Sauli ja Pauli eivät olekaan pari?!

Näin ohimennen pätkän Elisan (kirottu olkoon) mainoksesta, jossa olin kuulevinani, että se vaalea ja paksu puhui jostain anopistaan!

Minä jo kuvittelin, että meillä oli jo rehellistä homomainontaa... =(
Voihan homoillakin olla "anoppeja", miehen äiti. Tai ehkä Sauli ja Pauli ovat homoja, mutta eivät pari?
  • 6 / 7
  • homoikkuna
  • 6.10.2005 11:17
uskois jos näkis "sen nuoreman", btm-Paulin näkymätömän virtuaali mobiilityttöystävän edes MMS-viestinä joskus :-) tuollaisissa (työ)suhteissa Pauli on nuorempana se patja jolle voi myös etätyöpäivänään Fujitsu-ukkomieskin plötsähtää munapussi stringeissään salarakastelemaan. elisa-teatterin (kunnioitettu olkoon) roolileikit ainakin noilta pojilta käy teatraalisine puvustuksineen ja lavasteineen, vaan milloin putoaa naamiot leikeistä pois? katoaako Kolumbus etsimään markkinamantuja muita?

kesän sukujuhlissa Saulin talentama tanssiva, jenkkakahvoistaan pyörtitetty, anoppi ei taida tietää että Pauli on Saulin kanssa tehnyt salaa edullisen liittymäsopimuksen ihan muuanlaisen operaattorin kanssa, jonka antaa rajattomasti sekstailla. ei tainnut mummoa tulla tuostakaan äidistä, joka oli ajatelut poikansa tekevän perinteisemmän sopimuksen, jossei adoptiot helpommiksi käy. josko saunalahdesta löytyisi joku ruokko Saulin ja Paulin kasvatettavaksi?

mutta mitä tekeekään Skypettärenä-tunettu taustalla häärivä transgenderblender hahmo noiden poikien suhteelle? viehättyykö Pauli tuosta tanskalaista alkuperää olevasta tytöstä som visar alt?

pettääkö Paulia lycrafetissiin taipuvainen Sauli tuon seksikään klanin, noissa mainioissa joustotrikoissaan lentelevän, Tele Finland miehen kanssa ? jääkö lento-orava ilman vakituisia pähkinöitään? saako kurre seurakseen pentu-Cubion jonka papabear-Sonera on hyljännyt? olisiko sittenkin Cubiolla viileää trendikkäästi klubbailevaan zerofortyn kanssa?

mutta millaisen pervolanperheen kätkeekään Sonera Lanen kotirouva idylli Vantaan Tammiston tyyliin? mitä on Sonera-vainaalla tunnolaan? silotellun tantten-Telian pinnan alta paljastuu jotain ihan muuta kuin oletettiinkaan? onko Äiti sittenkään niin Täydellinen Nainen? entäpä tein-ikäinen tytär, saako hän Dna-pissiksistä huonoja vaikutteita ja alkaa lolitamaiseen tapaan kuittailemaan sedille sidukkan leventämine lanteineen? pitäisikö jonkun antaa perheen varhais puberteetisssä kasvunihmettä kokevalle pojalle sukupuolivalistusta? antaisiko sitä äidin Markus-ori? entäpä isän suhde naapurinsedän näköisen biznesfreakin kanssa? iskeeko Aina Kuwait-Koponen muiden miehet?

mukaansatempaamattomat persoonat, toimimaton draama, seksitön ote ja pahanmakuinen väritön huumori ovat suomalaisten mainoksien "huikean menestyksen" takana.

"everyone has a little dirty laundry."
  • 7 / 7
  • Hmmm
  • 6.10.2005 13:22
"Sillä nuoremmalla on kyllä tyttöystäväkin. :-)"

Kulissi, kulissi! :D