Live 8 TV2:lla

TV2 näyttää suorana Live 8-jättikonsertin 2.7 klo 17:00 alkaen jossa mukana esiintymässä mm.Madonna,U2 ja Coldplay.Madonna on ilmoittanut esittävänsä konsertissa biisit Like A Prayer,Ray Of Light ja kolmannen biisin joka on salaisuus eli luultavasti uusi kappale lokakuussa tulevalta uudelta dance-cd:ltään!
  • 2 / 22
  • Heavymies
  • 18.6.2005 23:39
Vain kaksi kiinnostaa kyseisestä konsertista, The Cure ja Pink Floyd re-union...Madonna kiinnostaa vähiten, harmi ettei enempää heviä vaan jotain kehäraakki mollamaija Madonnaa
Kävin kurkkaamassa ohjelmatietoja Ylen sivuilta:

la 2.7.05
TV2 18:45 - 21:00 ja 22:20 - 04:00
Suorana lähetyksenä nähtävä Bob Geldofin organisoima suuri rock-konserttien sarja Afrikan köyhien maiden hyväksi. Lontooseen ja neljään muuhun kaupunkiin (Philadelphia, Berliini, Pariisi, Rooma) on kokoontunut kymmenittäin maailman eturivin muusikoita esiintymään. Mukana ovat mm. Coldplay, Elton John, Paul McCartney, Madonna, U2, Robbie Williams, Scissor Sisters, Velvet Revolver, Bon Jovi, Maroon 5, Stevie Wonder ja 50 Cent.

Siis noin 8 tuntia ohjelmaa luvassa!!!
  • 5 / 22
  • Heavymies
  • 20.6.2005 19:52
Toivottavasti Pink Floyd kieltää Scissors Sistersiä soittamasta(=raiskaamasta) Pink Floydin kappaleen Comfortably Numbin ;) Live 8 Konsertissa
  • 6 / 22
  • Maddu-fani
  • 30.6.2005 18:24
Digikanava Yle Teema näyttää putkeen suoraa lähetystä ilman keskeytystä klo 17:00 alkaen!Madonnan pitäisi olla 6.esiintymisjärjestyksessä Lontoossa ja biisit ovat siis Music,Ray Of Light ja Like A Prayer!!
Biisit on juuri noi,
todennäköisesti näkyy noin 20.15 meidän aikaa.
Harmi kun ei itse tavallinen tv2 näyttänyt läheskään kaikkia näkemisen arvoisia kohtia, mm juuri tuota Madonnaa.
Juuh,niissä Pink Floydin vanhoissa äijissä sitä menoa ja jännitystä piisasi :-)
Pink Floyd oli Tapaus, on sen musiikillisesta annista mita mielta tahansa. Roger Waters yhdessa muiden kanssa oli ensimmainen kerta yli 20. vuoteen.

Mutta harmi jos Madonnaa ei naytetty Suomessa, silla Like a Prayer oli pirun hieno show. Se oli koskettava myos - kai sen nyt jostain netista saa napattua jo -?
Maanantai 18.07.2005 - Live 8 uusitaan TV2:n sunnuntai-illoissa!


YLE paikkaa Live8 –konsertin lähetyksessä esiintyneet mokansa ja 11-tuntinen megaspektaakkeli uusitaan kokonaisuudessaan viidessä osassa YLE TV2:ssa 28. elokuuta alkaen.

Mukana mm. Madonna, U2, Coldplay, Paul McCartney, Green Day, Pink Floyd, Snoop Dogg ja The Who.

Tv-historian suurin tapaus Live8 vielä kerran TV2:ssa. Live 8 –konsertit ovat jatkoa Geldofin vuonna 1985 järjestämille Live Aid -konserteille, joiden avulla kerättiin rahaa yli 110 miljoonaa euroa Etiopian nälkää näkeville.


Ensimmäinen uusintalähetys 28.8. klo 23.30. Ensimmäisessä osassa nähdään U2 ja Paul McCartney sekä Coldplay. Jaksojen esiintyjistä lisää tietoa elokuun alussa.Uusintalähetyksissä ei ole selostusta!

Muiden koosteosien esityspäivät ovat seuraavat

04.09. Live8 – osa 2/5
11.09. Live8 – osa 3/5
18.09. Live8 – osa 4/5
25.09. Live8 – osa 5/5

http://www.yle.fi
Tänään on siis kaikilla epäilijöillä mahdollisuus tarkistaa Madonnan lavakunto TV2:lla klo 22:30!
Madonna oli tykkitylsä live8 konsertissa.

Annie Lennox oli moninkerroin vakuuttavampi ja maanläheisempi kuin tämä sekunda diiva Madonna joka käytti häpeilemättä tilannetta hyväkseen kun lavalle pyydettiin yksi nuori sairaudesta selvinnyt tyttö.

Madonnalla oli Live8:N lattein ja tyhjänpäiväisin spiikki "you wanna start revolution..."
Madonna oli kaikkea muuta kuin tykkitylsä. Ehdottomasti koko konserttisarjan huippu. Kukaan muu ei pysty edes lähellekkään samaan kuin Madonna. Madonna tekee kaiken tyylillä.

Annie Lennox oli myös hyvä, mutta ei voi verrata Madonnaan kun ovat niin erilaiset artistit.
Niin, Annie Lennoxissa oli enemmän sisältöä kuin tyhjyyttään kumisevassa Maddu diivaassa.

Mitä ihmettä Madonna oli edes siellä muuta kuin puffaamassa uutta levyään?
Jotenkin ei yllätä, että 'heavymies' on täällä taas arvostelemassa madonnaa. Kyllä kaikki jo tietää, että et pidä hänestä. Miten jaksat tuhlata aikaasi tähän? Se kyllä kiinnostaa tietää, että miten Maddy puffas levyään?
Aivan,mielenkiintoista levyn puffaamista vanhoilla hiteillä...Vaiko onko tämä Heavymiehen mielestä kenties piilomainontaa?
Piilomainontaa elävälle yleisölle, puffausta vip tiloissa jossa Madonna mainitsi 'ohimennen' vip vieraille tulevasta levystä

Music on muuten edelleen karsea kappale
Ei kai vip-vieraille mainitseminen ihan järin tehokasta puffausta ole, uskoisin.