan tarkkaan välttäneet puhumasta tästä, koska eivät halua suututtaa mahdollisia vaalirahoittajiaan. Persut ovat tehneet aika selväksi, että raha kelpaa keneltä tahansa. Jostain syystä he eivät kuitenkaan odota rahaa vihreiltä tai ruotsinkielisiltä. SMPeelläkin taisi olla ruotsinkielinen alajaosto, vaikka ne Ahvenanmaata olivatkin myymässä. Suomen osien myynti taitaa olla ihan rikoslaissa kiellettyä.

Yksikään isoista puolueista ei ole sanoutunut irti hallituksesta persujen kanssa