Malkus-leiri 2016

  • 1 / 1
  • Kosti-71
  • 24.7.2016 9:41
Malkus-leiri 9.-11.9.2016
Sateenkaariväen kristillinen ja elämänkatsomuksellinen leiri Janakkalan Rantalahdessa

Tämän vuoden Malkus-leiri tarjoaa tutun eläväisen sosiaalisen yhdessäolon lisäksi mahdollisuuden perehtyä hiljaisuuden harjoittamiseen. Teema nousi viime leirin palautteesta. Olemme parina viime vuonna juhlineet leirimme historiaa ja tutkailleet yhteistä maailmaamme, joka on muuttunut paljon kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana. Nyt käännämme enemmän katsettamme omaan sisimpäämme ja saamme käydä siellä tärkeää matkaa.

Leirillä ovat ohjelmavastuussa pastori Teemu Salminen ja Monika E Pensar. Seuraavassa Teemun ajatusta leirin teemasta:
”'Tauon paikka - olemisen kuuleminen hiljaisuudessa ja ikuisuuden rytmissä' on leirimme teema. Viikonlopun leiripäivät tuovat taukoa arkeen ja eloon, siihen tempoilevaan sykkeeseen jota elämme. Omaa olemassaoloaan kuulee paremmin hiljaisuudessa. Elämän rytmit, toistuvuudet ja kiertokulku pitävät yllä olemisen sykettä. Leirin aikana tarkastelemme hiljaisuuden olemusta harjoitteiden kautta ja elämän sykettä rummun ikiaikaisen kaiun avulla. Oivallamme oman ja jaetun kokemuksen kautta.”

Oman valinnan mukaan leirillä on mahdollisuus osallistua yhteiseen ohjelmaan, tai rentoutua omaan tahtiin kauniissa ympäristössä. Myös saunominen ja yhdessä laulaminen on tärkeänä osana mukana leirillä. Leirimaksu kattaa puolihoidon, eli majoituksen ja kaksi lämmintä ateriaa vuorokaudessa, sekä muut pienemmät ruokailut. Leirikeskus sijaitsee Janakkalassa ja lisätietoa saat sivultahttp://www.rantalahti.com

Leirimaksu on 115 euroa. Setan ja sen jäsenjärjestöjen (esim. Sateenkaariyhdistys Malkus, Pirkanmaan seta, Heseta jne.) jäsenet maksavat 100 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät pääsevät mukaan 85 eurolla. Pienimpään 85 euron maksuluokkaan kuuluvalla voi olla mahdollisuus saada avustusta leirimaksuun esim. oman seurakuntansa diakoniatyöstä tai sosiaalitoimesta.

Leirin järjestää Sateenkaariyhdistys Malkus ry. Leirin järjestämiseen saadaan RAY:n avustusta Seta ry:n kautta.

Ilmoittautuminen osoitteeseen malkusleiri@gmail.com 15.8. mennessä.