Kiihkouskovaisten aivojen synapsit on kytketty virheellisesti?

Seuraava
Arto T kirjoitti:

> "Siis olenko minä sanonut että kaikkien kohdalla olisi kyse siitä että jotakin olisi rikki (...)"

Kyllähän se sinun kantasi on tullut selväksi näiden vuosien varrella...

Kiellät sanomasi, mutta minä toistan omani: Sinä olet rikki, sairas, heikko ja kärsivä raukka, joka on menossa kohti helvettiä kärsimään ja palamaan ikuisesti tuskassa. Kaikista täällä kirjoittavista juuri sinä - Arto T. - tarvitset eniten pelastusta ja totuuden näkemistä.

Sinä olet riivattu ja helvetin oma perkeleen kasvattmama sekasikiö, joka on täynnä vihaa, saastaa ja paholaisen siemeniä. Sinä olet pahan ilmentymä, vihan kasvualusta ja saatanan lähettiläs.

Sinä menet helvettiin ja kärsit ikuisesti.
#Siis olenko minä sanonut että kaikkien kohdalla olisi kyse siitä että jotakin olisi rikki, en todellakaan, vaan otin sen esimerkiksi, että JOS JONKUN kohdalla JOHTUISI siitä, että lapsuudessa joku olisi mennyt rikki, esim nyt seksuaalinen hyväksikäyttö tai esim. traumaattiset kokemukset ymv. olisivat aiheuttaneet häiriöitä ihmisen kehityksessä, niin niitä olisi äärettämän vaikea aikuisuudessa korjata. Ja NYT HUOMIO, minä EN väittänyt että kaikkien homojen kohdalla asia johtuisi tällaisista asioista, vaan sanoin että JOS JONKUN kohdalla JOHTUISI esimerkkinä ainoastaan. #

Eheytys jo pelkkänä sanana tarkoittaa sitä, että jotakin kootaan, yhdistetään tai parannetaan. Mitään ehyttä ei tarvitse koota enää.
Ihminen eheytyy uskossa Jeesukseen, mutta hän ei eheydy homoseksuaalisuudesta. Homous ei ole pelkkää "käytöstä" tai "taipumusta" (jostakin muusta). Se on ihmistä kokonaan läpäisevä ominaisuus.

Usko kutsuu meitä uskovia oikeudenmukaisuuteen ihmisten välillä. Se tarkoittaa, että ei oikeudet ja velvollisuudet ovat yhtäläiset, että ne ovat samantasoiset kaikille. Ei voi siis vaatia yksiltä taistelua siveetöntä käyttäytymistä vastaan ja toisilta samalla syyllä taistelua olemustaan vastaan. Taistelun syyn on oltava myös selkeä, sillä Jumala ei kulje kenenkään ohi: juuri henkilökohtainen Jumalalta saatu usko (niinkuin herätyskristillisyydessä korostetaan) ilmoittaa itsestään y k s i t y i s e n tarkasti. Eikä usko erottele ihmisiä seksuaalisuuden mukaan, vaan jokaisen luonto on sen mukaan y h t ä l a i l l a syntinen Jumalan edessä ja sovitettu Jeesuksessa Kristuksessa Jumalan edessä. Olisi siis väärin syyttää yhtä sellaisesta, josta toista ei syytetä. Yhdellä ei olisi siis sitä syntiä, mitä toisella on, vaikka se todellisuudessa joko on molemmilla tai ei kummallakaan.
Smo:
On tunnettu ja paljon tutkittu teoria, että varhaislapsuuden tapahtumat vaikuttaisivat homoseksuaalisuuden syntymiseen, esimerkiksi monet tutkijat pitävät heikkoa isäsuhdetta mahdollisena syynä homoseksuaalisuuden syntyyn. En toki väitä että tämä teoria olisi jotenkin todistettu oikeaksi, mutta jotkut pitävät sitä oikeana.

Eheytys on ilmeisesti teille kuin kirosana, kuitenkin jos ihminen itse haluaa omaan elämäänsä muutosta, pitää ihmiselle antaa mahdollisuus yrittää muutosta.


-Seuraava lainaus opinnäytetyöstä "seksuaalisen eheytymisen kokemuksia"

:.. niin siitä se lähti parin vuoden aikainen kierre, jossa oli sitten monia
suhteita ja viimeisenä seurustelu suhde. Mutta samaan aikaan mää tajusin
että se mitä enemmin mää näin sitä sisäpiiriä niin mä totesin että että niin
kun ihmiset oli hirveen hukassa. Alkoholi ongelmat, uskottomuus oli hirveen
yleistä se oli ennemmin normi se uskottomuus öö kun sääntö. Suhteet
oli lyhyitä ja sitten niissä nimenomaan aktivoitu semmonen lapsellinen
käytös jossa näkyi se et ihmiset ei oo niin kun ihmiset oli hajalla joka näkyy
sen että ne suhteet ei toiminu. Tavallaan se seksi ja bailaaminen antoi
niin paljon mieli hyvää että se se oli oma koukkunsa ja näki sen tyhjyyden
ja totes et tää ei oo elämää tää ei voi olla tätä. (Mies 30-40-vuotias)

6.2 Homoseksuaalisuuden taustalla olevat syyt vaikuttivat eheytymis-halukkuuteen

Kaikilla haastateltavilla oli ollut puutteita tai ongelmia lapsuudessa perhesuhteissa. Joko
toinen vanhemmista tai molemmat vanhemmat olivat liian läheisiä tai liian kaukaisia.
Osalla haastateltavista liian kaukainen vanhempi tarkoitti fyysisesti poissa olevaa vanhempaa,
toisilla taas emotionaalisesti poissa olevaa. Liian läheinen vanhempi koettiin
suorastaan tukahduttavaksi. Perheissä oli myös kommunikointivaikeuksia esimerkiksi
ongelmista ei puhuttu ääneen. Haastateltavista kahdella oli toinen vanhemmista alkoholisti.
Osalla haastateltavista oli tapahtunut tunteiden lukkiutumista lapsena esimerkiksi
negatiivisten tunteiden osalta niin ettei niitä näytetä tai niistä puhuta. Tähän oli vaikuttanut
esimerkiksi koulukiusaaminen tai traaginen tapahtuma lapsuudessa.

"Mä synnyin niin hankalaan tilanteeseen että mun vanhemmilla oli kauheen
vaikea tilanne avioliitossa. Mun äitini imi musta niinku itseensä, rakkautta..
Sen sijaan että hän ois rakastanu mua, niin hän imi sitä minusta."
Arto T, olen ihan hyvin perillä noista pseudo-teorioista, joissa esitetään homoseksuaalisuuden synnylle mitä ihmeellisimpiä syitä. En tiedä, mitä yrität noilla lainaamillasi tekstillä tuoda esiin tai mitä johtopäätöksiä niistä pitäisi tehdä. Vielä vähemmän ymmärrän sitä, miksi esität nuo haastateltavan lausunnot ja jonkinlaisen "tieteellisen" kuuloisen johtopäätöksen palan yhdessä. Tai... sellainen ilmiö näissä vastaavissa on tullut tosiaankin aiemminkin vastaan, että lapsuuden ongelmat on jotenkin onnistuttu näkemään syiksi homoseksuaalisuudelle, vaikka tällaiset "tutkimukset" eivät kriittisesti tarkasteltuna näytäkään mitään syy-seuraus-suhdetta, on vain satunnainen samanaikaisuus. Tuota satunnaisuutta taas joissain tutkimuksissa on kieroutuneella tutkimusotoksella pyritty todistelemaan syy-seuraus-suhteeksi.
Arto T hyvä, maailma on väärällään teorioita, joita kukaan ei ole todistanut eikä kykene todistamaankaan oikeiksi, koska ne ovat silkkaa huuhaata. Sinä valitset esiteltäväksesi sellaiset teoriat ja esimerkit, jotka soveltuvat sinun asennemaailmaasi. Kuvaa aika hyvin myös tapaasi lukea raamattua....

Nuo kertomasi esimerkit eivät millään tavalla liity homoseksuaalisuuteen tai mihinkään muuhunkaan vähemmistöön kuulumiseen, vastaavia voisi kuulla keneltä tahansa, joka kokee elämssään sosiaalisia ongelmia.

Hanki hyvä mies todellista tietoa, ja tule vasta sitten levittelemään niitä muitten luettavaksi! Vai oletko oikeasti pahantahtoinen ihminen, joka haluaa, että muiden elämä olisi yhtä kurjaa ja sisällyksetöntä kuin kaikestä päätellen omasi on?
Arto T. tässä valmistelee ikuista kärsimistään helvetin tulessa...

Ihme, että ihminen ei ymmärrä pelastaa itseään. Ihan yrittämällä yrittää tuhota itsensä.

Toisaalta kun Arto T. on selvästi itse Saatanan siittämä, niin ehkä kaipuu hänen sisällä olevan perus-pahuuden ääreen vetää puoleensa.
Hei,

eikö tässä ketjussa pitänyt puhua siitä, että uskovaisilla(kristity) on synapsit kytketty väärin ja nyt tää keskustelu on käänynyt päälaelleen. Pois aiheesta eli uskovista tässä pitäisi keskustella. Mikä meni elämässä pieleen vai onko se synnynnäinen vamma tai onko huumeet ja alkoholi vienyt elämän hallinnan? Ihmisestä ei tule uskovaista jos kasvaa tietämättömänä yhdestäkään uskonnosta. Mikä lienee fakta.

Mini
Mini-Mii, pieni tarkennus. Keskustelun otsikossa puhutaan _kiihkouskovaisista_, joiden ero "uskovaisiin" lienee vähän samanlainen kuin äärioikeistolaisten ja "tavallisten" oikeistolaisten tai äärivasemmistolaisten ja vasemmistolaisten välinen ero. Maailmassa on varmasti miljoonia uskovaisiksi itsensä luokittelevia ihmisiä, jotka silti kykenevät ajattelemaan normaalisti ja ymmärtämään sekä arvostamaankin maailman moninaisuutta myös edustamansa uskonnon ulkopuolella.

Tässä keskustelussa sen sijaan on nähty myös aitoja esimerkkejä kiihkouskovaisesta ajattelusta, joka hyvinkin saattaa johtua aivosynapsien virhekytkennöistä. Lieneekö synnynnäistä vai johtuuko lapsuuden traumoista tai isä-/äitisuhteen väärästä läheisyysasteesta?
"Lieneekö synnynnäistä vai johtuuko lapsuuden traumoista..."

Heh. Miten onkaan, niin eheytymisen auttaminen olisi juuri se lähimmäisrakkaudellinen teko.
Uskontopohjaisen homofobian äärimmäisiä muotoja.

Newtownin järkyttävät tapahtumat johtuivat seuraavien kiihkoilijoiden mielestä jumalan hylkäämisestä ja homojen oikeuksista.
Tässä vain pari esimerkkiä:

http://www.pinknews.co.uk/2012/12/18/the-newtown-shootings-were-the-fault-of-gay-people-says-mike-huckabee/

http://www.pinknews.co.uk/2012/12/18/us-anti-gay-christian-radio-host-links-connecticut-shooting-to-same-sex-marriage/

http://www.gaystarnews.com/article/westboro-baptists-threaten-picket-sandy-hook-shooting-site161212

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/14/mike-huckabee-school-shooting_n_2303792.html
---
Vatikaanin mielestä tasa-arvoinen avioliittolaki on kommunistista utopiaa:

http://www.pinknews.co.uk/2012/12/18/vatican-paper-says-marriage-equality-efforts-aim-for-a-gay-utopia/

Rabin mielestä homot eivät saa toimia opettajina, koska me olemme kuulemma pirullisen ateistisia ynnä pervertikkoja:

http://www.pinknews.co.uk/2012/12/18/rabbi-bans-gay-teachers-says-they-are-perverts/

USA:n kongressin edustajainhuoneessa tällä hetkellä enemmistössä olevat republikaanit ovat käyttäneet jo 2 miljoonaa dollaria valtion varoja homoavioliittokiellon puolustamiseen eli homojen syrjinnän säilyttämiseen. Rahat on maksettu yksityiselle lakifirmalle:

http://www.advocate.com/politics/marriage-equality/2012/12/18/lgbt-leaders-urge-house-republicans-drop-2-million-doma
---
Vastustajamme käyvät epätoivoisiksi.
ArtoT: "Kaikilla haastateltavilla oli ollut puutteita tai ongelmia lapsuudessa perhesuhteissa."

Tämä ei ole mikään ihme. Ihmiset, joilta puuttuu lähipiirin tuki ovat aivan varmasti muita halukkaampia osallistumaan eheytysryhmiin.
Seuraava