Teuvo Loman kauhuissaan

OHO! ja Tähtisumua 38/2005

Nykänen vapautui
Teuvo kauhuissaan
PELKÄÄN MATTIA!
Missä hän antoi tämän vuosisadan haastattelun tälle aikamme ehkä tärkeimmälle julkaisulle? Oliko tapahtuma paikkana ken ties tämän Suomen Paris Hilltonin alias Mervi Tapolan portilla? Uskon että tämä urhean komea könsikän odotti Matin paluuta siellä portilla samalla puolustaakseen mainettaan miehenä(?).
Mutta vapina sai hänen kaikki upeat itse suunittelemat vaattensa tippumaan päältä ja niin urhea Teuvo Lohman oli aivan ilkoisillaan....tuhansien salama valojen välkkeessä, kamerat ikuistivat hänen David patsaan veroisen vartalon filmille.
Maailma ei tule ole enää koskaan entisensä.
Voi olla jos Matti onkin vankilassa ollessaan päässyt miehen makuun ja saapuessaan Mervin luo näkeekin tämän adoniksen jota Teuvo Lohmanniksi kutsutaan Hollywoodia myöten ja kaappaa hänet itselleen....
Odotamme tilanteen kehitystä livenä täältä Tapolan portilta.
Kyllä suomalainen perusjuntti osaa olla mustasukkainen vaikka keittiön tuolille jos niikseen menee. Olen itsekin tuntenut hetromiehiä, jotka siitä huolimatta, että olen kertonut pitäväni seksuaalisesti vain miehistä, ovat olleet hyvin mustasukkaisia ja epäilleet minun ja heidän naisystävien pelehtivät keskenämme salaa, hmmm... Ja sitten kun sattuu olemaan vielä yhdessä mukavaa, ja vielä jos sattuu käymään yhdessä jossain reissussa, niin pelätähän siinä saa. :o
  • 4 / 15
  • Public eye
  • 25.9.2005 1:47
Älkääs nyt Teuvoa taas tuolla tavalla...
Ilta-Sanomat tietää kertoa, että meidän Teukka on mukana Sauli Niinistön vaalikampanjassa. Kenen aloitteesta, on vaan vielä vähän epäselvää.

"Kyllähän se usein menee valitettavasti niin, että kun joku ymmärtää pyytää, niin sinne mennään", Teuvo selittää sitä, miksei hän ole tällä kertaa Tarja Halosen joukoissa kuten kuusi vuotta sitten. "Haluan tukea Niinistöä sen takia, koska sieltä nyt ensiksi otettiin yhteyttä, ja Niinistö on rento ja hyvä tyyppi."

Niinistön kampanjaesikunnan mukaan Loman kuitenkin tarjoutui itse. "Yhtenä kauniina päivänä hän tuli kampanjatoimistoon, ja kertoi haluavansa mukaan."

Olemmeko saaneet uuden presidentintekijän? Vai onko Teuvo tehnyt pahan virhearvion ja lähtenyt vaihteeksi väärään kelkkaan? Ehkä Tarjan olisi sittenkin kannattanut tilata häneltä puku edes yksiin linnan juhliin.
Saamme siis kiittää Teuvoa(Teukka vaan tuttujen kesken) Tarja Halosen uudelleen valinnasta. Aika ovela veto Teukalta.
Tai sitten Teukka toivoo törmäävänsä Ilkka Kanervaan ja toivoo että Ike lalkaa ähettää Teukalle härskejä tekstareita.
Hämmästyttävää, että huolivat Teuvon mukaan kampanjoimaan. Pahimmassa tapauksessa se menee ja laulaa Niinistölle jonkun kauhean vaalirenkutuksen ja se siitä kampanjasta.
  • 7 / 15
  • Hmmmmmmmmmm
  • 25.9.2005 20:26
Epäilen vahvasti että Teuvo Lohman on myyrä joka on lähetetty keskustan taikka SDP:n puolesta torpeedoimaan Niinistön kampanjan. Uskon että mies onnistuu tehtävässään loistavasti.
Ettei vaan nähtäisi tänä vuonna Saulia "Teukan" uusimmassa iltapukuluomuksessa - hyräilemässä "Helsinki cityboy`ta" *reps*
  • 9 / 15
  • Public eye
  • 25.9.2005 21:57
Koko juttuun liittyy yksi aika mielenkiintoinen sivujuonne: Teuvon mukaan häntä on pyydetty yhdessä Ben Zyskoviwiczin kanssa mukaan nuorisotapahtumaan, jonne on tulossa "bussilasteittain 15-18-vuotiaita nuoria maakunnista". Kampanjan nuorisotapahtumista vastaava henkilö taas ei ole kuullutkaan moisesta suunnitelmasta.

Nähtäväksi jää, miten tästä selvitään: jos Teukka osallistuu, Niinistön kannattajiin kuuluvat ritvasantavuoret kiskaisevat kaikkiin aukkoihinsa traktorikuorman herneenpalkoja. Jos taas Teuvo ei saa osallistua, siinä onkin selittämistä, miksi hän olisi tähän tarkoitukseen vähemmän sopiva kuin kuka tahansa muu turha julkkis.

En lainkaan epäile, etteivätkö ammattipoliitikkojen spindoctorit selvitä tätäkin ongelmaa, mutta yhtä kaikki, mielenkiintoista nähdä, miten.
Neljä päivää vapautumisensa jälkeen Matti joutui takaisin putkaan hakattuaan jälleen kerran Mervin. Teuvon tuleva kohtalo on avoin. Vankilatuomionsa Matti sai keski-ikäisen miehen puukottamisesta.
Tämän päivän Ilta Sanomissa Teuvo huokaili raskaasti, että "En ymmärrä, että minua lyödään jatkuvasti, tein mitä tahansa". Ehkä Loman voisi kokeilla sellaista tyyliä, ettei tuppaa itseään epätoivoisesti joka paikkaan, jossa vain on mahdollisuus päästä julkisuuteen ja julkkispiireihin. Etenkin homoja varmasti ärsyttää se, että Teuvo tuo esille homouttaan koko ajan kaikissa mahdollisissa juorulehdissä ja luo sillä lailla ihmisille kuvaa homoista meikkaavina ja hörsöinä melkein miehinä. Teuvo Loman on varmasti ihan mukava ja kiva ihminen, mutta jonkinlainen arvostelukyvyttömyys tuntuu vaivaavan.
Ei vois paljon ällöttävämpää ihmistä olla kuin Loman! Ja se helsinki city boy on niin järkky biisi, että hävettää. Se video on naurettava, mutta enemmän naurattaa Lomanin laulunääni. Vaikka homo olenkin, niin varmaan löisin minäkin Teuvoa, jos vastaan tulisi. Juuri tuollaiset luo sitä stereotypiaa ihmisten mielissä. Ei tuppaa itseään julkisuuteen? Naurettava "mies"!