Harrastelijakäsipallojoukkue Helsingistä etsii naispelaajia

  • 1 / 1
  • Koutsi on aina näläs
  • 17.2.2013 9:09
Käsipallo on erittäin vauhdikas, monipuolinen ja ympäri maailman paljon harrastettu joukkuelaji. Suomessa vielä toistaiseksi jokseenkin tuntematon käsipallo on kuitenkin maailman 3. suurin sisäpallopeli, ja maailmassa on 20 miljoonaa käsipalloilijaa lähes 200 maassa. Käsipalloa luonnehditaan pallopelien yleisurheiluksi: siinä juostaan, hypätään, heitetään ja välillä jopa painitaan.

Kiinnostuitko? Kiffen Naiset Helsingistä etsii rinkiinsä uusia pelaajia iästä, kunnosta ja kokemuksesta riippumatta. Nyt kuluvalla kaudella emme pelaa sarjapelejä, vaan keskitymme uusien pelaajien perustaitojen opetteluun, ja tavoitteenamme on sitouttaa innostunut joukkue ensi kaudelle virallisiin otteluihin. Jokainen sisäpelikengät ja juomapullon omaava on mitä lämpimimmin tervetullut yksin tai kaverin kanssa tutustumaan treeneihin. Treeneissämme vallitsee rento ja huumorintajuinen, seksuaalisen suuntautumisen suhteen puolueeton meininki, ja tavoitteena on jatkuvasti kehittyä niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasolla!

Mikäli ilmoitus pisti sinut edes hetkeksi pohtimaan osallistumista, tutustu meihin FB:ssä sivustolla HC Kiffen Naiset, kysy lisää tai tule suoraan paikan päälle kokeilemaan mitä on hyvä joukkuehenki, hauskanpito, kuntoilu ja kehittymisen ilo samassa paketissa!!