Mikä musavideo??

  • 1 / 16
  • Freeze-dried
  • 1.8.2005 21:08
Tietääkö ja muistaako joku yhen musavideon. Siinä on aluks kaks miestä ja naista ja ne pelaa tennistä. Sit ne menee suihkuun ja paljastuukin et ne on homoja ja lesboja, vaikka aluksi ois voinu saaha toisen kuvan niitten seksuaalisuudesta. Mä en yhtään muista minkä bändin tai minkä niminen se biisi oli. Auttakaa!!!

Jotenkin se musa oli kyllä The Crash- yhtyeen tyylistä muistaakseni, mut voiko se bändi olla The Crash?

Video tuli telkkarista aika kauan sitten jossai lista ohjelmassa muistaakseni. (Muita musavideo-ohjelmia ei siihen aikaan ooikestaan ollu. Eikä se ohjelma ollu Levyraati)

Jos joku tunnistaa ton videon, niin se ois tosi hienoa. (Kai se on sentään ollu olemassa, että se ei oo ollu vain mun unta ;) )
The Crash hyvinkin, biisin nimi on kai Star tai Sugared - en muista, ääk. :(
Kyllä! Video on The Crash:in, Sugared. Tuo kyseinen musiikkivideo palkittiin pronssisella muuvilla vuonna 1999, ja myös Oulun musiikkivideofestivaaleilla samana vuonna. Viideon on ohjannut Tommi Pietiläinen, joka on ohjannut The Crashille muitakin videoita, mm. Still Alive, Lauren Caught My Eye. On ohjannut myös Ultra Bra:n Kaunis ja ylpee ja vaikka mitä. Jee jee!
  • 4 / 16
  • Freeze-dried
  • 1.8.2005 22:00
Kiitos tosi paljon vastauksestasi. Etin netistä ja löyty. Se on se Sugared. Siitä olikin jo täällä ranneliikkeessä olluki topicci. Mut en vaan jaksanu selailla.

Kun vaan vielä jossain näkis ton videon...
Nyt kun kysymykseen tuli vastaus niin päätin käyttää rohkeasti aloittamaasi topicia ja kysäistä kaikilta, että kertokaapa mileenjäänein musavideo. Semmonen joka on kolahtanut ihan kympillä.

Itselläni niitä on paljon mutta Garbagen Push it on jäänyt mieleen. Myös Madonnan Ray of light, josta en ole vieläkään onnistunut bongaamaan sitä Marimekon raitapaitaa. Onko se siellä?
  • 6 / 16
  • Freeze-dried
  • 2.8.2005 18:06
Tuo Sugared oli tosi hyvä just. Nightwishin Sleeping Sun oli kans tosi mieleenjäävä. Kun sen VihonJaViimein näin vähän aikaa sitten. Olin kuullut ja lukenut siitä tosi paljon kehuja, ja hyvä se olikii.

Christina Aguileran "Beutiful" on sen homoaiheen takia varmaankii yks. Ja siinä biisissä on muutenkii hyvä sanoma.
Sigur Rosin musaviedot! Käykääpä katsomassa netistä. ihan mielettömän upeita. Varsinkin se tarina niistä kahdesta jalkapalloilija-pojasta (en muista nyt nimeä). Suosittelen!
Onhan noita.

George Michaelin Killer (Papa was a rolling stone) On todella visuaalisesti hienosti rakennettu kokonaisuus. Minusta on erityisen hienoa se, että videossa ei pällistele tai pyöritä persettä itse artisti, vaan on luotu aivan erillinen mielenkiinotinen kuvavirta, jota jää väkisinkin katsomaan. Ja hieno biisi!

Manic Street Preachersin, en muista oliko video The Everlasting vai If you tolerate this your... missä nämä kaverit on jossain terminaalissa (lentokentän) ja tulinen liekki tarttuu eri ihmisistä toiseen. Se on jäänyt mielenkiintoisena ideana mieleen. Ja edelleen molemmat loistavia biisejä.

Red Hot Chili Peppersin surrealistinen Other Side on jäänyt myöskin mieleen.

Ozzy Osbournen Back on Earth on taas mielenkiintoisesti erilainen, Nosferatu -pohjalle rakennettu mukkäelokuvaa muistuttava video. Loistava! Harmi vain kun rankemman musiikin videot ovat yleensä aika tökeröitä naiiviudessaan ja mauttomuudessaan. Ja miksi pitää hienoon kuvalliseen kerrontaan leikata bändin jätkät hyppimään kitaroineen ja rumpuineen johonkin pöhelikköön. Olisi paljon mielekkäämpää puhdas live-video tai sitten puhdas kerronnallinen juttu missä soittimet olisi kerralla heitetty helvettiin. Mutta kyllähän esim. Nightwishin Nemossa nämä kaksi elementtiä on yhdistetty taidokkaasti yhteen ja se toimii.

Jee jee!
  • 9 / 16
  • Heavymies
  • 2.8.2005 21:26
Prodigyn Smack my bitch up on loistava video varsinkin sen lopun takia
Muistui mieleen Rammstein ja Sonne promo...loistavan irvokas kuvaelma Lumikista
ja Push the Tempo video oli aikas hyvä. Samoiten Madonnan deeper and deeper.
Madonnan Deeper and deeper on ainakin hyvä biisi. En muista oikein videota, mutta eikö se ollut vähän "ekstaattinen"? Ainakin Madonnan Justify my love veti pohjat sekä biisinä että videona! Jopa Papa don't preach ja Cherish voittavat sen.
Deeper and Deeperissä on sellainen klubbausvideo, ei mikään ihmeellinen mielestäni.

Prodigyn Smack My Bitch Up todella on huisin hieno, Jonas Åkerlundin videoista myös Blondien Good Boys on mieleeni.

Muita: Madonnan Frozen ja Express Yourself, The Crashin Lauren Caught My Eye, Björkin Venus as a Boy (ja monet muutkin Björkit), Alanis Morissetten Ironic, Jay-Z:n 99 Problems, Michael Jacksonin Beat It, HIMin Funeral of Hearts... Ja lukuisat muut.
Musta paras on ehdottomasti japanilaisrock bändi Dir en greyn Kasumi..
Tai sitten D'espairsRayn Born