Pornotähti moittii seksituristeja (juttukommentit)

> "Anti-israelilaisuus merkitsee myös antisemitismiä."

Ei välttämättä mene noin. Tuo on se natsi-valttikortti jota Israel surutta käyttää kun heitä kritisoidaan joistain asioista (esim. palestiinalaisten maiden ryöstämisestä siirtokuntien avulla). Voi olla Israel-krittinen ja silti olla juutalaismyönteinen. Voi myös kritisoida jotain osaa Israelin politiikasta ja hyväksyä toisen osan.
ja etenkin Suomessa juutalaisvastaisuudella ja Israelin valtion toimien kritisoimisella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Joissain Keski-Euroopan maissa asiaan tietysti liittyy menneisyyden ja lähemmänkin historian painolasteja.
  • 3 / 11
  • Codpiece
  • 18.7.2007 10:51
Ei antisemitismillä ja Israel-vastaisuudella ole tietenkään mitään tekemistä toistensa kanssa. Alkuperäisessä viestissä tarkoitettaneen, että jotkut israelilaiset tai juutalaiset saattavat tulkita jälkimmäisen edelliseksi.
  • 4 / 11
  • Dragon-85
  • 18.7.2007 11:59
Jep, antisemitismillä ja -sionismilla on aika vähän tekemistä keskenään.
Minä olen Israelin ystävä. En ole koskaan käynyt siellä, mutta mielenkiintoa on ollut. Tuollainen "tuomiojalaisuus" tässä kysymyksessä on tyhmyyttä, Erkin tapauksessa myös erikoisuuden tavoittelua ja halua vetää huomiota itseensä. On turha kuvitella että palestiinalais- ja muslimi-piirit, puhumatta sitten akselin ääripää al-qaedasta, jotenkin arvostavat länsimaisten sikojen humanismin osoituksia. He eivät niitä halua/tarvitse. Länsimaisen/kristityn maailman on osoitettava lojaalisuutta Isrealille islamin vastavoimana. Maailma on ajatunut tällaiseen vastakkainasetteluun ja siinä on enempi tai vähempi valittava puolensa. Huom. minulla ei ole sinällään mitään arabeja ja muslimeja vastaan, mutta luottamus kyseisiin tahoihin on aika kortilla, sille en mahda mitään.
Mitä seksiturismiin arabimaissa tulee, niin luulen kyseisen ilmiön johtuvan siitä että moniin länsimaisiin homoihin vetoaa arabien tyypillinen ulkonäkö. Itseeni myös, mutta en ole niin lapsellinen -ainakaan enää- että kiihottava ulkomuoto tarkottaisi myös kiihottavaa persoonaa tai seksikokemusta. Muutamat seksikokemukseni arabien kanssa, joihin EI ollut vaikuttimena heidän arabiutensa, olivat aika tavalla epäonnistuneita.

En tosin syytä siitä partnerejani. Typerästi tulin luulleeksi että länsimaissa asuvan ja homoudesta kiinnostuneen arabimiehen kanssa voisi olla kuten kenen tahansa länsimaalaisenkin, mikä osoittautui harhaksi.

Mitä "pantavana olemiseen" tulee, niin käsityksenbi mukaan useatkaan arabihomot eivät ole aktiivisia, vaan jopa päinvastoin. Tietysti btm-tyyppejä saattaa säväyttää monien arabien valtaisa siitin, mikä vaikuttaa joillakin seksituristiksi lähtemiseen.

Sitten valitettavasti on tietenkin se, että arabimaissa voi alhaisen työllisyyden ja tulotason "ansiosta" saada helposti alaikäistä maksullista seksiseuraa, kaikkiin pedofiileihin ei vetoa aasialainen ulkonäkö.
Shamrox kirjoitti:

> "Tuollainen "tuomiojalaisuus" tässä kysymyksessä on tyhmyyttä, Erkin tapauksessa myös erikoisuuden tavoittelua ja halua
> vetää huomiota itseensä. On turha kuvitella että palestiinalais- ja muslimi-piirit, puhumatta sitten akselin ääripää al-qaedasta,
> jotenkin arvostavat länsimaisten sikojen humanismin osoituksia."

Vähän outo kommentti. Ikään kuin (Erkkään) ei saisi sanoa mitään arvostelua Israelista sen vuoksi että se voitaisiin tulkita erikoisuuden tavoitteluksi!!!

Eli huit helvettiin oikeudenmukaisuuden tavoittelu, humaanit arvot, ihmisoikeudet jne. jos vaatimukset kohdistuvat Israeliin???
Aivan, Erkki on yksi poliitikoista, joilla vielä on periaatteita ja aatteita, tasa-arvoa unohtamatta, äänestäjiä nuoleskelematta.
  • 9 / 11
  • Pora-liike
  • 21.7.2007 8:24
Erkki Tuomioja ja Osku Pajamäki ovat sosiaalidementiapuolueelle kuin Waterworldin kuolleet ruumiit, joita puolueen porvarit eli Lipponen, Sailas ja Heinäluoma nykivät naruista niin että näkyy siltä että ne tervehtisivät köyhää kansaa.
Älkää menkö retkuun!
Onko Michael Lucas itse juutalainen, kun tollaista juttua päästelee? Itselläni ei ole mitään juutalaisia vastaan, mutta Israelin en soisi olevan olemassa ainakaan nykyisessä muodossaan.
Israel olisi pitänyt perustaa Saksan Baijerista ja Itävallasta erotetulle kaistaleelle (siis ei koko Baijeria eikä koko Itävaltaa).

Nyt meillä tosin voisi olla PLO:n sijaan BLO :o