Will & Grace

Will and Grace viimeinen vuosi filmaus on saatu loppuun.2006 season on viimeinen tassa sarjassa.Canadian syntynyt nayttelija Mc Cormick sanoo siina tulee muutama live nayteltu osa mukaan.Myos L-Word aloittaa uuden kauden.Se on kuvattu taalla British Columbiassa.En kerro mita siina tapahtuu,jos joku haluaa sen yllatyksena.
  • 2 / 17
  • Hmmmmmmm
  • 28.8.2005 17:17
Ainakin viime vuotisesta kaudesta oli mielestäni puhti kokonaan pois.
Olisivat voineet lopetaa jo viime vuonna. Toivottavasti ovat palkanneet uudet kässärin kirjoittajia tähän kauteen.
Jaa-a.. kylläpä oli kivaa nähä subilta vihdoinki eilen ku 'Karen' Ja 'Grace' suutelivat.. hihii..;-p
Tuotantokaudet 1-4 ovat parasta sitcomia, mitä on tehty. Sen jälkeen meininki kuivahti pahasti.
Madonna vieraili 5:nnen tuotantokauden jaksossa numero 24. Aika löysä jakso sekin, pitäis tulla Subtv:ltä tämän syksyn aikana.
Madonnan jakso tulee muutaman viikon päästä, olisiko ollut torstaina.
Uusin ja ilmeisesti viimeinen kahdeksas tuotantokausi alkoi viime viikolla USA:ssa. Eka jakso tuli livenä, suorana lähetyksenä, ilman uusinta ottoja ja oli ihan hauska.
Minusta Madonnan esiintyminen oli karmaiseva. Kauheasti maneereja ja silmät räpsyivät kuin viimeistä päivää. Ei siitä näyttelijäksi ole.
Jaapa jaa, en kyseistä jaksoa nähnyt, mutta ei kai noilta julkkisten cameo-pistäytymisiltä mitään huimaavia näyttelijäsuorituksia odotetakaan. Tärkeintä on että kumpkin saa lainattua itselleen vähän toisen osapuolen karismaa - tai sitten ei.
Dennis Rodman pistäytyi puolestaan Kolmas kivi auringossa -sarjassa, ja aika tönköltä sekin vaikutti mutta yleisö, siis amerikkalais-sellainen, tykkäsi kovasti
Ai, musta Madonna oli tosi hyvä! Ja hei - millä tavalla ne muiden näyttelijöiden maneerit ja tavat tehdä sarjassa on muka millään tavalla parempia?
"millä tavalla ne muiden näyttelijöiden maneerit ja tavat tehdä sarjassa on muka millään tavalla parempia?"

Sillä tavalla, ettei niitä (siis maneereja) ole. Sillä tavalla, että näyttelijä eläytyy rooliinsa eikä näytä pökkelöltä ja siltä, että on eksynyt väärään sarjaan.
No, hyvillä näyttelijöillä ei ole varsinaisia maneereja. Kylläkin tunnistettavia piirteitä ja eleitä on, mutta yleensä ne eivät häiritse. Madonnalla ne eivät sulaudu mitenkään luontevasti hänen rooleihinsa (joskin poikkeuksen muodotavia elokuvia on).