Heath Ledger kuollut! (juttukommentit)

Tämä uutinen kosketti ja teki hyvin surulliseksi. Oma ensimmäinen ajatukseni: "Liian paljon, liian varhain!"

Syyt hänen kuolemaansa ovat vielä epäselviä. Läheiset ovat toivoneet medialta pidättyväisyyttä.

Laaja ja asiallinen kirjoitus:
http://www.365gay.com/Newscon08/01/012208ledger.htm

Sain kirjoituksesta mielikuvan, että työn alla oleva rooli Joker, psykopaatti massamurhaaja, pääsi tai hän päästi liikaa nahkansa sisään. Hän ei pystynyt irtautumaan roolista vapaa-aikanaan. Se kulutti hänet ehkä loppuun. Ensimmäisten tietojen pohjalta Heath Ledgerin kuolema vaikuttaa tapaturmalta.
365gay.com-uutinen kertoo, että tehty ruumiinavaus ei antanut vastausta kysymykseen kuolinsyystä. Lisää tutkimuksia tarvitaan. Ne vievät aikaa kymmenisen päivää.
  • 5 / 20
  • hymytyttö
  • 23.1.2008 21:17
Jo vain meni kyllä päivä vähän pilalle kun tämän kuulin :(
  • 7 / 20
  • SaintJudy
  • 24.1.2008 13:24
Juuri kun tuosta kollektiivisesta vuoristo-draamasta luuli päässensä...

Rauha sielullensa kuitenkin.
  • 8 / 20
  • Napalmia
  • 24.1.2008 18:11
Voiko olla joku sydämen rytmihäiriö tai aivoverenvuoto? Jos sydän on lakannut toimimasta?
Ledgerin näyttelijätoverista ja hyvästä ystävästä Jake Gyllenhaalista on kuultu varsin vähän Ledgerin kuoleman jälkeen. Muutamasta uutisesta voisi päätellä Gyllenhaalin ottaneen Ledgerin kuoleman todella raskaasti.

Näillä kahdella miehellä vaikutti olevan lämmin suhde ja hyvä kaveruus. Gyllenhaal on Ledgerin pienen tyttären kummi.
Heath Ledgerin kuolema oli traaginen onnettomuus, ei itsemurha. Hän oli nauttinut kuutta eri lääkettä ja niistä syntyi akuutti myrkytystila. Oxycodon - kipulääke, hydrocodon - yskänlääkkeen ainesosa, diazepam - rauhoittava, temazepan - puudutusaine, alprazolam - angstia vastaan, doxylamin - unilääke. Niistä syntyi tämä onnettomuuus. Kovat aineet iltalääkkeiksi.
http://www.jolie.de/artikel/Life-Guides-Stars-Trends-Star-News-Heath-Ledger-ist-tot_41749.html
Voi hitto! Jos minulla itselläni olisi kourassa läjä tuotteita, joiden kauppanimien päätteet olisivat -don, -pam, -pan, -lam ja -min, johan minulla itsesuojeluvaisto heräisi konsultoimaan lekuria ennen kuin niitä suuhuni nakkaisin.
Wikipedian mukaan Oksikodoni on yksi voimakkaimmista kipulääkkeistä, mitä voi ottaa suun kautta ja sitä käytetään leikkauksien jälkeen ja syöpäkipuihin. Hydrokodoni on ilmeisesti samanlainen, jota saa vain USA:ssa.

Xanor( Alpratsolam ) on paniikkihäiriölääke ja aiheuttaa nopeasti riippuvuuden, jopa 2 viikossa. Kaikenkaikkiaan 3 erilaista bentsodiatsepaamia ja yksi rauhoittava antihistamiini ja kaksi voimakasta kipulääkettä. Hengittäminen pysähtyi.
Tuttavani saapui takaisin Suomeen usean vuoden Yhdysvalloissa oleskelun jälkeen. Puhuimme suomalaisesta työuupumuksesta (burnout). Suomessa se oli erityisen paljon julkisuudessa siihen aikaan. Usalaisessa mediassa en siihen paljoa ole törmännyt, eikä ollut hänkään. Kysyin, että miksi asiasta ei siellä puhuta. Hän totesi, ettei ole tarvetta, koska ihmiset hoitavat työuupumuksen tms. heittämällä sopivia pillereitä naamaansa.

Noista lääkekuolemista on sielläkin puhuttu ajoittain. Hollywoodissa tähdet tappoivat vahingossa ennenkin itsensä nappailemalla psyykenlääkkeitä ja viinaa yhtä aikaa. Se on paha yhdistelmä joidenkin lääkkeiden kanssa. Heath Ledgerin kohdalla ei taidettu puhua alkoholista lääkkeiden kanssa.
Heath Ledgerin hautajaisiin osallistui perheen ja ystävien lisäksi Hollywood-julkkiksia. Ledgerin entinen rakastettu, näyttelijä Michelle Wiolliams tuli paikalle poliisisaattueessa vanhempiensa, sisarensa ja 2-vuotiaan tyttären kanssa.

Ainakaan Spiegel-lehti ei kerro mistään häiriköinnistä hautajaisten yhteydessä.
http://www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,534195,00.html
Tuohon coctailiin ei kyllä olisi auttanut laittaa tippaakaan viinaa. Itse käytän lentäessä Xanaxia eli tuota Alprazolamia, käyttöohjeessa lukee, että lääkkeen vaikutus moninkertaistuu alkoholin käytön yhteydessä. Näin käsittääkseni kaikissa "pameissa". Lisäksi greippien syöminen vahvistaa vaikutusta, ja greipit aamiaisella ovat tällä puolella rapakkoa oikein suosittuja - voihan kyseessä olla joku tämäntapainen ihan ufo juttu?
Amerikkalaiseen kulttuuriin kuuluu naamalle jämähtänyt ikuinen hymyirvistys ja valkoiset kuorikot hampaissa. "How are you"-kysymykseen ainoa oikea vastaus on "Fine". Väsymystä tai pahaa oloa ei saa eikä voi olla, sillä se olisi merkki heikkoudesta ja "looseriudesta". Mömmöt ovat osa arkipäivää, koska jenkkiläinen yhteiskunta on teollisuuspamppujen takataskussa. Lääketeollisuus syytä markkinoille pillereitä milloin mihinkin vaivaan, ja oikeastaan myös ihan muuten vain. Take a chill pill, relax. Ei ole ihme että siinä tulee ruumiita.
Minua hämmästyttää se, miten tuollaisilla lääkkeillä voi olla suorituskykyinen. Luulisi sen näkyvän käyttäytymisessä jollakin tavalla. Miten pääsee edes ylös sängystä ? No, ei päässyt, vaan löydettiin alasti lattialta makaamasta.
Ledgerille lääkkeitä määränneiden lääkäreiden toiminta tutkitaan. Toinen lääkäreistä toimii Los Angelesissa, toinen Texasissa. Kuolettavat lääkkeet ovat reseptilääkkeitä. Ystävät kertovat "Peoplen" mukaan, ettei hän ollut huumeiden tai lääkkeiden väärinkäyttäjä. Hänen tiedetään kärsineen uniongelmista, ja hänet nähtiin usein jo aamukuudelta väsyneenä kävelemässä Washington Square Parkissa.

(Spiegel)
Heath Ledgerin testamentti

Nyt on julkaistu tietoa testamentista. Siinä määrätään kaikki omaisuus vanhemmille ja sisaruksille. Ex-vaimo Michelle Williams ja yhteinen tytär Matilda eivät saa mitään. Pari erosi viime syksynä, mutta hoiti yhteisvastuullisesti tytärtä. He olivat tutustuneet 2004 Brokeback Mountainsin filmausten yhteydessä.