Perussuomalaiset ja uskonto

  • 1 / 2
  • Pete
  • 18.8.2015 20:59
Näistä ilmiöistä keskustellaan tällä palstalla niin kahdella vaihteella, että ajattelin aloittaa kahden erillisen threadin.

Olen usein muillakin threadeilla heittänyt molemmista asioista kommentteja, mutta nivotaanpa ne nyt yhteen.

Timo Soini johtaa puoluetta, joka kutsuu itseään "Perussuomalaisiksi". Hän on katolinen. Suomi on maailman protestanttisin maa. Kuinka hän ilkeää?!

Minkä takia perussuomalaisten ylemmän johdon riveistä löytyy niin paljon henkilöitä, joilla on ulkomainen sukunimi?
"James", "Simon", "Sebastian", jne. Eivät nuo ole mitään perussuomalaisia nimiä. Pekka, Kalle, Veikko ja varsinkin Petri ;-D olisivat paljon suomalaisempia.

Ilmiö on ilmeisesti levinnyt Ruotsista. Siellä jo 50 -luvulla aloittivat huonosti koulutetut ja eivät-ehkä-niin-älykkäät antaa lapsilleen britti/USA:laisia nimiä, koska toivoivat, että nimi parantaisi sosiaalista asemaa. (lukekaa Terry Prathcettia, löydätte vastaavuuden -Duke, jne-". Nykyisin Ruotsi on täynnä Johnnyjä, Harryjä, Kennethejä, Charleseja ja Jameseja.

Uskonnot ovat mielestäni lähtökohtaisesti aina pahasta.

Niillä kuitenkin tuppaa olemaan taipumus haipua taivaan tuuliin ajan kuluessa. Kuka enää uhraa Baalille pikkulapsia? Kuka kärvistelee kivilaatan alla häränveripurskeissa Mithran indoktrinaatiossa tai palvoo Thoria, Ukkoa tai Isistä?

Kristinusko on katoamassa. Sen kertovat ihan suoraan kirkon omat tilastot.

Ennemmin tai myöhemmin myös Islam katoaa omaan väkivaltaiseen mahdottomuuteensa, joten meilläkin tullaan pärjäämään ihan hyvin.

Kuten jo aiemmin olen sanonut, väitän, että ajan kanssa Abdullaheista tulee Anttiloita, Muhammedeista Muhosia ja Al-Islameista Alismaita.

Mitä uskontoa he tulevat harjoittamaan? En tiedä, Eikä kiinnosta.

Tärkeintä on vain, että ovat onnellisia suomalaisia.
  • 2 / 2
  • TonTon
  • 4.1.2017 8:53
Miksi eivät perussuomalaiset saisi olla ulkomaalaistaustaisia tai -nimisiä? Ei perussuomalaisuus sitä tarkoita, että kaikki väärän nimiset halutaan maasta pois ajaa.

Islam ei tule katoamaan vielä pitkään aikaan. Se on siihen liian sotaisa. Ensi tulee suuri sota, ja jos islam häviä sen ja kaikki uskonnolliset johtajat teloitetaan, niin sitten ehkä islam alkaa heikkenemään. Mutta nykymenolla niin ei tule käymään. Islam on toistaiseksi vain levinnyt ja kasvanut.

Uskonnot eivät kaikki ole pahasta. Mitä pahaa on buddhalaisuudessa?