Malkus-leiri 2015

Malkus-leiri 2015
HLBTI-väen oma syysleiri Janakkalassa
18.-20.9.2015
HENGELLISELLÄ SATEENKAARITIELLÄ 20 VUOTTA- JUHLALEIRI-

Vuonna 1995 järjestettiin Jyväskylässä ensimmäisen kerran Setan hengellinen leiri. Siitä alkoi perinne, joka on antanut paljon iloa ja voimaa suurelle joukolle hengellistä sateenkaariväkeä.
Paljon on muuttunut maassamme kahden vuosikymmenen aikana. Leirillämme on tänä vuonna mukana ohjemaa toteuttamassa kaksi henkilöä, jotka ovat omalla toiminnallaan olleet tukemassa sateenkaarikansan hengellistä matkaa. Rovasti Liisa Tuovinen on eräs Yhteys-liikkeen perustajista ja mukana monessa muussakin hyvässä. Petri Laaksosen musiikki on ollut antamassa iloa ja toivoa monien sateenkaari-ihmisten arkeen ja juhlaan.
Liisan ohjelmaosuus on lauantaina, alustavasti otsikolla "Kuvia sateenkaaren tiestämme, käännekohtia matkalla"
Petri pitää meille leirikonsertin sunnuntaina.
Leirillä on mukana myös Monika Pensar ja luvassa on jälleen tunnelmallisia rummutushetkiä. Myös meditaatioon on mahdollisuus osallistua. Juhlaleirin kunniaksi voivat halukkaat myös olla mukana valmistamassa yhteistä herkkua, juhlakakkua...
Leirillä on jälleen mahdollisuus oman valinnan mukaan osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai rentoutua itsekseen. Viikonlopun aikana myös laulamme ja saunomme. Myös erilaisia ulkopelejä voimme pelata.
Rantalahden leirimaksu kattaa puolihoidon ts. kaksi lämmintä ateriaa vuorokaudessa.
Leirimaksu on 115 euroa. Setan ja sen jäsenjärjestöjen (Heseta ry, Pirkanmaan Seta, Sateenkaariyhdistys Malkus jne.) jäsenet maksavat 100 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät pääsevät mukaan 85 eurolla.
Tänä vuonna on jälleen mahdollisuus tulla leirille koiran kera. Majoitus on ns. Punaisessa talossa ja leirikeskus perii koirilta 20 euron maksun. Punainen talo on varattu vain koirallisille.
Leirimaksuun on mahdollista hakea taloudellista avustusta mm. kotiseurakunnan diakoniatyöltä.
Rantalahden leirikeskuksen kotisivut: http://www.rantalahti.fi/
Ilmoittaudu sähköpostitse: malkusleiri@gmail.com
Ilmoita ilmoittautuessasi nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, erityisruokavaliosi ja mahdolliset muut allergiasi.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 16.8. MENNESSÄ.
LEIRIMAKSUA EI HYVITETÄ 4.9. JÄLKEEN TULLEISTA PERUUTUKSISTA.
Maksuohjeet, tilinumeron ja viitetiedot, saat leirikirjeessä. (Älä siis vielä maksa osallistumistasi vanhalle tilille.)
Leirin järjestää Sateenkaariyhdistys Malkus ry.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LEIRILLE!