helppii

  • 1 / 2
  • infernal88
  • 5.10.2005 0:12
En nyt tiedä onko tämä palsta oikea tällä asialle, mutta katsotaan miten käy x)

Elikkä täällä olisi 17-vuotias poika, joka haluaisi tulla parturi-kampaajaksi oppisopimuksella joten hakusessa olisi siis oppisopimuspaikka, etenkin pääkaupunki seudulta. Joten olisi kiva tietää onko täällä ketään jotka ovat oppisopimuksella opiskelleet parturi-kampaajiksi ja kuulla kokemuksia ja tietenkin mistä olette paikan saaneet jne
Ja jos sattuisi niin hyvä tuuri, jota epäilen, että täällä olisi joku parturi-kampaaja, joka olisi kiinostunut ottamaan oppisopimuksella niin ota yhteyttä kuten nekin joilla on kokemusta asiasta.

Toinen asia olisi asunto, koska en asu pääkaupunkiseudulla joten muutto on edessä ja kuten tiedetään ei pääkaupunkiseutu ainakaan halvimasta päästä ole joten solu, vai mikä se oli nimeltään? x) tai muutenkin edullista kämppää olisi hakusessa. Tiedän ettei tää ole asunnon haku paikka, mutta eipä oikein noilta asunto sivuiltakaan tunnu löytyvän. Ja ihan vaan tiedoksi, että vuokran ja muun olen valmis maksamaan rahalla eikä mitään seksi hommia tai mitään, koska joku ihan varmasti ajatteli tuota! Yhteyttä vaan jos jollakin olisi edullista kämppää niin katsotaan.

Kaipa tuossa nyt kaikki tuli. Ai niin se maili jos ihmiset eivät jaksa sitä profiilista katsoa niin tässä merkurius1988@hotmail.com : D
Juu, soluasunnot tuntuvat yleensä menevän ns. kavereiden vuokranvälityksen kautta. Useimmiten kai vuokrataan porukalla joku isompi kämppä. Opiskelijat saavat vuokrata soluasuntoja kohtuuhintaan mm. hoasilta (www.hoas.fi), mutta oppisopimuksesta saa kai ihan oikeaa palkkaakin ja siksi sitä ei lasketa päätoimiseksi opiskeluksi. Optimisti kun olen, luotan että, jos se oppisopimuspaikka löytyy, löytyy varmaan joku (edes väliaikainen) kämppä.